Şimdi Ara

taekwondo kemer atlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
25.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mrb
    taekwondoda dıyelım beyazdan 1.5 kemer atlayıp sarı yesıl olduk sarı yesılden sora 1.5 daha atlayıp bır sorakı donemde mavı olmak mumkunmu 1.5 atlama olayı tek bı sefer ıcınmı gecerlı acaba?



  • Hayır iyi bir ilerleme gösterirsen her daim 1.5 kuşak atlayabilirsin...
  • cevap için teşekkür ederim ben federasyonu aradım bir sporcu 10 giptan 7 gıba geçtiyse 7-5-3-1 diye gıdebılıyormus yanı 1 bucuk ılk atladıysa 1 er 1 er atlayabılıyormus 10 giptan 8 olduysa tek bır seferlıge mahsus 1.5 atlayıp gene tek tek gıdıyormus nette yazılan bılgılerde basarılı olunca 1.5 kemer atlanabılcenı soluyorlar federasyondakı kısı boyle dedı kafam cok karıstı
  • 1,5 kuşak sadece bir kez verilir.ondan sonra kuşakları başarılı oldıukça tek tek atlarsınız.
    bizim sitemizden taekwondoyla ilgili istediğiniz her bilgi haber,resim ve videoya ulaşabilirsiniz.
    saygılarımla.
    Muhlis koyuncu
    wwww.koyuncuspor.com
    Taekwondo haber resim video dünyası
  • İlginç o zaman yanlış bilgi için özür dilerim.
  • peki bu gip imtahanlarında federasyona ne kadar bir para yatiriliyor soyleyebilirmisiniz acaba?5 tl diye bir yerde okudum ama kesin soyleyen yok?
  • 5 YTL'mi ? Hahaha Kim sallamış 5 YTL olduğunu imtihan parası 60 YTL.Beyazdan sarı-yeşil'den mavi'ye geçemessin en fazla yeşil-maviye geçersin sonra eğer başarılı olursan mavi-kırmızı ama mavi-kırmızıdan kırmızı-siyah'a geçiş yok kırmızıya geçeceksin mecburen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: windshieldTR

    5 YTL'mi ? Hahaha Kim sallamış 5 YTL olduğunu imtihan parası 60 YTL.Beyazdan sarı-yeşil'den mavi'ye geçemessin en fazla yeşil-maviye geçersin sonra eğer başarılı olursan mavi-kırmızı ama mavi-kırmızıdan kırmızı-siyah'a geçiş yok kırmızıya geçeceksin mecburen.


    Salon sahipleri,antrenörler sporculardan kuşak imtihanı için BİR AYLIK ÜCRET alırlar fakat Türkiye Taekwondo Federasyonuna sporcu başına sadece 5 TL öderler.Ben taekwondo sitesi sahibiyim.10 senden fazladır bu işle ugraşıyorum.eger yinede bize inanmıyorsan açarsın telefonu Türkiye Taekwondo Federasyonuna kuşak parası olarak federasyona kaç lira yatırılıyor nacaba dsiye sorarsın.
    saygılarımla.




  • mkoyuncu cevap için teşekkür ederim sitenizi takip ediyorum sürekli çok güzel vede güzel video çekimleri var evet 5 tl normalde bu gip imtahan parası ama kimisi her imtahanda 10 kimisi 60 tl alıyor orasıda sanırsam salon sahiplerine kalmış sonuçta onlarda para kazanmalılar aslında bu başlığı sildirmeyi düşünmüştüm kimsenin kazancına mani olmak istemem ama şunu bilmesi lazım herkesin her ne kadar salon sahipleri antrenörler bu işi sevdiklerinden yapıyorsalarda azda olsa para kazanmalılar
  • Askerden once bende gıtmıstım 1.5 kusak almıstım sonra fırsat olmadı devam ettırmeye.

    1-Şimdi benim aldıgım bu 1.5 kusak resmi olarak bıyerde kayıtlı olarak duruyor mu.
    2-Yanı sormak ıstedıgım Allah gostermesın, yarın oburgun bır kavgaya karısırsak bu tur sporlarla ugrasmak alacagın cezayı arttırır mı
    3- yeniden baslarsak 1.5 kusaktanmı yoksa en bastanmı baslarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkb -- 13 Kasım 2009; 9:45:53 >
  • eger taekwondo çalıştıgınız salon ve hocanız kuşak sınavı bilgilerini Türkiye Taekwondo Federasyonuna bildirmişse federasyonda sarı-yeşil olarak kuşak kaydınız çıkar.Eger gittiğiniz salon bu bilgileri federasyona bildirmemişse o zaman beyaz kuşak olarak kaydınız olur.ve beyaz kuşaktan başlarsınız.
    Bir kavgaya v.s. karışacak olursanız kimse sizin(siyah kuşak ve 1.dan-2.dan-3.dan veya fdaha yukarııs vede antrenörlük belgeniz varsa) o zaman sıkıntı yaşarsınız.aksi takdirde kimse size taekwondo yada başka bir spor yaptıgınızı sormaz vede sizde söylemezseniz bunu kimse bilmez.Bu tür sporlarda özellikle boks ve kickbokasla ugraşanlarda bu tür belgeler kavgaya karıştıklarında sorun yaratmaktadır.Genelde taekwondo savunmöa sporu oldugu için herhangi bir suç isnadıyla karşılaşmazsınız.
    saygılarımla.
  • mkoyuncu bey ben 87-97 yılları arasında 10 yıl süreyle bu sporu yaptım.ankara şampiyonalarında hem gençler hem büyüklerde derecelerim var.kırmızı siyah kuşak olarakta federasyonun verdigi kuşak kimlik kartım mevcut.acaba aradan geçen onca seneden sonra hala kaydım varmıdır federasyonda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crom

    mkoyuncu bey ben 87-97 yılları arasında 10 yıl süreyle bu sporu yaptım.ankara şampiyonalarında hem gençler hem büyüklerde derecelerim var.kırmızı siyah kuşak olarakta federasyonun verdigi kuşak kimlik kartım mevcut.acaba aradan geçen onca seneden sonra hala kaydım varmıdır federasyonda.


    Duruyordur
  • gecen bir arkadaşın lisans işlemi için sporcu lisan işlemleri bürosuna gitmiştim orda biri ile konuşurlarken şahit oldum başka bir dalda eski sporcu lisansını kaybetmiş tekrardan çıkartabilip çıkartılamadığını soruyordu 98 e kadar olan lisanslar pc de mevcutmuş ama 98 öncekiler çıkmıyormuş dediler
  • kuşak sınavları ne kadar süre arayla yapılıyor bilen var mı ?
  • @tkd

    36 ders veya 4 ayda bir yapılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.