Şimdi Ara

TACIZ VE TECAVUZU NASIL ONLEYEBILIRIZ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahlak eğitimi vererek. Cinselliğin doğal olduğu öğretilerek ve tabu olmaktan çıkartılarak.

Flört etmenin ahlaksızlık olarak algılanması bunun en büyük nedenlerinden biri. Eğitimsiz ve tatminsiz insanların böyle yabanileşmesi kaçınılmazdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Sevişen erkeğin kahraman, errrrrrkek, delikanlı, sevişen kızın ise patlak, orospu, kaşar, verici gibi görülmediği zaman taciz ve tecavüz azalır. Bir de sevişebilsek hepimiz rahatlayacağız da işte çevre baskısı, din, ayıp vs.

Rahatlamak için eğitime ihtiyacınız yok, sadece sevismeye ihtiyacınız var, ee size verecek kiz yoksa ne yapiyorsunuz
    Taciz ve tecavüz...

Peki önünüze gelenin size vermesini engelleyen şeyler ne
    Din ve ahlak...

Bu kafaların neden din düşmanı olduğunu anlasinizmi şimdi...

Bunlar kadın özgürlüğü istemiyorlar, kadınlara ulaşma özgürlüğü istiyorlar...

Kendi mesajı bu iddiamin ispatı için yeterlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşeyi ne kadar bastırırsan o kadar çok patlak verir yalanları versiyon 1457. Yahu bırakın artık bu işleri , Osmanlıda taciz tecavüz hatta diğer suçlar vs ne kadarmış ? Bakın bakalım. Aklı olan bu suçların nasıl azaltıldığını oradan anlar zaten. Tamamen biter demşyorum tamamen kimse bitiremez zaten ama büyük oranda azalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mansurhusrev

Birşeyi ne kadar bastırırsan o kadar çok patlak verir yalanları versiyon 1457. Yahu bırakın artık bu işleri , Osmanlıda taciz tecavüz hatta diğer suçlar vs ne kadarmış ? Bakın bakalım. Aklı olan bu suçların nasıl azaltıldığını oradan anlar zaten. Tamamen biter demşyorum tamamen kimse bitiremez zaten ama büyük oranda azalır.

Cariyelik vs helaldi senin osmanlında kadın köle pazarları vardı.Koca bir mahalle kerhane idi İstanbulun göbeğinde ?
  • quote:

Birşeyi ne kadar bastırırsan o kadar çok patlak verir yalanları versiyon 1457. Yahu bırakın artık bu işleri , Osmanlıda taciz tecavüz hatta diğer suçlar vs ne kadarmış ? Bakın bakalım. Aklı olan bu suçların nasıl azaltıldığını oradan anlar zaten. Tamamen biter demşyorum tamamen kimse bitiremez zaten ama büyük oranda azalır.

Osmanlı torunu Langa Fatma diye bir genel ev patroniçesi döneminde sizin ağaları paşaları sıraya diziyordu melek girmez sokak diye bir efsane var koca mahalle kerhane olur mu arkadaş olmuş işte burada msallar okuma biz senin osmanlını senden iyi biliriz anca sallar durursun.O dönemin yazarları şairleri bu seks patlaması hakkında yazılar şiirler kaleme almış onlarada yalan dersin sen Avrupadan buraya gelen ziyaretçiler olmuş sizin seks patlamasına hatta yabancı bir yazar;

Ünlü yazar Ernest Hemingway anılarında Karaköy genelevleri için ''Avrupa’daki refah döneminin en çılgın yılları bile buradaki fuhuşla yarışamaz" der.

Hey yavrum hey sen giderken biz geliyorduk Osmanlı torunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kazuya58

quote:

Sevişen erkeğin kahraman, errrrrrkek, delikanlı, sevişen kızın ise patlak, orospu, kaşar, verici gibi görülmediği zaman taciz ve tecavüz azalır. Bir de sevişebilsek hepimiz rahatlayacağız da işte çevre baskısı, din, ayıp vs.

Rahatlamak için eğitime ihtiyacınız yok, sadece sevismeye ihtiyacınız var, ee size verecek kiz yoksa ne yapiyorsunuz
    Taciz ve tecavüz...

Din ve ahlak...

Ben önüme gelen bana versin demiyorum. Her bireyin özgür ve kendi bedeniyle ilgili kararı kendisinin vermesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca ben tüm toplumdan bahsediyorum, buna dindar kesim de giriyor. Malum imam hatiplerde, kuran kurslarında, cemaat yurtlarındaki sapkınlıkların haberleri ayyuka çıktı.

Kapalı kapılar ardını boş verin, hep söylerim Gülhane Parkı'na yaz mevsiminde bir gidin. Türbanlı bacılarımızın açık hava eylemlerini kendiniz görün. Türbanlı bir insan sevişemez demiyorum, kendi evinde dilediğini yapar. Bu da onu ne orospu yapar ne de verici.

Özgürlüğü özellikle kadınlar için ''verici'' olmak olarak tanımlamanız, zaten kadın nefretinizi ortaya koyuyor. Ben kadınlara ulaşma özgürlüğü istemiyorum, her bireyin kendi kararını vermesinden yanayım.

Dolayısıyla ''dindar olmayan ahlaksızdır, dindarlar ise harama el sürmezler'' geyiğini boş verin.

• quote:

İçoğlanlarından bihaber şahsın feryatları.
  • önce hukuku düzenlemeli ve uyulabilir hale getirmeliyiz. sonra bunu uygulayacak şeref sahibi yöneticiler ve siyasileri işbaşına getirmeliyiz, sonra cezalar caydırı olmalı. yani aslında cezalar caydırıcı olabilir de uygulayan yok ki. hakim soruyor "pişman mısın?" pişmanım dediği an pişmanlık indirimi, içerde uslu durursa iyi hal indirimi... neymiş efenim, ceza hukukunun amacı bireyi topluma yeniden kazandırmakmış. tecavüzcü piçi niye kazandırıyosun sür taş ocağına çalıştır... ama bu zihniyetle olmaz. hukukun değişmesi için iyi yönetici, iyi yöneticiler için adaletli siyasetçi, bunların olması içinse bilinçli bir halk lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetersiz_Bakiye

Medya konusunda kesinlikle katılıyorum

90 lı yıllarda nerdeyse tüm hollywood filmlerinde ot kullanma sahnesi vardı hatta sempatik gösterilmek için komedi filmlerinde mutlaka oluyordu

Peki noldu ot şimdi normal sıradan bi hal aldı şimdi sırada kokaini normal gösterme ve aşılama çabası var

2010 dan sonra çekilen yabancı filmlere bakın esrar kullanmak normalleştiği için artık kokain kullanan sahneler var.

Dizilerimiz ise lüx ve şatafatlı hayatlarla dolu bakın hiç kimse çalışırken çekilmiyor eğer çalışırken çekilsede ondada ofiste birbirini çekiştiriyor yada birbirinin arkasından entrika çeviriyor yani millete fesatlık ve hayat lüx yaşamdan ibaret gibi gösteriliyor hayat.

Dikkat ettiyseniz o tarz benim o stil benim gibi sürekli isim değiştiren yarışma başladığından beri sokaklarda kızlar kevaşe gibi giyinir oldu bangbrosta 100 dolara çevrilip arabaya atılan kızlar gibi oldu

Tüm bunların konuyla ne alakası var derseniz erkeklere kadınlar medya yoluyla cinsel obje gibi gösterilirken kadınlarada lüx hayat zevk için herşeyi yap gerekirse kendini sat argümanı empoze ediliyor.

Ha içinde var olanı hapsede atsan duvarı deler yine tecavüz eder maksat buna meyilli olmuyanları kontrol altında tutmak. Mesela medya yoluyla bunları eleştirmek ve ağır cezası olduğunu belirten kamu spotları yaygınlaştırılabilir en basit örnek olarak...

Esrar falan gibi sadece kendi kullanımında olan şeyler ile taciz ve tecavüz gibi oalylar bir tutulmamalı.

Esrar zaten 1970'ler de de serbestti sadece 1990'lardan sonra olan bir olaydı ve bizim ülkede her ne akdar eroin ile bir görülse de avrupa amerika ve hatta asya da bile normal gündelik içilen bir keyiflendirici olarak görülüyordu.

Yani zaten olması gereken bir olay gerçekleşti.

Taciz öyle değil özellik sex istismarı cidden büyük bir sorun. Ahlaksızlık dizilerde daha ince bir şekilde irdelenmeli. İnsanlar yaptıkları programlarda ve dizilerde buna dikkat etmeli.

Zengin erkeğin fakir kıza aşık olması, ya da erkeğin kıza sahip olabilmek için herşeyi yapılmasının mübah görülmesi kızın bunlardan hoşlanması.

Kızların kendine hamlede bulunan kişilere karşı boş olmaması gibi günlük hayatta etkileri ciddi bir boyuta ulaşabilecek konuları araştırmadan etmeden yayınlıyoruz.

• önce eğitim şart, sonra eğitim, sonra yine eğitim, en son olarak da eğitim.

yeterli bilince ulaşmış insan ne medyadan etkilenir, ne harama uçkur çözer, ne başka bir şey.

sen istediğin kadar cezaları arttır, istediğin kadar tvyi interneti kısıtla, yapacak zihniyetteki tip, kadın bulamazsa gider damacanaya hallenir.

toplumu ve bireyi eğitip neyin yanlış neyin doğru olduğunu öğretemedikten sonra gerisi hikaye.
  • quote:

quote:

quote:

Taciz ve tecavüz...

Din ve ahlak...

Ben önüme gelen bana versin demiyorum. Her bireyin özgür ve kendi bedeniyle ilgili kararı kendisinin vermesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca ben tüm toplumdan bahsediyorum, buna dindar kesim de giriyor. Malum imam hatiplerde, kuran kurslarında, cemaat yurtlarındaki sapkınlıkların haberleri ayyuka çıktı.

Kapalı kapılar ardını boş verin, hep söylerim Gülhane Parkı'na yaz mevsiminde bir gidin. Türbanlı bacılarımızın açık hava eylemlerini kendiniz görün. Türbanlı bir insan sevişemez demiyorum, kendi evinde dilediğini yapar. Bu da onu ne orospu yapar ne de verici.

Özgürlüğü özellikle kadınlar için ''verici'' olmak olarak tanımlamanız, zaten kadın nefretinizi ortaya koyuyor. Ben kadınlara ulaşma özgürlüğü istemiyorum, her bireyin kendi kararını vermesinden yanayım.

Dolayısıyla ''dindar olmayan ahlaksızdır, dindarlar ise harama el sürmezler'' geyiğini boş verin.

Kardeş sizlerin düşünce aleminize şaşırıyorum, hayal dünyasında yasiyorsunuz.
    Bakin suan her 10kizdan 8 9 tanesinin erkek arkadaşı var ve bunlarin %90i cansel birliktelik yaşıyor. Kimse bunan birşey demiyor, diyemezde. Kendi kararlarıdir.
    Ama sizler sokakta görülen her çifti linç ediyoruz sanıyorsunuz. Ama Yok öyle birşey, günaydın.

Sizler daha tecavüz sevgili olmak veya cansel serbestinin dogrudan alakası olmadığınıdan habersiz olup burda "bi sevişsek soyle rahatlayacagiz" havasindasiniz.
    Tecavüz ve cansel serbestlik arasında doğrudan ilişki yoktur.

Cansel iliski ve tecavüz arasinda dogrudan ilişki olmadigina dair bir ornek:
    gecen gunlerde gece kiza tecavüz eden servis şoförü.
    Genelevde veya nette gezen onbinlerce telefonla 100 tl ye hizmet veren bebek gibi kızlar var. Bu sofor sence 100tl yi bulamayacak birisimi. Sadece cansel ihtiyactan dolayimi tecavüz etti sizce.

Tecavüz sadece cansel ihtiyaç değildir.
    Abd kanada İngiltere Rusya
    Buralarda tecavüzün haddi hesabı yok ama cinsellik serbest.

Tecavüz baska birseydir, aşağılık bir suçtur, egitimle çözülür, yada asarak...

Sizde herkes önüne gelene versin tecavüz diye bir suç tanımını silelim modunda uyumaya devam edin.

2 gun sonra adam öldürmek serbest olsun cinayet diye suç kalmasın demeyede başlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya58 -- 29 Nisan 2016; 11:28:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Osmanlı torunu Langa Fatma diye bir genel ev patroniçesi döneminde sizin ağaları paşaları sıraya diziyordu melek girmez sokak diye bir efsane var koca mahalle kerhane olur mu arkadaş olmuş işte burada msallar okuma biz senin osmanlını senden iyi biliriz anca sallar durursun.O dönemin yazarları şairleri bu seks patlaması hakkında yazılar şiirler kaleme almış onlarada yalan dersin sen Avrupadan buraya gelen ziyaretçiler olmuş sizin seks patlamasına hatta yabancı bir yazar;

Ünlü yazar Ernest Hemingway anılarında Karaköy genelevleri için ''Avrupa’daki refah döneminin en çılgın yılları bile buradaki fuhuşla yarışamaz" der.

Hıı hıı. Ben sana fırsat sunuyorum laga luga yapma istatistikleri getir önümüze. Yılda ortalama kaç taciz tecavüz var. Kaç hırsızlık kaç cinayet var. Karşılaştıralım Türkiyeyle. Var mısın ?

• kazuya58 kullanıcısına yanıt
    Hala ''vermek'' kafasında olduğun için ne diyeyim ki? Doğrudan ilişki olmadığı muhakkak ama yukarıda bir arkadaş aksini iddia etse de bastırılmış duygular dışarıya saldırı olarak ortaya çıkar.

Linç etmeseniz dahi cinsel birliktelik yaşayan bir kıza ne gözle bakıldığı açık bir gerçek, bu konuda kıvırmaya gerek yok.
    Asıl ben sizin hiç bir şey yokmuş, kadınlar sırf sizin tabirinizle açık giyindiği için tacizi hak ediyormuş düşüncesi yokmuş gibi yaşamanıza gülüyorum. Mahkemede iyi hal indirimi diye iğrenç bir kavram var. Hatta tecavüzde erken boşalma indirimi bile var yahu.

Son cümlene ise yorum yapmaya bile gerek duymuyorum.
  • quote:

quote:

İçoğlanlarından bihaber şahsın feryatları.

Ben ne diyorum sana karşılaştıralım diyorum. Osmanlıda hiç kötü birşey yoktu demiyorum ki. Ama oran oldukça az.

• quote:

quote:

quote:

Hıı hıı. Ben sana fırsat sunuyorum laga luga yapma istatistikleri getir önümüze. Yılda ortalama kaç taciz tecavüz var. Kaç hırsızlık kaç cinayet var. Karşılaştıralım Türkiyeyle. Var mısın ?

Hiç olmuyordu hepsi melaike idi.Çoğalma sporlar yolu ile oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreatlord -- 29 Nisan 2016; 11:33:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç olmuyordu hepsi melaike idi.Çoğalma sporlar yolu ile oluyordu.

Haha. İşinize gelince osmanlıda oluma yazma oranı düşüktü diyip istatistiklete sığınırsınız. Bu suç konularında niye istatistiklere araştırmalara başvurmuyorsunuz ?

• quote:

Hala ''vermek'' kafasında olduğun için ne diyeyim ki? Doğrudan ilişki olmadığı muhakkak ama yukarıda bir arkadaş aksini iddia etse de bastırılmış duygular dışarıya saldırı olarak ortaya çıkar.

Linç etmeseniz dahi cinsel birliktelik yaşayan bir kıza ne gözle bakıldığı açık bir gerçek, bu konuda kıvırmaya gerek yok.
    Asıl ben sizin hiç bir şey yokmuş, kadınlar sırf sizin tabirinizle açık giyindiği için tacizi hak ediyormuş düşüncesi yokmuş gibi yaşamanıza gülüyorum. Mahkemede iyi hal indirimi diye iğrenç bir kavram var. Hatta tecavüzde erken boşalma indirimi bile var yahu.

Son cümlene ise yorum yapmaya bile gerek duymuyorum.

"Vermek" kafasi ile sizi ifade ettiğim icin vermek demeye devam ediyorum, cunku siz el salladiginiz, laf attiginiz, taciz ettiginiz her kadinin ses cikarmadan verecek toplum oluşturma telasindasiniz.

Sizlerin tecavüzu suç saymakla kadın hakları ile özgürlükle ilgili bir düşünceniz yok.

Sizler sadece uckurunuzu düşünüyorsunuz.

"Bi sevişsek rahatlayacagiz" diyen ben degilim.

Dervişin fikri neyse zikrine odur...

Kafanız sadece apış aranıza çalışıyor

• quote:

"Vermek" kafasi ile sizi ifade ettiğim icin vermek demeye devam ediyorum, cunku siz el salladiginiz, laf attiginiz, taciz ettiginiz her kadinin ses cikarmadan verecek toplum oluşturma telasindasiniz.

Sizlerin tecavüzu suç saymakla kadın hakları ile özgürlükle ilgili bir düşünceniz yok.

Sizler sadece uckurunuzu düşünüyorsunuz.

"Bi sevişsek rahatlayacagiz" diyen ben degilim.

Dervişin fikri neyse zikrine odur...

Kafanız sadece apış aranıza çalışıyor

Dindar kafanın düşüncelerini bana atfetme çabaların çok komik. Her ayeti, hadisi, fetvayı cinselliğe çeken ama ne hikmetse erkek egemen cinsellikten deliren dindar kesim değil de bizim aklımız sadece apış aramızda öyle mi? Yahu din alimi dediğiniz tipler hamile kadının sokakta yürümesinden nefret ediyor, daha neyin tatavasını yapıyorsun?

Evet dindarlar da dinciler de rahatça sevişse rahatlayacaklar, dini de erkeğin özgürlüğünü sağlayan cinselliğe göre şekillendirmekten vazgeçip belki dünyaya faydalı işler yapabilecekler. Taciz konusunda da bu arkadaşlarla asla kimse yarışamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 29 Nisan 2016; 11:52:37 >

• tecavüz edenleri önce mokoko ardından kökten kessen yine sapıklar çıkacaktır.bizim gibi düşünceleir pek önemsemeyen toplumlar için ilkel çözümler bulunmalı.meydanda sallandırmak gibi.ama sonrada işin uçu kaçar.bi mok olmaz
  • 1881 kullanıcısına yanıt
    Kafanızdan suç uydurup somra bu suçu birilerine atıp ustune buna inanıp karşınızdaki kişiyi niye bu suçu isliyorsun diye yerip kendi kendinizi tatmin etmeye üstünüze yok.

Söylediğiniz kelimelerin tek bir satırı bile doğru değil.

Örneğin bu bölüme bir bakın
    Islamlamin ic işleriyle ilgili her konu din düşmanları tarafından açılmış, hepsi uydurma bilgilerle dini suclayan konular. Müslüman değilsin ama islam hukuku ile ilgili karar veriyorsun

Yani kendi kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz.

Neymiş hamile sokakta yürümek günahmış

Yok öyle birşey
    Bunu uyduran siz ve sizin kafanızdan olan kişiler, kendine müslüman demiş dememiş önemi yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.