Şimdi Ara

TACIZ VE TECAVUZU NASIL ONLEYEBILIRIZ ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya kusura bakmayın da bayanlar da biraz dikkat etsin yani. Burası new york değil ki dapdaracık pantolonlar veya mini etekler giyiyorlar. Ülkenin cinsellik potansiyeli zaten belli. Her yer abaza kaynıyor. Buna rağmen bu kadar rahat takılmak yanlış gibi sanki. Erkeğin testosteronu hiçbir zaman rahat durmaz. İlla ki gözü kayar veya aklına kötü şeyler gelir. Şeytan hazırda bekliyor zaten.. Yanlış anlaşılmasın tek unsur bu değil tabii ki de. Bir de cezaların yetersizliği var. Caydırıcılık olmuyor. Öyle cezalar olması lazım ki bu b*ku yemeden 5 defa aklında dolaşmalı. Bu da şeriatla olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut9334 -- 30 Nisan 2016; 12:37:16 >
  • Bunun din, dil ve ırk ile alakası yok. Bunları yapan zaten insan değildir, insanlar ile aynı şekilde yargılanmaması gerekmektedir. Çözümü belli, iğne ile uyutularak bu işe bir son verilebilir. Başka türlü zor, saplantılı ruh hastası şerefsiz pislik her yerde var, bizim ülkemizde daha da çok var.

quote:

Orijinalden alıntı: umut9334

Ya kusura bakmayın da bayanlar da biraz dikkat etsin yani. Burası new york değil ki dapdaracık pantolonlar veya mini etekler giyiyorlar. Ülkenin cinsellik potansiyeli zaten belli. Her yer abaza kaynıyor. Buna rağmen bu kadar rahat takılmak yanlış gibi sanki. Erkeğin testosteronu hiçbir zaman rahat durmaz. İlla ki gözü kayar veya aklına kötü şeyler gelir. Şeytan hazırda bekliyor zaten.. Yanlış anlaşılmasın tek unsur bu değil tabii ki de. Bir de cezaların yetersizliği var. Caydırıcılık olmuyor. Öyle cezalar olması lazım ki bu b*ku yemeden 5 defa aklında dolaşmalı. Bu da şeriatla olur.

Kardeşim, geniş düşünerek yazmaya çalışmışsın ancak olmamış. Burası new york değil ne demek? New yorkta şalvar yumurta topuk ayakkabıyla gezen yok mu sanıyorsun? Brooklyn'den Harlem'e gece bir tek başına yürü bakayım.. Bu kadar rahat takılmak yanlış değil, özgürlük. Bu insanlar özgür oldukları için başlarına bir şey geldiğinde "eee o da öyle giyinmeseydi, öyle yürümeseydi" diyemez hiç kimse. Dediğin gibi; şeytan hazırda bekliyor zaten. Yolda yürürken karısı yanında gözlerini el alem'in kızından sevgilisinden karısından alamayanlar var. Erkeğin testosteronu hiç bir zaman rahat durmaz? E o zaman gitsin yapay vajina alsın, girsin tuvalete 31 çeksin. Bu tecavüz veya tacize açıklama getirmiyor, dediğin gibi ceza yetersizliği de var.. Ama cezadan önce zihniyet eksikliği var, içimizde o kadar pislik o kadar sığ insanlar var ki, adamın gözlerine baktığın zaman sadece tiksinmek gelir içinden... Bu iş çok geniş bir iş, aile yapısından, aile psikolojisine kadar gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasn0w -- 30 Nisan 2016; 13:18:57 >

• Bunu eğitimle bilimle ilimle değiştiremezsin, ahlak dediğimiz kavram insanın içinden gelen çevresinden ailesinden yaşadığı coğrafya dan aldığı özelliktir.
    Her konuyu eğitime odaklamamak lazım bu ülkenin %50 si belkide ilkokul mezunu bunlar tecavüzcü mü?
    Ahlak insanın içinden gelen bir kavramdır, kaç tane arkadaşım var her sene pattaya lara gidip neler yapıyor, çevrenizde uzak doğu ya gidenlere bi bakın ilkokul mezunu boş beleş adamlar mı oralarda neler yapıyorlar bu insanlar, eğitim çözüm olsaydı bunlar en üst düzey yerlerde çalışan bireyler bunlara çare olurdu.
    Aile insanı nakış gibi okuyan bir makinedir bi yerde ip koparsa daha da düzeltemezsin o yüzden çocuklarınızı iyi yetiştirin, çocuklarınızın arkadaşlarına iyi bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uuuuuuuuuuuuuuppppppppp

• Seni aşan konulara kafanı yorma.
  • Bu suçlarda bulunan kişiler idam edilmeli ve medya yoluyla da insanlara uzun uzun bu idamlar gösterilmeli. Saçma sapan dizi, klipler de yayından kaldırılıp yayınlayan kanallara ağır cezalar verilmeli. Başka çözüm yolu yok.

• Akp geldi geleli tecavüz olayları %500 artış gösterdi.

• Uuuuuuuupppppp

• ,

Bu mesaja eklenen görseller:

TACIZ VE TECAVUZU NASIL ONLEYEBILIRIZ ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Ulan arkadaşım otelci Nihat'ı izle bakalım, o soruları soranlar kimler?
    Senin gibi kafayı dinle bozmuş cahiller, her sene aynı soruları soruyor. Her seneyi bırak, aynı program içinde 3 kere aynı durumla ilgili soru sordular. Gülmek için izliyorum her sene ramazanda.

Amacım din düşmanlığı değil, dinin yol açtığı cehaletin bitmesi. Ama örgütlü cehalet o kadar güçlü ki bu imkansız neredeyse.

O soruyu soran sen senin gibiler, işit ve pkk arasinda fark olmadığı gibi sizlerle onlar arasında fark yok.

Bu bölüme bak bakalim, tum. Başlıklar sizden ve tek konu üstüne
    Din

Dinle alip vermediği olan ve dinle kafayı bozan sizlersiniz, hergün onlarca baslik acip dine ve müslüman Türk milletine sovuyorsunuz, ciddiye alınacak bir tarafınızda yok, dikkat edersen duzunelercesiniz ama size cevap veren sadece birkac müslüman Türk var, oda eglence amacli😀
    ya bukadar basit birşeyi bile algilayamiyorsunuz.
    Neden dinsiz olduğunuza hic şaşırmıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya58 -- 1 Mayıs 2016; 9:31:10 >

• Yanlış din eğitimini engellemek. Mesela hafızlık kursuna giden kız çarşafa girer sonra kendi evinde abisinden erkek kardesinden bile saklanarak yaşar. Aynı şey erkekler için de geçerli. Bu şekilde baskilamak ters tepiyor. Aynı zamanda sürekli cinsellik nedeniyle saklandığı düşüncesi ile cinsellik akılda kalıcı hale geliyor. Kuran temelli din eğitimi verilmelidir.

Tabi din eğitimi almamış sapıklar da var. Herşeyi buna bağlanıyorum. TCK da bu suclar yeniden tanımlanıp cezalar arttırılmalı .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazuya58

quote:

Ulan arkadaşım otelci Nihat'ı izle bakalım, o soruları soranlar kimler?
    Senin gibi kafayı dinle bozmuş cahiller, her sene aynı soruları soruyor. Her seneyi bırak, aynı program içinde 3 kere aynı durumla ilgili soru sordular. Gülmek için izliyorum her sene ramazanda.

Amacım din düşmanlığı değil, dinin yol açtığı cehaletin bitmesi. Ama örgütlü cehalet o kadar güçlü ki bu imkansız neredeyse.

O soruyu soran sen senin gibiler, işit ve pkk arasinda fark olmadığı gibi sizlerle onlar arasında fark yok.

Bu bölüme bak bakalim, tum. Başlıklar sizden ve tek konu üstüne
    Din

Dinle alip vermediği olan ve dinle kafayı bozan sizlersiniz, hergün onlarca baslik acip dine ve müslüman Türk milletine sovuyorsunuz, ciddiye alınacak bir tarafınızda yok, dikkat edersen duzunelercesiniz ama size cevap veren sadece birkac müslüman Türk var, oda eglence amacli😀
    ya bukadar basit birşeyi bile algilayamiyorsunuz.
    Neden dinsiz olduğunuza hic şaşırmıyoruz

Paralel soruyor o soruları ya da yahudi siyonist dış mihraklar.
    Kabul edin kardeşim inandığınız dini bile adam gibi bilmiyorsunuz, o kitabı bile anlayarak okumuyorsunuz. Siz diyorum çünkü senin de içinde bulunduğun güruhtan bahsediyorum.
    Bu bölümden bahsetmiyorum şeker kardeşim, önder kabul ettiğiniz adamlardan Nihat Hatipoğlu'nun abuk subuk programlarını söylüyorum.

Sana Nihat Hatipoğlu, Cübbeli Ahmet gibi ulemalarla hayatta başarılar.

• 1881 kullanıcısına yanıt
    2 side zamanında iyi ama sonradan meşhur olup parayı bulunca 5 para etmeyen sahislardir.
    Onları müslümanlara yamamaya çalışsan sizlersiniz
    Madem ben onlarla ayni guruptayim burdan o önder dediklerinizi reddediyorum.
    Reddim geçerli değilse ben onlardan değilim demektir.

Yani her durumda siz hatali konumdasiniz.
    ---
    Siz kemalistler kadar dinle uğraşan kimse yok, heleki İslami herkesten cok biliyorum kafanda olan siz ve turevlerinizin en büyük özelliği hiçbirsey bilmediği halde herşeyi biliyor olduğunu zannetmesidir,
    Ateist forumlardan kırılmış eğilmiş bükülmüş 2 bilemedin 3 ayet ogrenip din konusunda Nirvana erdiginizi saniyorsunuz, hepsi çöp bilgilerdir. sürekli dinle kafayı bozmaniz sürekli dinle ugrasmanizda bu yanlış bilgi çöplüğünden oturudur. Çırpınır çırpınır ama bataktan çıkamazsınız, sürekli nette tezgah açıp tutunacak el aramanizda buyuzdendir, ve dikkat ederse size el veren yine o bataktaki kişilerdir, kendi kendinizi tastikleyip "tabi tabi haklisin oo yeeee oo yeee" diye beyin orga.zmi yasarsiniz ve bi anlik tuttuğunuz elin sizi bataktan çıkaracağını zannedersiniz.
    Doğru bilginiz, ayağınızı basacağınız sağlam yeriniz olsa bataktan çıkarsınız ve huzura erersiniz, burda içinizdeki kini huzursuzluğu kusmazsiniz.

hergün onlarca konu açıp sürekli çırpınıyorsunuz, biz müslümanlar ise relaks takılıyoruz, isimize gücümüze bakıyoruz

Gel kardeşim baştan oku öğren, bilgilen, ic huzurunu bul, bu dünya sanada banada kalmaz, kalp kırmaya değmez

• kazuya58 kullanıcısına yanıt
    Orgazm, seks rahat rahat yaz bunları, sansüre gerek yok. RELAKS ol.
  • quote:

Tabikide yazabilirim kardeşim, sende yazabilirsin sıkıntı yok, demokratik ve özgürlük sınırlari baya geniş bir ülkemiz var.
    Sansürlü yazmak kişisel tercihim

• Batıda daha çok Oluyor diyen zihniyeti anlamıyorum.Batıda zaten bekaretin bozulma yaşı 15.
    14 yaşındaki ergenlerin erkek arkadaşının evine gitmek normal onlarda .Nolacak ki en fazla şey yaparlar diyorlaR.Şey yapıyorlar.
    Tecavüzün engellenemez diyenlere de katılmıyorum.Başta medya olmak üzere Birçok nedenle tecavüz engellenebilir
    Taciz engellenemez

• quote:

Orijinalden alıntı: kazuya58

quote:

Tabikide yazabilirim kardeşim, sende yazabilirsin sıkıntı yok, demokratik ve özgürlük sınırlari baya geniş bir ülkemiz var.
    Sansürlü yazmak kişisel tercihim

Yani evet bazı konularda acayip geniş olduğumuz kesin.
  • Eğitim ve caydırıcı ceza.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.