Şimdi Ara

Tabutta Röveşata (Ayşen aydemir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray lisesi mezunu, abd'de tiyatro eğitimi almış aktris. uzun yıllar ferhan şensoy'un tiyatro grubu ortaoyuncular ile çalıştı, turizm rehberliği yaptı. "tabutta rövaşata" ile ödüller kazandı. radio contact'ta 1994 - 1996 yılları arasında "buyrun, istediğiniz bir konuda konuşalım" temalı başarılı bir program sunuyordu. iyi yürekli, içten ve neşeli bir insandı.1999 yılının eylül ayında "yolun tam yarısında", ama belki de çok başlarında yaşama vedâ etti.

Tabutta revaşata filmini izleyenler bilirler.
    Filmin başrol ve filmin ödüllü oyuncusu.

Filmi bu sıralar izleme firsatim oldu.Ayşen aydemir müthiş oyunculugunu farkettim.
    İnternetten araştırmaya başladım.Tek resmini bile bulamadım dogrusu.
    Şimdi nerede nasıl kiminlele çalışıyor hangi projelerle meşgul merak ettim.
    Kendisi 99 yılında yani filmden 3 yıl sonra kolon kanseri nedeniyle aramızdan ayrılmış.
    Anladım ki eger hayatınızda sansasyonel popüler kültür malzemesi olabilecek bir kac rezalet iş icinde bulunmuyorsanız hatırlanmamaya mahkumsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mervegül -- 16 Nisan 2009; 3:25:02 >

• Filmin diger önemli oyuncusu Ahmet Ugurlu.

• bu filmi izlemiştim sahneleri tam hatırlamıyorum ama sonunda tavus kuşunu birkaç eleman yedikulede harabeler arasında pişirirken gösteriyordu ve film bir süre sonra bitiyordu galiba bu elemanda tavuskuşunu araklıyordu bir yerden
  • forumda sinema bölümü var arkadaşlar italyan ezgileri taşıyan bir şarkının sözlerini yazınca provokatörlük oluyor..şarkıda italyan ezgisi geçtiği andan itibaren o konu kültüre giriyor ama bu filmde kültürel bir şey göremiyorum,tigershark arkadaşın anlattığına göre tavuskuşundan ibaret bir film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertungaa -- 16 Nisan 2009; 14:47:39 >
  • film burada var merak eden izleyebilirhttp://www.youtube.com/watch?v=suXFmlKw0PM
  • Evet filmdeki mahsun karakteri çok sevdigi tavus kuşlarını aclık ve yalnızlıktan yemege kalkıyor.Sonra görevli onu yakalıyor.Gözaltına alınıyor ve haberlerde onun azılı bir suclu oldugundan bahsediliyor.Haberlerden hemen sonra maret reklamı insan üzerinde tarifi imkansız acılar bırakıyor.

Seni yerim sosis şişman sosis tombul sosis

Filmi izlemek isteyenlere yardımcı olabilirim Pmden ulaşabilirler.

quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

bu filmi izlemiştim sahneleri tam hatırlamıyorum ama sonunda tavus kuşunu birkaç eleman yedikulede harabeler arasında pişirirken gösteriyordu ve film bir süre sonra bitiyordu galiba bu elemanda tavuskuşunu araklıyordu bir yerden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    boy uzatma ertuğrul akbay
    11 yıl önce açıldı
    "Katil Şair" (Müge Sözen)
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.