Bildirim
tabletten zip dosya açma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben hem tabletimde hem de telefonumda ZArchiver programını kullanıyorum. Hem ZIP ve RAR dosyalarını açıyor, hem de herhangi bir dosyayı sıkıştırabiliyor, ZIP veya RAR olarak. Marketten diğer arşiv programlarını da deneyebilirsin. Deneyerek ihtiyacına en iyi cevap veren programı illaki bulursun. -
elaziz kardesim allah senden razı olsun sevgilin varsa kutlu olsun bugünün yoksada allah hayırlısını nasip etsin sana sağol ugraşıyorum o tablet işleri light işler ya gözünü sevem pc nin .exe dosyası kuracam ablam facebookta sohbet edemiyor ondan dolayıda uygulamayı indirmiyor pzevenk tablet bende ıtunes exeyi yükledim tablete exe açmıyor onun için herşey.birde dediğin gibi direk uygulamadan harekete gçemeye çalışıyom karket ayagı hesap oluşturacam şimdi ondan sonra deneyecem işte. -
markete girdim hep dolar diyor paralımı bu ücretisz yokmu -
tamam halletttim gmail hesabıyla ücretisz kısmından problem kalmadı şükürr sağol sanada exe dosyayla filan ugraşmaya gerek yokmuş o kdar ugraşşş ne kadar kolaymış haluk sağol sanada destegin için kardesim :) -
ZArchiver programi iyi diye biliyorum bende... bende bi deneyim.. tabii tableti alinca...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turxell -- 14 Şubat 2013; 15:02:39 > -
Merhabalar
Polypad 8216HD 16GB 8′ Tabletimimde zipli ve rarlı dosyaları açıp üzerinde değişiklik yaparak tekrar kaydetmek istiyorum.Winzip Easyunrar Freearchiver vs türü 8-10 tane program denememe rağmen Zipli dosyaları açamadım. Dosyaları Pc den rahatça açıp istediğim işlemleri yapıp kaydetmeme rağmen Tabletten yapamıyorum.Konuyla ilgili yardım rica ediyorum
Tşklr & saygılar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tablet önerileri
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- sim kartsız tablete whatsapp
- yurtdışından tablet getirmek
- redmi pad 2
- xiaomi pad 7 ultra
- xiaomi pad 7
- honor pad x8a
- lenovo legion y700
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X