Şimdi Ara

Tabletimin sarj ışığı yanıyor ama açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kanadadan gelen innovatek markalı android işlemli tabletim var küçük böyle tatlı bişey
    Çin üretim falan ama seviyorum tableti geçenlerde şarjı bitti 1 2 gün takmadıydım dün taktım sarj olduğnu gösteren kırmızı ışığı yanmasına rağmen birtürlü açılmıyor 24 25 saat tuttum şarjda arada çıkardım açmayı denedim tabi ama genel olarak şarjda durdu. Şarjdan çıkarınca kırmızı ışığı sönüyor ve açılmıyor,usb sini kaybettim ama uyumlu olan bi usb ile bilgisayara taktığımda görmüyor,ses kısma tuşuna uzun basarak resetlemeyi denedim olmuyor innovatek'in ulaşabileceğim bir türkiye servisi olmadığı için elimde öyle kaldı tablet,arkadaşım kullanmadığı için vermişti ama işime yarıyordu size danışıyorum sayın forum üyeleri eğer bir şekilde açma yolu tamir etme yolu varsa lütfen söyleyin.

Düzenleme: Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumusakdeve12 -- 6 Nisan 2014; 0:03:18 >

• Format at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Adımın geçtigi herşey imzamdır.
  • Power tuşuna bastığımda sadece tuşun tık sesi geliyor tabletten herangi bir şekilde ses gelmiyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.