Şimdi Ara

TABLETİ KATALOG OLARAK KULLANMAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar herkese. Özellikle cumartesi çalışanlara

    Ben mobilyacıyım arkadaşlar. Herkesin kurumsallaştığı teknolojiyi işine kattığı şu günlerde bizde bişeler yapalım dedik.

    Asıl mesele şuki; Biz satış yaparken masa için ayrı katalogdan, seçilen sandalye, koltuk için ayrı katalogdan bakıp fiyat veriyoruz. Bu sorunu çözmek için bütün ürünleri tek PDF de toplayıp tek katalog yaptık. Bu seferde basılınca baya şişkin ağır bi katalog elde ettik. Bazı kitaplıklarda görmüşsünüzdür bin sayfalık lügatlar onun kadar nerdeyse.

    Bizde Tablet alalım birkaç tane dedik PDF yi atalım içine ordan bakalım sorun çözülsün. Ama Pdf de istediğim kadar kullanışlı değil. Yukarı aşşağı çek bukadar .

    PDF yi kısım kısım ayıra bileceğim ( koltuklar,masalar vs..) fiyatların üstünde iskonto yapabileceğim bi uygulama lazım bana.

    bildiğiniz önerebileceğiniz bişey var mı ?

    Bu arada seçtiğim tabletin linki(bukonuda da tavsiye verebilirsiniz) ;https://www.teknosa.com/samsung-galaxy-tab-s5e-105-smt720-gold-tablet-p-125046937?gclid=Cj0KCQjwlJfsBRDUARIsAIDHsWql3URaYVHPn4EU0mA4rW0g6Zs4CO6c_aIBNPttu4zhXdegafY_kIcaAmRwEALw_wcB&gclsrc=aw.ds







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.