Yaklaşık 8 aylık Tab S8 Ultra deneyiminden sonra Tab S9 Ultra'ya geçtim. Kendi Yaptığım Benchmarklar: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk olarak izlenimlerim; * Cihaz kağıt üstünde daha ağır olmasına rağmen ağırlık merkezi ile mi alakalı bilmiyorum, daha hafif hissettirdi. * Dynamic Amoled maalesef hayal kırıklığı iki cihaz arasında fiyat farkına değecek bir ekran kalitesi farkı kesinlikle yok. * Çok çok az daha akıcı bir deneyim sunuyor ancak bunu çok hassas olmayan birinin fark edeceğini sanmıyorum. * Ses de yine çok az derecede fark var, son ses olarak * S8 Ultranın şeffaf kılıfı birebir s9 Ultraya oldu, tam oturdu hatta. * Tam yük altında yukarıdaki testlerde de gözüktüğü üzere iki cihaz da thermal throttling oluyor. Fiyat Farkı: Bir cihazı satıp diğerini almak için %58 daha fazla bir tutar ödemeye razı olmanız gerekiyor. Batarya konusunda biraz zaman geçtikten sonra yorum yapacağım. Şimdilik şu kadarını kesin söyleyebilirim ki tab s8 ultrası olan biri için aradaki fiyat farkına değecek deneyim farkı yok... Sıfır alacaklar için S9 serisi alınabilir ancak S8 serisi sahipleri için gereksiz bir macera olduğunu düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 9 Ağustos 2023; 1:0:11 > |