Bildirim
TABLETİ BOZULANLAR BURAYAAAAAAAA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba, keşke yazılımsal mı donanımsal mı diye de ekleseydin. bende rootlu galaxy tabs 8,4 var. bildiğiniz üzere lollipop güncellemesi geldi. güncellemeyi yaptım root gittiğinden tekrar root yapmaya çalıştım ancak olmadı supersu uygulaması sürekli güncelleme istiyor ve güncellenmiyor ayrıca uygulamayı kaldıramıyorumda bildiğin samsungla gelen uygulamalar gibi yapıştı cihaz yöneticilerinde de çıkmıyor öncelikle bu uygulamayı nasıl kaldırabilirim. -
sen en iyisi bilgisayarına http://mobogenie.en.uptodown.com/down... yükle ondan sonra da usb ile tableti bilgisayara bağla bilgisayardan tabletin içine girecektir kaldır ekle yeri var oraya bas ve istediğin uygulamayı sil kalkacaktır -
quote:
Orijinalden alıntı: AZİM BİLİŞİM
sen en iyisi bilgisayarına http://mobogenie.en.uptodown.com/down... yükle ondan sonra da usb ile tableti bilgisayara bağla bilgisayardan tabletin içine girecektir kaldır ekle yeri var oraya bas ve istediğin uygulamayı sil kalkacaktır
dosya bulunamadı hatası veriyor. -
usb yi tak çıkar -
benim tabletin açma kapama düğmesi bozuk. arka kapağı açtım vidaları söküp o düğmeye baktım düğme artık içine göçmüş yani basılmıyo. dışarı cıkıyo içine giriyo ama basılmıyo mekanizma gitmis yani. ne yapabilirim bilgisayarciya goturcem simdi 20 30 lira alcak kesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Codegen Ultimix 99 model tabletim vardı 1 yıl önce root atarken kapandı bir daha açılmadı en az 3 kez garantiye gönderdik ancak yapılmadan geldi, şimdi ise kaç kez orjinal rom flashladım bilgisayarda her şey normal görünüyor ancak tablette hiç bir tepki yok.Bu arada tabletin orjinal adı Pipo Max M1 eğer bir çözüm bulabilirsen çok memnun olurum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yanlış anladınız sanırım verdiğiniz linkte dosya bulunamadı diyor :( -
http://mobogenie.findmysoft.com/ bunu dene braethxx -
SEBEPLERİ OLABİLİR
1.açılmıyorsa güç tuşuna bak berki bozuktur.
2.android sürümünün güncellenmesi lazımdır.
3.tabletine göre olmayan yanlış bir rom koymuşsundur.
ÖNERİ:eğer istanbul bağcılarda yaşıyorsan kargo ile gönderebilirsen gönder dükkanımda tamir ederim hatta tamir ederken videoya çekerim.
SORU:garantiye verdiğinizde tableti tamir etmedimi yada birşey yapmadımı.
IGGY AZALEA -
o tuşu çıkar bir bıçakla içini aç orda birtane yay olmazı lazım o yay içine göçmğştür basmışsınızdır ve yayı olmadığı için yukarı kalkamıyor.
R-John -
cihazın tuşları çalışıyor, çünkü tableti bilgisayara rom yüklemek için bağlarken güç+ses kısma yapıyorsun. Çalışıyor
Güncelleme, aynı sürümü tekrar yükleme hepsini denedim
Yanlış rom değilde işte root yapmıştım bilgisayardan daha da açılmadı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sen en iyisi videosunu çek ve buraya at anlarım ne olduğunu -
Bende Stormax smx t1001w model tablet var, açarken android yazısında takılıyor ve açılmıyor. Ne yapmalıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afarosso -- 13 Haziran 2015; 14:32:05 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ses + ve power tuşuna aynı anda basılı tut android yazısı çıkınca elini çek sonra cwm ye girecek orada data/format var ona tıkla ses+ yukarı ses- aşağı gidiyor seçmek içinse power tuşuna bas data/formattan sonra yine aşağa felan ilerlemeden power tuşuna bas kesin 100%100 olucaktır -
Ben problemimin nedenini bilmiyorum tabletim acer aspire vebir gün şarj ediyordum 4-5 saat şarjdaydı.Sonra bir baktım kapanmış.Açayım dedim açılmadı ne yapayım bilmiyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- return item from customs (inb) ne demek
- yurtdışından tablet getirmek
- windows emulator for android
- honor pad 9 pro
- en iyi tablet
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- dünyanın en büyük tableti
- sms yönlendirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X