Bildirim
Tablete tarayıcı önerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Ucweb browser tavsiye ederim. İndirme hızlandırıcı,ad-block,qr okuyucu,screen shot entegre olarak eklentiler halinde geliyor ek olarak video indirmeyi ise netten indiriyorsunuz ve ayrı bir apk gibi kuruluyor ama ucweb e entegre oluyor yani masaüstü ikonu yok YouTube dahil video oynatılan her siteden video film de indirebiliyorsunuz..
Cihazı her sifirladigimda ve rom kurduğumda ilk indirdiklerimden biri. Ayni anda 6 indirmeye kadar destek veriyor. Indirmeleri durdur devam et özelliği mevcut. Yani indirme yaparken yarıda kalırsa daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.. Bende çok film izlerim. En güzel özelliği ise filmi kapatıp acil çıkmam gerektiğinde daha sonra izlemek için açınca kaldığı yerden devam ediyor olması. Yani filme baştan başlayıp nerde kalmıştım derdi yok. Çok tarayıcı var kaliteli olanlar mevcut ancak ben çok beğendiğim için ve de gayet özellikli olduğu için Ucwebi tavsiye ettim.
İndirmek isterseniz Google playden Ucweb Browser olarak aratın ve UcWeb Hızlı Gezinin yazanı indirin.. 3 çeşidi var biri benim dediğim bi tanesi tablet sürümü olan diğer ise mini olan. Bu arada benim dediğimde 3 tane de tarayıcı modu var. Mobil Hafif ve Masaüstü mod. Baya kapsamlı bi web tarayıcı yani..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 4 Mart 2016; 3:03:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonda kopyaladığım yazıyı nasıl bulurum
- google sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu hatası
- kısıtlanmış wifi ne demek
- telefonda konuşurken sesimi nasıl değiştirebilirim
- kıbleyi bul
- health connect nedir
- xiaomi tartı uygulaması
- internet tarayıcıları
- uygulama indirmeden karekod okutma
- google depolama alanı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X