Şimdi Ara

Tablete tarayıcı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Chrome boyut olarak büyük
    Ne önerirsiniz genel olarak dizi film izlerim
    Kasmasin yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ucweb browser tavsiye ederim. İndirme hızlandırıcı,ad-block,qr okuyucu,screen shot entegre olarak eklentiler halinde geliyor ek olarak video indirmeyi ise netten indiriyorsunuz ve ayrı bir apk gibi kuruluyor ama ucweb e entegre oluyor yani masaüstü ikonu yok YouTube dahil video oynatılan her siteden video film de indirebiliyorsunuz..

Cihazı her sifirladigimda ve rom kurduğumda ilk indirdiklerimden biri. Ayni anda 6 indirmeye kadar destek veriyor. Indirmeleri durdur devam et özelliği mevcut. Yani indirme yaparken yarıda kalırsa daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.. Bende çok film izlerim. En güzel özelliği ise filmi kapatıp acil çıkmam gerektiğinde daha sonra izlemek için açınca kaldığı yerden devam ediyor olması. Yani filme baştan başlayıp nerde kalmıştım derdi yok. Çok tarayıcı var kaliteli olanlar mevcut ancak ben çok beğendiğim için ve de gayet özellikli olduğu için Ucwebi tavsiye ettim.

İndirmek isterseniz Google playden Ucweb Browser olarak aratın ve UcWeb Hızlı Gezinin yazanı indirin.. 3 çeşidi var biri benim dediğim bi tanesi tablet sürümü olan diğer ise mini olan. Bu arada benim dediğimde 3 tane de tarayıcı modu var. Mobil Hafif ve Masaüstü mod. Baya kapsamlı bi web tarayıcı yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 4 Mart 2016; 3:03:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Tablet Önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.