Bildirim
Tablete Kol Nasıl BAĞLANIR ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bende Logitech F710 kablosuz var. Tablet tanıyor ve uyumlu oyunlarda kullanılabiliyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ybektas55
Bende Logitech F710 kablosuz var. Tablet tanıyor ve uyumlu oyunlarda kullanılabiliyor.
Hocam o da çok pahalı ya . Peki Hocam uyumlu oyunlarda kolu takınca direk oynuyormusun yoksa ayarmı yapıyorsun ? bana uyumlu bi oyun söylermisiniz kolu deniyim . Olmado logitech f710 alırım_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cilekliivanilya
quote:
Orijinalden alıntı: ybektas55
Bende Logitech F710 kablosuz var. Tablet tanıyor ve uyumlu oyunlarda kullanılabiliyor.
Hocam o da çok pahalı ya . Peki Hocam uyumlu oyunlarda kolu takınca direk oynuyormusun yoksa ayarmı yapıyorsun ? bana uyumlu bi oyun söylermisiniz kolu deniyim . Olmado logitech f710 alırım
2 Adet oyun yazıyorum. Oyuna girmeden Gamepad'i takıyorsun, oyunun controller menüsünden gamepad seçip ayar yaparak oynanıyor.
- Beach Buggy Blitz
- Shine Runner
Logitech F710 kablosuz uyumlu
F310 kablolu uyumlu
F510 uyumsuzmuş.
Başka marka ve modellerde vardır. Benim bildiğim bunlar._____________________________
-
arkadaslar bende piranha quatro tableti var bu tablete ucuz bi kol bulmak istiyorum.her kol uyar mı ne yapmalıyım !!! _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ygdoo54
arkadaslar bende piranha quatro tableti var bu tablete ucuz bi kol bulmak istiyorum.her kol uyar mı ne yapmalıyım !!!
TX GamePad alabilirsiniz.

_____________________________ GigaBlue UHD Quad 4K - LG 49SJ800V - Mi Box S - LG SJ3 -
yalnız yukardaki TabletPc DARK EvoPad R7012 modeli tam boy USB girişe sahip, bu nedenle arada OTG kablo olmadan direk bağlanabiliyor. bahse konu tabletinizi OTG dönüştürücü ile bağlayabilirsiniz. _____________________________ GigaBlue UHD Quad 4K - LG 49SJ800V - Mi Box S - LG SJ3 -
saol
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı