Şimdi Ara

Tablet tutucu Telefon tutucu yapımı Tablet holder Phone Holder Diy How to make tablet holder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çinden 70TL ye aldım. Üşendiğim için oraya yazdığım yorumun aynısını atıyorum,

Bu ürünü satın aldım ancak işime yaramadı.
    Tablet tutucu olarak kullanmak istiyordum.
    Küçük ve zayıftı.

Tableti taşıyabiliyordu ama kısa geldi.

Kendim bu ürünün aynısını yaptım.
    Daha sağlam metal profil ve yan levha kullandım.

Sadece yayları ve mikrofon tutucuyu ben yapmadım. Satın aldığım ürününkileri kullandım.

Diğer tüm parçaları kendim kestim, deldim ve boyadım.

Tabletin arkasına metal bir parça yapıştırdım.
    Mikrofon tutucunun ucuna ise mıknatıs yapıştırdım.

Giysi dolabıma monte etmek için ce sağa-sola hareket etmesi için fotoğrafta gürülen parçayı tasarladım.

Kullandığım malzemeler 10mm x 10mm x1mm içi boş demir profil. 1.5mm kalınlığında sac levha. Mat siyah Sprey Boya.

Profil baya zor bulunuyor. 6 metresi 20TL den ucuz.

Somunları fiberli kullanırsanız geri atma yapmaz.

Dolaba tutturduğum parça ise 1Tl lik Sabit TekerlekYani sehpa v.s. tekerleği. Hırdavatçıya sabit tekerlek derseniz satın alabilirsiniz. Plastik tekerleği keserek çıkardım.

Bana ilk başta zor geldiği için hazırını alıp aynısını yaptım. ancak ürün kapalı konumda ilen, yani birbirine bitişikken düz levhaya ölçü alınabilirmiş, yani şeklinin aynı olmasına gerek yok. isterseniz yuvarlak, ister kare yapın önemli değil. bitişikken delin o zaten otomatikmen açılacaktır. Boşa para verdik anlayacağınız.

mikrofon tutucunun ucuna 4cm çapında herhangibir metal parça yapıştırdım. Ona da mıknatıs. Üzerine de görünüm açısından güzel olması için siyah bir plastik parça.

Tablet kılıfına da derby veya bally ile herhangibir 4cm lik metal parça yapıştırdım.

Casati siyah Mat sprey boya ile boyadım.

Yaylar ise herhangi bir civatacıdan veya nalburdan 1 veya 1.5 cm çapında 6-7 cm uzunluğunda çektirme yay alınabilir. Ben satın aldığımın üzerindekileri kullandım.

Tek dikkat edilmesi gereken nokta ise, yayların profilin ortasına bağlanan uçlarının mesafesi. Tabletiniz, mikrofonunuz, kitabınız v.s. her ne ağırlıktaysa ona göre yayın takıldığı diğer ucun mesafesini ayarlamak.

Yay ne işe yarıyor derseniz de, Yerçekimine karşı koymak :) Tablet, kitap, aşağı inmek isterken yay engel olup, yukarı kaldırıyor.

Civatalar metrik 3
    somunlar fiberli

illa bunu satın almak zorunda değilsiniz, mikrofon tutucu kısmı 15TL ye satılıyor. Yaylar ise tanesi 2 lira civarı.

Somunları daha fazla sıkarak ortalama 5kg taşıyabiliyor. bu kadar ağır yüklerde yayı biraz daha uzatmak gerekiyor haliyle. Deliği 3-4 santim ileriye delmeniz yeterli.

Tablet tutucu Telefon tutucu yapımı Tablet holder Phone Holder Diy  How to make tablet holder

Tablet tutucu Telefon tutucu yapımı Tablet holder Phone Holder Diy  How to make tablet holder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termometre -- 27 Temmuz 2018; 17:13:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.