Şimdi Ara

tablet siparişi için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dubai' den bir tablet siparişi vermek üzeryim ama Ipad-4 ile Samsung Note 10.1 arasında karasız kaldım.
    Ipad-4-16GB-Wifi 1000 TL iken Samsung Note 10.1-16GB-Wifi 900 TL.
    Hızlıca bir tavsiyede bulunabilir misiniz?
    Tableti temel olarak webde gezmek ve Full HD TV' ye bağlayıp media player olarak kullanmak istiyorum.
    Şunları merak ediyorum: 1) İOS'un yazılım olarak daha zengin olduğunu duydum. Yazılımlar Andoide göre daha mı pahalıdır ya da Jailbreal sonrası istediğimiz yazılımı kurabilir miyiz
    2)Ipad' de Wifi bağlantısı ile TV' ye bağlayıp full HD görüntü almak mümkün müdür?

• 2)apple tv olmadan wifi ile bağlayıp görüntü alamazsın.
  • Apple forumunda sorarsan herkes ipad diyecektir:) ipad alırsan pişman olmazsın. sorduğun sorulara net cevap: hepsi mümkün ancak JB den sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurgazi

Apple forumunda sorarsan herkes ipad diyecektir:) ipad alırsan pişman olmazsın. sorduğun sorulara net cevap: hepsi mümkün ancak JB den sonra

Hocam, ipad' den tv' ye görüntü aktarma işini nasıl yapılıyorsunuz? Apple tv" gibi ek bir cihaz almadan yapabiliyor musunuz?
    Bir de Android' de kırılmış yazılımlar kolayca bulunuyor diye biliyorum, JB' den sonra Ipad için istediğimiz yazılımları bulabilir miyiz yoksa sınırlı sayıda mıdır?
  • Apple tv ye gerek yok. Airserver vs. gibi programlar var. Forumda konuyla alakalı bir sürü anlatım var. Kafanız rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1150 ye felan burda 2 yıl garantili 16gb wifi ipad var. dubai ipadlerde facetime yok diye biliyorum bir de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.