Şimdi Ara

Tablet PLAYBOOK Deneyimleri ---SORULAR-SORUNLAR-ÇÖZÜMLER (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
3
Favori
115.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stormhan

quote:

Orijinalden alıntı: julyetsizromeo

Bende playbook alma arifesindeyim dokunmatiği nasıl acaba yani akıcı mı tepki süresi falan ?

Merhabalar eğer bb telefonunda varsa kaçırma derim. Benim iPad imde var ama elimi surmuyorum su playbook u aldım alalı var sen dusun!Merhabalar eğer bb telefonunda varsa kaçırma derim. Benim iPad imde var ama elimi surmuyorum su playbook u aldım alalı var sen dusun!

Bb telefon yok ama genede kaçırmayacağım bu fırsatı

• önerebileceğiniz video oynatma programı var mı? altyazılı videolar için altyazı ayrı o yüzden
  • selam movie srt player kullanabilirsin
    filmlerin file extension i avi olacak
    ve srt dosyasıyla avi aynı isimde olacak
    (mkv ya da mp4 olsa bile farketmez avi yapsan yeter isim olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

selam movie srt player kullanabilirsin

teşekkür ederim çok işime yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

selam movie srt player kullanabilirsin

hadi ya, mkvyi avi yapınca açıyorsa çok işe yarar :)
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de bugün bir playbook sahibi oldum, çok deli bir cihaz gerçekten. Bu kadar iyi olabileceğini beklemiyordum.

Yalnız bir sorum olacak; şu GPS'i bir türlü kullanamadım. Nasıl yapılacağını bana adım adım anlatacak olan var mı?
  • gps olayına bende giremedim bir türlü..
  • Evet gençler, bi' el atıverin de halledelim şunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

Evet gençler, bi' el atıverin de halledelim şunu.

Bing map yada latitude ile açik havada deneyin
  • hiç film izleyen oldu mu? izleyen olduysa şarjın ne kadarını kullandı yazabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicoooo

quote:

Orijinalden alıntı: 1907_mert

hiç film izleyen oldu mu? izleyen olduysa şarjın ne kadarını kullandı yazabilir mi

yanlış bilgi vermek istemem fakat hdmı ile tvye bağladım ve %89'du fim bittikten sonra %60'lı birşey kaldığını hatırlıyorum.tabletin şarzından ben cok memnunum.ful şarzdan full oyun oynuyarak 7 saatten fazla gittiğini gözlemledim.ve bence başarılı

teşekkür ederim ve hdmı ile tvye bağladıktan sonra pb un ekranını kapatabiliyormuyuz
  • Cihazın şarjı mükemmel zaten. HDMI kullandım ama kablo kısa olduğu için hep o arada şarja da takıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

Cihazın şarjı mükemmel zaten. HDMI kullandım ama kablo kısa olduğu için hep o arada şarja da takıyorum.

1gün rahat gidiyor
  • yeni sürüm ne zaman gelir acaba bir fikriniz var mı?
  • Arkadaşlar twitter yazı karakterleri çok. Küçük.buyutebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: banderaslı

Arkadaşlar twitter yazı karakterleri çok. Küçük.buyutebilen var mı?

Onu bilmem ama klavyeden kelime tamamlamayı kullanınca boşluk verme, zaten kendisi veriyor, aksi takdirde cümle sonu olarak algılıyor nokta koyup büyük harfle başlatıyor (klavye ile cebelleştiğini gördümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor-xx -- 23 Haziran 2012; 19:28:44 >
  • Bugün biraz kurcaladım, DDPB ile bazı Android programlarını kurdum. Güzel oyun ve uygulamalar var. Müsait olduğum zaman detaylı kurulum ve anlatım yapmaya çalışacağım.
  • BBplaybook'da PSX emulatörünü çalıştırıp Dino crisis 2 ve NFS:High Stakes oynadım,problem Dino crisis 2'de R1+X tuşlarına basmak isterken çıkıyor..:D 30dak. oynanışda %2lik batarya harcıyor.

Yön tuşları analog tarzı dokunmatik ekrana uyarlanırsa daha rahat kontrol sistemi yapılabilir..
  • Merhaba arkadaşlar BlackBerry telefondan bluetooth yada farklı bir yolla PlayBook cıhazımıza veri aktarma yolu var mı? Yoksa PlayBook a ancak desktop manager dan mi veri aktarabılırız?
  • Skype hala çözülmedi di mi :(
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.