Şimdi Ara

Tablet PLAYBOOK Deneyimleri ---SORULAR-SORUNLAR-ÇÖZÜMLER (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.720
Cevap
3
Favori
115.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım evden alelacele çıkmam gerektiğinde uyku modunda unuttum tableti. 2 gün sonra eve döndüğümde şarj olmuyordu. Ne bir ışık yanıyor ne şarj alıyor.
    Bilgisayara takılınca da algılamıyordu. Fabrika ayarlarına getirip güncellemeyi kurayım dedim, onda da güncellemeye şarjı yetmedi. %15 şarj ile elimde yatıyor ne yapabilirim?

Tableti 2.el aldım. Adam faturasını göndermedi. Nisan ayında Telekomdan almış. Bozulduktan sonra adam telefonlarımı da açmamaya başladı. Telekom da başkasının faturasını veremeyiz diyor. Haliyle garantiye de gönderemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalposeidon -- 24 Eylül 2013; 15:25:11 >
    Only Allah Can Judge Me.....
  • serbayaltug kullanıcısına yanıt
    Pm gönderdim

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

Pm gönderdim

Bana da pm gönderebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gkhn.hll

quote:

Pm gönderdim

Pm gönderdim

quote:

quote:

Pm gönderdim

Pm gönderdim

Hocam PlayBook'umdan indirdim.dosya ac dedım varsayılan uygulama bulunamıyor diyor.

quote:

quote:

quote:

Pm gönderdim

Pm gönderdim

Hocam PlayBook'umdan indirdim.dosya ac dedım varsayılan uygulama bulunamıyor diyor.

Pcye indirip ddpb ile kurulum yapıcaksınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pm gönderdim

Pm gönderdim

Pcye indirip ddpb ile kurulum yapıcaksınız

Hocam pm den bir şey sordum size.müsait olduğunuzda yardımcı olabilir misiniz

• su an playbook umu verdim galaxy i9000 i verdim
    Note ll aldım kendime.
    Oooh be

Orijinalden alıntı: infileXible

su an playbook umu verdim galaxy i9000 i verdim
    Note ll aldım kendime.
    Oooh be

çok çok iyi yapmışsınız

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Note ll aldım kendime.
    Oooh be

çok çok iyi yapmışsınız

ASLINDA BEN Playbooku sevdim. Yüksek teknoloji, donmayan işletim sistemi, 32 GB hafıza, Çantada taşınabilir boyutlar,
    menü geçişlerindeki sürat, HDMI ile TV ye, PC ye, projeksiyona ses ve görüntü aktarımı. Kaliteli resim ve vidyo çekimi.
    Ekran kalitesi vs.

Gerçekten pek çok yönden üstün cihaz.
    Piyasada satılan 600 ile 1500 TL arası tüm cihazlarla kapışır. (daha ucuzları kaale bile almıyorum dikkat ederseniz.)

Amaaa
    1. BB10 güncellemesi alacağı sözü verildiği halde ''almayacak'' denmesi
    2. Adam gibi bir internet tarayıcıya (browser) sahip olmaması
    3. Kaç kez denememe rağmen Navigasyon programı bulamadığım
    gibi sebepler yüzünden bu cihazı satmaya karar verdim ve sattım.

Bu arada NOTE 2 süper cihaz. Cep telefonu ve Tablet (ve tarayıcımı) ayrı ayrı düşünmeyip, tek cihazda hepsini birleştiriyorum.
    Hem internet hızı hem sahip olduğu teknolojik yapısı bence yeterli. Tavsiye ederim.
    Ve bu forumdaki kardeşlerime (Playbook la ilgili) son mesajımdır.

Sizlerle tanışmak güzeldi. Yüksek teknolojiyi hayatınıza hizmet ettirin.
    Bayramınızı tebrik ederim. Allaha emanet olun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Note ll aldım kendime.
    Oooh be

çok çok iyi yapmışsınız

ASLINDA BEN Playbooku sevdim. Yüksek teknoloji, donmayan işletim sistemi, 32 GB hafıza, Çantada taşınabilir boyutlar,
    menü geçişlerindeki sürat, HDMI ile TV ye, PC ye, projeksiyona ses ve görüntü aktarımı. Kaliteli resim ve vidyo çekimi.
    Ekran kalitesi vs.

Gerçekten pek çok yönden üstün cihaz.
    Piyasada satılan 600 ile 1500 TL arası tüm cihazlarla kapışır. (daha ucuzları kaale bile almıyorum dikkat ederseniz.)

Amaaa
    1. BB10 güncellemesi alacağı sözü verildiği halde ''almayacak'' denmesi
    2. Adam gibi bir internet tarayıcıya (browser) sahip olmaması
    3. Kaç kez denememe rağmen Navigasyon programı bulamadığım
    gibi sebepler yüzünden bu cihazı satmaya karar verdim ve sattım.

Bu arada NOTE 2 süper cihaz. Cep telefonu ve Tablet (ve tarayıcımı) ayrı ayrı düşünmeyip, tek cihazda hepsini birleştiriyorum.
    Hem internet hızı hem sahip olduğu teknolojik yapısı bence yeterli. Tavsiye ederim.
    Ve bu forumdaki kardeşlerime (Playbook la ilgili) son mesajımdır.

Sizlerle tanışmak güzeldi. Yüksek teknolojiyi hayatınıza hizmet ettirin.
    Bayramınızı tebrik ederim. Allaha emanet olun.

sizin de :)
    evet playbook yazılım konusunda çok çok eksik.
    not alma konusunda, görüntülü görüşme, navigasyon, browser..
    note II çok iyi hayırlı olsun :)

• Ben Playbook dan cok memnunum isimi fazlasiyla görüyor.

Kullanimi , kalitesi , teknik özellikleri cok iyi , bence uygulamalarda yeterli , Androiddende uygulama cevirip kullaniyorum.

Ilk defa Blackberry markasini kullaniyorum ve cok memnun kaldim , yakinda Z10 da alacagim fiyatinin Playbook gibi düsmesini bekliyorum.

Playbook benim icin mükemmel , kesinlikle satmam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Multimedya özellikleri piyasada ki çoğu cihazı 2 ye böler
    (en az 3-5 tane sağlam markayla kıyasladım) 32 GB,donmayan menü,1080P filmleri çatur çutur açması,Mail sekroniz.(hala da diyorum bb dünyada 1 numara bu konuda),Ses kalitesi vs her şey üstün seviye

yalnızz...

benimde tüm kullanıcların da şikayetçi olduğunu 1-2 konu var (en fazla şikayetçi olduğu)
    Benim en fazla şikayetçi olduğum konu
    kendi uygulamarı REZALET ! Youtube uygulaması,Twitter,Facebook (Aslında iyi ama Profil fotoğrafları gözükmüyor ve çok az özellik var),İnternet Tarayıcısı
    ya madem b10 tablete gelmeyecek bari kendi orjinal uygulamalarına sağlam güncelleme gelsin
    üstüne 10,15 popüler uygulama getirseler cihaz gerçekten f/p cihazı olacak ama BB ne yazık ki playbook u geride bıraktı yeni nesil cihazlarına yönleniyor.

• yaa android ve ios a bile bbm getirdiler arkadaş kendi cihazına getirmediler.ne şerefsizmiş bunlar yaaa.bb10 söz verdi adam şimdi performansı çok kötü cart curt şeyler söylüyor. len lavuk sen güncellemeyi çıkar isteyen indirsin kullansın sanane ben belki kasmasına da alışcam.adamlar 1 gb ram li q10 telefon yayınladılar nette araştırın.5 tane uygulamayı sorunsuz çalıştırıyo ve bb10 işletim sistemi.gayet akıcı kasma yok bişey yok.bu şerefsizlik yanlarına kalmaz inş.batsın ****ler.madem hiç ilgilenmiceniz bundan sonra bootloader ı kaldırın da android yükleyelim.bu donanımı kastırcak android sürümü yok daha ama bize bb10 yetmiyor!!! tam bloatware işletim sistemi.adam akıllı optimize edilmeden yarım olarak piyasaya sürülmüş. peek miş hub mış bunlar zaten playbook da kullanılamayacak şeyler.kaldır onları temel olarak cascades getir, android runtime i güncelleme böyle kalsın madem ram o kısımda yetersiz kalıyor sen yerleşik native yazılımı destekle çok mu zor.yatcak yerin yok thorsten.sözlerinin arkasında dur.1 yılı geçkindir aleti kullanıyom diğer tabletlerle kıyaslamadım bile ancak uygulama ve destek sıkıntısı yüzünden rezil olduk paramızla....yazık çok yazık.belkide rim in yaptığı en başarılı cihaz olcaktı ama kendi elleriyle öldürdüler........

• quote:

Orijinalden alıntı: marabunta

yaa android ve ios a bile bbm getirdiler arkadaş kendi cihazına getirmediler.ne şerefsizmiş bunlar yaaa.bb10 söz verdi adam şimdi performansı çok kötü cart curt şeyler söylüyor. len lavuk sen güncellemeyi çıkar isteyen indirsin kullansın sanane ben belki kasmasına da alışcam.adamlar 1 gb ram li q10 telefon yayınladılar nette araştırın.5 tane uygulamayı sorunsuz çalıştırıyo ve bb10 işletim sistemi.gayet akıcı kasma yok bişey yok.bu şerefsizlik yanlarına kalmaz inş.batsın ****ler.madem hiç ilgilenmiceniz bundan sonra bootloader ı kaldırın da android yükleyelim.bu donanımı kastırcak android sürümü yok daha ama bize bb10 yetmiyor!!! tam bloatware işletim sistemi.adam akıllı optimize edilmeden yarım olarak piyasaya sürülmüş. peek miş hub mış bunlar zaten playbook da kullanılamayacak şeyler.kaldır onları temel olarak cascades getir, android runtime i güncelleme böyle kalsın madem ram o kısımda yetersiz kalıyor sen yerleşik native yazılımı destekle çok mu zor.yatcak yerin yok thorsten.sözlerinin arkasında dur.1 yılı geçkindir aleti kullanıyom diğer tabletlerle kıyaslamadım bile ancak uygulama ve destek sıkıntısı yüzünden rezil olduk paramızla....yazık çok yazık.belkide rim in yaptığı en başarılı cihaz olcaktı ama kendi elleriyle öldürdüler........

3g si bile olmayan bir tablete ne bbm i ??
    Bb telefonunuz varsa bağlayıp üzerinden bbm kullanabiliyorsunuz.
    Tabletine çıkarması etik değil zaten,

• Istanbullu Einstein kullanıcısına yanıt
    bbm için 3g şart değil biraz araştır öyle gel. ayrıca tabletin 3g li modeli de var. peki etik olna ne? yarım ürün üretip insanları sahte vaatlerle kandırmak mı etik? playbook un varmı bilmiyom ama playbook da pin numarası da var. bbm için kullanılıyor hani bb10 cihazlarla görüntülü konuşabiliyorsun. sen daha aleti tanımadan burda yorum yapıyon.

Orijinalden alıntı: marabunta

bbm için 3g şart değil biraz araştır öyle gel. ayrıca tabletin 3g li modeli de var. peki etik olna ne? yarım ürün üretip insanları sahte vaatlerle kandırmak mı etik? playbook un varmı bilmiyom ama playbook da pin numarası da var. bbm için kullanılıyor hani bb10 cihazlarla görüntülü konuşabiliyorsun. sen daha aleti tanımadan burda yorum yapıyon.

Tabletlere versiyon yapmadıklarını biliyorsun.
    Yüklense bile whatsapp vs. Normal yollardan desteklenmiyor.
    Android ve iOS Tabletler için zaten geliştirmiyorlar, niye tabletlerine koysunlar ki?
    Aynı zamanda zaten bb telefonun varsa bağlanıp BBM kullanabiliyorsun.
    Hadi bunlar seni ikna etmediyse, sana şunu söylemek istiyorum:
    Söz verdiği halde BB10 u getirmemesine ve satılmamasına rağmen destek vererek BBM çıkaracağını mı düşünüyorsun?

• Istanbullu Einstein kullanıcısına yanıt
    android ya da ios tablet beni ilgilendirmez.ben bu işletim sistemli telefonlara bile çıkartıp kendi pin li ürününe hiç destek vermemesinden şikayetciyim. kaldı ki en popüler yazılımlardan olan skype bile yok. crossplatform iletişim programı yok. bb telefonla bridge üzerinden sadece mesaj atılıyor.rakipleri video konferanslarına geçmiş ben neden uğraşayım onunla.yani demem ok i blackberry bir ürün yapmış ancak onu dünyadan izole etmiş ve kendisi de desteklemiyor, yok sayıyor. internette geliştirici haberlerini ve yorumlarını incele. kaç tane programcı var playbook a bb10 gelecek diye uygulamalarını geliştirip güncelleme gelmiyecek haberiyle çalışmalarını durdurmuş. sorun burada işte eğer sen kendi malına sahip çıkmaz isen böyle olursun. bugün playbook neredeyse 2.500.000 adet satılmış ve bu insanlar blackberry nin eline bakıyor resmen.paralı bir güncelleme gelse bile millet gözünü kırpmadan alacak. ayrıca bu insanlar ölü bir ürüne uygulama alıp da parasını heba etmek istemez. eğer adam akıllı güncelleme, bb10 filan gelirse bu ekonomik olarak blackbery ye kazanç sağlar.gerçi thorsten denen dangalak herşeyi düşünmüş ve gelecek 5 sene içinde tabletler ölecek deye de fetva vermiş.g.tüm yemedi kafam basmıyor demiyor da bahane üretiyor.

söyleyecek çok şey var ama neyse.... konu çok ayrı yerlere gitti. bende baya içime atmışım olayları:D

ama umudumu yitirmedim. bb10.2 de playbook un ekran çözünürlüğü destekleniyor.gelecek ne getirir bilinmez ama bakarsın insafa gelip bizi de hatırlarlar!

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.