Şimdi Ara

Tablet PLAYBOOK Deneyimleri ---SORULAR-SORUNLAR-ÇÖZÜMLER (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
3
Favori
118.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: ozmo18

doğrudur apk olarak bulursunuz apk2bar yapıp cihaza atın ben öyle yaptım linki pm ile ilettim

Arkadaşım haritayı indirmiş ama haritaya nasıl gireceğini bulamadı.

Evet bende bulamadım , haritayı download ettim ama kaldım o ekranda

Orijinalden alıntı: sarpaci

quote:

quote:

doğrudur apk olarak bulursunuz apk2bar yapıp cihaza atın ben öyle yaptım linki pm ile ilettim

Evet bende bulamadım , haritayı download ettim ama kaldım o ekranda

Alıntıları Göster
    http://s1278.beta.photobucket.com/user/infilexible/media/bbzsurucusu.jpg.html#/user/infilexible/media/bbzsurucusu.jpg.html?&_suid=1351797654579017480734048320662

bu playbook u bilgisayara bağladığımda BİLGİSAYAR'DA Z sürücüsü olarak gözüküyor. Bilgisayardan Z sürücüsüne bakınca playbook un içinde ne var ne yok görüyorum.
    Hatta 4,5 GB bir film yükledim BB desktop programı sayesinde (bilgisayardan playbook'a yükledim)
    Sonra cihaza yani Playbook a baktım göremiyorum. Playbookta Dosya Yöneticisi var ama onu açınca sadece en üstte bar da RESİMLER VİDYO MÜZİK BELGELER sekmeleri çıkıyor
    ama içlerinde hiç bir şey yok. (hadi resim ve müzikleri yükledikçe görüyorsun ama programlari göremiyorum.)
    ne yapmak lazım. Playbooktan girdiğimizde içinde ne var ne yok göstercek bir dosya yöneticisi veya ayar bilen var mı?
    Tissot V8;
    Ariete you/me espresso;

• quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

http://s1278.beta.photobucket.com/user/infilexible/media/bbzsurucusu.jpg.html#/user/infilexible/media/bbzsurucusu.jpg.html?&_suid=1351797654579017480734048320662

bu playbook u bilgisayara bağladığımda BİLGİSAYAR'DA Z sürücüsü olarak gözüküyor. Bilgisayardan Z sürücüsüne bakınca playbook un içinde ne var ne yok görüyorum.
    Hatta 4,5 GB bir film yükledim BB desktop programı sayesinde (bilgisayardan playbook'a yükledim)
    Sonra cihaza yani Playbook a baktım göremiyorum. Playbookta Dosya Yöneticisi var ama onu açınca sadece en üstte bar da RESİMLER VİDYO MÜZİK BELGELER sekmeleri çıkıyor
    ama içlerinde hiç bir şey yok. (hadi resim ve müzikleri yükledikçe görüyorsun ama programlari göremiyorum.)
    ne yapmak lazım. Playbooktan girdiğimizde içinde ne var ne yok göstercek bir dosya yöneticisi veya ayar bilen var mı?

ayar yok ta AIR browser var gözükmeyen video burada gözükür ama açılmaz gözükmeyen video nun anlamı pb desteklemiyor demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

quote:

ayar yok ta AIR browser var gözükmeyen video burada gözükür ama açılmaz gözükmeyen video nun anlamı pb desteklemiyor demektir

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar pb nin şarjını sonuna kadar kullanıyormusunuz? Birkaç sitede %20 nin altına düşmeden cihaz açık bir şekilde (uyku modunda olmadan) şarj edin diyolar.Şarj bitip tamamen kapandıktan sonra açılmıyor diyorlar.Yani şarj problemi var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: djfree

Arkadaşlar pb nin şarjını sonuna kadar kullanıyormusunuz? Birkaç sitede %20 nin altına düşmeden cihaz açık bir şekilde (uyku modunda olmadan) şarj edin diyolar.Şarj bitip tamamen kapandıktan sonra açılmıyor diyorlar.Yani şarj problemi var mı ?

Alıntıları Göster
    Eski sürümde evet vardı ama yeni sürümde onu hallttiler diye biliyorum.

Bu arada jb. Yapmadan nasıl usb bellek takabiliyoruz bilen varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

JB yapmadan USB bellek takılamıyor diye biliyorum belki BB10 ile birlikte gelir.
    @-TheDoctor-
    teşekürler, air browseri kurdum. Tam istediğim gibi. Tüm dosya ve klasörleri görüyorum artık, eyvallah.
    Tissot V8;
    Ariete you/me espresso;
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustakil_Yazar

@-TheDoctor-
    teşekürler, air browseri kurdum. Tam istediğim gibi. Tüm dosya ve klasörleri görüyorum artık, eyvallah.

Alıntıları Göster
    -PlayBook'a Android Uygulaması nasıl portlanır? diye sormuştum. Meğer ilk sayfada varmış. Okudum ve
    buradaki sorumu düzeltmiş oldum. Başkaları da merak eder diye buraya taşıdım.
    edit: cevabı bulunan soru.

Uygulamanın APK'sini indirin. APK2BAR sitesine upload edin ve cihazın .bar ı imzalanmış olarak size veriliyor. DDPB ile gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz. (Monkey D Luffy)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 2 Kasım 2012; 0:30:10 >
    Tissot V8;
    Ariete you/me espresso;

• quote:

-PlayBook'a Android Uygulaması nasıl portlanır? diye sormuştum. Meğer ilk sayfada varmış. Okudum ve
    buradaki sorumu düzeltmiş oldum. Başkaları da merak eder diye buraya taşıdım.
    edit: cevabı bulunan soru.

Uygulamanın APK'sini indirin. APK2BAR sitesine upload edin ve cihazın .bar ı imzalanmış olarak size veriliyor. DDPB ile gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz. (Monkey D Luffy)

Alıntıları Göster
    Daha önce kullandığım mobil cihazlarda, navigasyonu çalıştırmadan evvel GPS i açıyorduk.
    bu cihazda (playbook) GPS nerden açılıp kapanıyor
    Tissot V8;
    Ariete you/me espresso;

• Her zaman açık diye biliyorum ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

@-TheDoctor-

rica ederim

quote:

Ozmo18'e teşekkürler pro'yu kurdum ama bende harita indirme kısmında takılı kaldım..

JB yapmadan USB bellek takılamıyor diye biliyorum belki BB10 ile birlikte gelir.

Crackberry'de bir kullanıcı BB10 da rootsuz OTG kablosuyla USB bağladığını beyan etmiş, BB10 kurabilen varsa deneyebilir..

sonuna kadar kullanıyorum hatta %9 altına bile düşüyor bazen beklemede şarj ediyorum bazen kapalı iken şu ana kadar hiç sorun yaşamadım ve bazen şarjı yarıda kesiyorum yani tam dolmadan çekiyorum fişten bu sorun yaratırmı bilemem

quote:

sonuna kadar kullanıyorum hatta %9 altına bile düşüyor bazen beklemede şarj ediyorum bazen kapalı iken şu ana kadar hiç sorun yaşamadım ve bazen şarjı yarıda kesiyorum yani tam dolmadan çekiyorum fişten bu sorun yaratırmı bilemem

Alıntıları Göster
    ddpb ile kurulan uygulamaları nasıl kaldırıcaz bilen var mı? ekranda simgesini baslı tutunca, çöp kutusu işareti çıkıyor, sonra basıyorum siliyor ama bu şekilde sadece simge mi siliniyor yoksa uygulamayı farklı yerden mi kaldırıcaz? My World bölümünden bak drsenizde oraya baktım göremedim yüklediklerimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ESOF

ddpb ile kurulan uygulamaları nasıl kaldırıcaz bilen var mı? ekranda simgesini baslı tutunca, çöp kutusu işareti çıkıyor, sonra basıyorum siliyor ama bu şekilde sadece simge mi siliniyor yoksa uygulamayı farklı yerden mi kaldırıcaz? My World bölümünden bak drsenizde oraya baktım göremedim yüklediklerimi?

Alıntıları Göster
    @zabit_ersin: BB10 Nasıl kuruluyor. İlk defa senden duydum. Bilen varsa hepimiz kuralım.

@dijfree: yüzde 13 e kadar düştüğünü gördüm. Daha devam eder miydi bilmiyorum ama şarja taktım.

@ddpb ile kurduğum bir kaç uygulamayı üstüne basıp sildim. İstersen airbrowser kur, dosya ağacından silinip
    silinmediğini kontrol edebilirsin. usb kablo ile PC ye bağladığımda; Blackberry Z sürücüsü diye kuruluyo, BİLGİSAYAR(ım)DAN
    baktığında Z sürücüsü olarak tıklayıp içine herşeyi ekleyip çıkarabiliyorum.
    Tissot V8;
    Ariete you/me espresso;

• quote:

@zabit_ersin: BB10 Nasıl kuruluyor. İlk defa senden duydum. Bilen varsa hepimiz kuralım.

@dijfree: yüzde 13 e kadar düştüğünü gördüm. Daha devam eder miydi bilmiyorum ama şarja taktım.

@ddpb ile kurduğum bir kaç uygulamayı üstüne basıp sildim. İstersen airbrowser kur, dosya ağacından silinip
    silinmediğini kontrol edebilirsin. usb kablo ile PC ye bağladığımda; Blackberry Z sürücüsü diye kuruluyo, BİLGİSAYAR(ım)DAN
    baktığında Z sürücüsü olarak tıklayıp içine herşeyi ekleyip çıkarabiliyorum.

Alıntıları Göster
    Bu cihaz da ''mail desteği yok, web mail olarak açıyorsun'' şeklinde yorumlar vardı.
    Ben cihazı iki gün önce aldım. Açtım ''GÜNCELLEME KURULUYOR'' dedi 2 saat kadar bir şeyler indirdi
    ve tekrar başlattım. Gördüm ki, MAİL DESTEĞİ VAR. İstediğim tüm mailleri OUTLOOK mantığında
    PUSH mail olarak kurabiliyorum. Demek ki cihaz sürekli gelişiyor.
    Tissot V8;
    Ariete you/me espresso;

• quote:

Bu cihaz da ''mail desteği yok, web mail olarak açıyorsun'' şeklinde yorumlar vardı.
    Ben cihazı iki gün önce aldım. Açtım ''GÜNCELLEME KURULUYOR'' dedi 2 saat kadar bir şeyler indirdi
    ve tekrar başlattım. Gördüm ki, MAİL DESTEĞİ VAR. İstediğim tüm mailleri OUTLOOK mantığında

Alıntıları Göster
    Cihaz çok güzel de bir eksiği var navigasyon.
    Telefon alım satımı yapan bir arkadaşım aldı inceledi ''yağ gibi akıyor'' dedi :))

Neyse şu navigasyon konusunda yardımcı olacak, link atacak. Para ile satacak
    her türlü çözüm sunacak kişiye açığım. Teşekkür ederim

• quote:

Alıntıları Göster
    mail desteği var bende her zaman vardı şarj konusu nedir %9 altına %1e bile düşürdüm ben hiç sorun yok ve2 günde yada günde bir kere yeniden başlatın bence cihaz kendine gelsin son olarak da yeni güncelleme sonrasında benim şarjım çok çabuk bitiyor

• quote:

mail desteği var bende her zaman vardı şarj konusu nedir %9 altına %1e bile düşürdüm ben hiç sorun yok ve2 günde yada günde bir kere yeniden başlatın bence cihaz kendine gelsin son olarak da yeni güncelleme sonrasında benim şarjım çok çabuk bitiyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar navigasyon konusunda tam çözüm bulan kimse yok mu,
    @istanbullu ayştayn arkadaşına gönderdiğin linki bana da gönderir misin lütfen

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.