Şimdi Ara

Tablet Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese kolay gelsin öncelikle, bir tablet almayı düşünüyorum telefon HTC One V ancak artık çökme noktasına geldi hiç bir şey yapılmıyor kasmaktan

Bana böyle uygulamalar ekranında sağa sola kaydırınca kasmayacak, oyunlarda performansı iyi olacak, uzun vadeli bir tablet önerileriniz varsa lütfen yardımcı olun.

Şuan almayı düşündüğüm tablet Samsung Galaxy Tab 4 bunun hakkında da bilgilendirirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Tablet için ayırdığım bütçe: 700 TL'dir.

• http://www.teknosa.com/urunler/125042928/apple-ipad-md531tua-mini-16gb-wifi-white#url
    Eğer uzun süre kullanmak ve donma-kasma yaşamamak istiyorsanız bunu öneririm android konusunda ayıp oldu ama ben kiullanıyorum gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkannozd

http://www.teknosa.com/urunler/125042928/apple-ipad-md531tua-mini-16gb-wifi-white#url
    Eğer uzun süre kullanmak ve donma-kasma yaşamamak istiyorsanız bunu öneririm android konusunda ayıp oldu ama ben kiullanıyorum gayet iyi

İos veya Android olması çok fark eder mi? Ben de üniversitede kullanmak için 700-1000 tl civarı tablet arıyorum. Dizi ve film izlemek önceliğim. O yüzden dayanıklı ve şarjı çok giden olursa yeterli olur.

• İos androidden daha stabil bir sistem ve donma kasmayıda yapmaz.dayanıklilık konusundada iyi.şarz konusundada iyi yorumlar alıyor ve 1000 tlye kadar çıkabiliyosanız ipad öneriyorum.ama siz yinede araştırın kafanıza yatsın şarz ömrü ile ilgili yorumları okuyun ama ben kesinlikle androidlerden daha iyi olacagını düşünüyorum

• K.chaLi kullanıcısına yanıt
    Diğer bi durum ise eğer androide alışkınsanız belli arayüz özelliklerini ıpadde bulamayabilirsiniz.yani androiddeki gibi an başta menüye açılan bi başlangıç arayüzü yok iphone gibi kilidi açtıgınizda karşınıza ilk olarak uygulamalarınızın bulunduğu menü açılacak.bu benim icin sorun deil.ama androide alışkınsaniz ve widgetları kullanmak istiyorsanız androidde alabilirsiniz.ama ipadın uzun pil ömrü,stabilliği ve hızı bunu pek aratmaz

• Daha önce eniştemden falan kullandım Ipad Mini gayette güzeldi fakat kasıyor diye duyduğum için ondan vazgeçmiştim. O yüzden samsunga yöneldim menüler falan farketmez benim için yani sağa sola alırken yavaş bi şekilde kaymasın oyunları rahat oynatsın yeter hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asomaniaa

Daha önce eniştemden falan kullandım Ipad Mini gayette güzeldi fakat kasıyor diye duyduğum için ondan vazgeçmiştim. O yüzden samsunga yöneldim menüler falan farketmez benim için yani sağa sola alırken yavaş bi şekilde kaymasın oyunları rahat oynatsın yeter hocam.

Tablet alacaksanız ipadden saşmayın ipad mini 1'de dahi kasma derdi olmaz menüde geçişlerde falan.Android daha çok sıkıntı yapar bu konuda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tablet Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Tablet önerisi
    dün açıldı
    Notebook Önerileri
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asomaniaa A kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG
    Fazla söze gerek yok 2560/1600 çözünürlük
  • Asomaniaa A kullanıcısına yanıt
    tablette bence en kullanışlısı ve mantıklısı androidtir. Android işletim sistemiyle çok daha rahat herşeye erişirsin. @Asomaniaa
  • Reeder' ın w100i serisine bakmanını öneririm. İşletim sistemi olarak windows 8.1 kullanmakta. 4 Çekirde 1.8 İşlemci sayesinde yeni nesil oyunları ve programları akıcı bir şekilde kullanabiliyorsun. 10 Saat' a kadar kullanım süresi var. tavsiye ederim.
  • İpad mini retina al hem çok hızlı hemde oyunlarda kasma yaşamazsın.

• merhaba arkadaşlar tablet alcam da aklımda iki tane var . Bütçe 200-350 tl
    birincisi:polly pad sizce güvenilir mi ? (garantisi dayanıklılığı vb.)
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/POLYPAD-i7-Pro-7-in%C3%A7-Z2520-1-2-GHz-2-GB-8-GB-Android-4.4-Tablet-PC,103452,471115,1482951.html?langId=-14
    ikincisi :samsung tab 4 7 inç
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-Tab-4-SM-T230-1-5-GB-8-GB-Android-4.4-Tablet-PC-Beyaz,103452,471115,1388173.html?langId=-14#kullan_C4_B1c_C4_B1-yorumlar_C4_B1
    cevapladğınız şimdiden teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.