Şimdi Ara

Tablet mi Netbook mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Netbook, tabletlerde her istedigini yapamazsın bir bilgisayarın yerini tutmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 11 Ağustos 2015; 10:56:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netbook mu kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

Netbook, tabletlerde her istedigini yapamazsın bir bilgisayarın yerini tutmaz

Bende boyle dusunuyorum. Sanirim netbook alacam

• HP Pavilion X2
  • 2si bir arada laptop al. Netbooklar yavaş kalıyor artık günümüz teknolojisi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit The Road Jack

2si bir arada laptop al. Netbooklar yavaş kalıyor artık günümüz teknolojisi için.

Tavsiyen varsa pm at hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Acer mi Lenovo mu ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • artik netbook kalmadi tabletlere yenildiler. arkadasin dedigi gibi klavyesi ayrilabilen windowslu tabletler var onlara bakabilirsin

• Tablette istediğini yapmak istiyorsan Windows 8.1 li bir tablet alacaksın. Windows 10'a yükselteceksin. Bilgisayardan farkı kalmıyor. Tabii oyun falan için düşünmüyorsan, gündelik işler içinse...
  • şu tabletleri bi ben sevemedim herhalde. bana göre tamamen popüler kültürün bir tuzağı.yapabilecegin herşeyi akıllı telefonlarda yapabiliyorsun.akıllı telefonları tasımak daha kolay.evde kullanılacaksa laptop tabii ki. eger büyük ekran icin alınacaksa note serisi gibi büyük ekranlı telefonlar tercih edilebilir.para verseler kullanmam ne öyle hem tablet hem telefonuı yanında gezdir dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

quote:

2si bir arada laptop al. Netbooklar yavaş kalıyor artık günümüz teknolojisi için.

Ben intel core i3 lü netbook u 750 TL ye almıştım vatan bilgisayardan istersen bi bak

Tablet alcaksanda kesinlikle iPad al

• quote:

Orijinalden alıntı: Machave

Tablette istediğini yapmak istiyorsan Windows 8.1 li bir tablet alacaksın. Windows 10'a yükselteceksin. Bilgisayardan farkı kalmıyor. Tabii oyun falan için düşünmüyorsan, gündelik işler içinse...

Peki ipad mi yoksa windows tablet mi hocam

• 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    Bu olay tamamen bütçeyle ilgili hocam. 900 liraya da alınacak modeller var, 3000 liraya da o yüzden bütçeyi belirtirsen daha detaylı yardım edebiliriz.
  • quote:

quote:

quote:

Ben intel core i3 lü netbook u 750 TL ye almıştım vatan bilgisayardan istersen bi bak

Memnun musun hocam

• quote:

Bu olay tamamen bütçeyle ilgili hocam. 900 liraya da alınacak modeller var, 3000 liraya da o yüzden bütçeyi belirtirsen daha detaylı yardım edebiliriz.

Hocam bir defa alacagim icin butcede cok sinirlama yok ama tablet fiyatlarida ortada 3000 tl verecek halim yok

1500 e kadar ayirabilirim ama yinede tavsiyelere acigim diger fiyatlara belki cok iyidir fikrimiz degisir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Memnun musun hocam

Tek sorunu oyun oynayamıyorum, gündelik işleri yapmada film müzik dizi filan izlemede oldukça işimi görüyor :)

• Klavyeli windows tablet al. İstediğin gibi kullanırsın. Babamda var. Memnunuz. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 11 Ağustos 2015; 11:35:32 >
  • 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    Birinci seçenek: HP STREAM 11-P010NT
    İkinci seçenek: HP PAVİLİON 10-K000NT

İkisinin fiyatı da birbirine yakın atom işlemci var üzerinde 1000 lira oyun falan oynayamazsın baştan belirteyim.
    Ama gündelik işlerini yaparken rahatlıkla kullanırsın. Gerçi ben atom işlemciye oc yapmış adamım oyunda oynarım ama siz yinede denemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Klavyeli windows tablet al. İstediğin gibi kullanırsın. Babamda var. Memnunuz. Tavsiye ederim.

Arastirayim hocam. İpad flashli siteleri acmiyor sanirim. O yuzden windows bakabilirim

• Arkadaslar ben iphone kullanicisiyim. İphone flashli siteleri acmadigi icin canli borsa vs. izlenmiyor. Puffin diye bir sey var ama onda da banka hesabindan canli borsa izlenmiyor. Ama baska siteleri aciyor video vs. film

Windows alirsam boyle bir sorun olmaz dimi. Pc nin actigini o da acar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.