Şimdi Ara

TABLET KAPANMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar General Mobile markalı bir tabletim var. Okulun verdiği.. İşte sorunumsa şu:
    Tableti açıyorum, 15-20 dakika oynuyorum. Tak tablet kapanıyor. Şarjı bitmediği halde. Şarjı yüzde 90lardayken bile kapandığı oluyor. Tableti açmak için ise tuşa basmak yetmiyor. İlla şarja takmak gerekiyor. Şarja takıyorum, açılıyor, şarjı kapandığı yerden dolmaya devam ediyor. Ama şarjdayken kapanmıyor. Şarjdan çıkarırsam yine başa dönüyorum. Ne yapsam bilemedim?

• tablet kapalı bir biçimde şarjda kalsın bir gün süre ertesi gün tableti şarjdan çıkar öyle aç ve o bigün süre içerisnde kesinti olmadıgına önem ver tabletler çok dandik hiç önem verilmemiş elle yapılımını gördüm internette video var çok dandik yani az çok sistemi iyi bende de var aynısından şarj almıyor ya kablodadır ama muhtemelen yuvada olmalı sıkıntı genelinde içine kaçıyor :D meb in işi devletin işi ne beklrsin dandik devlet adamından dandik ürünler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzman_Tekno -- 21 Ağustos 2014; 14:00:15 >
    Laptop donma problemi ...
    13 yıl önce açıldı
    Xiaomi Donma sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.