Şimdi Ara

Tablet anakartı off durumundan on durumuna getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde tablet anakartı var ve sağlam. Anakart şuan kapalı durumda bunu açık duruma getirmem gerekiyor ama üzerinde buton vesaire birşey yok. Bu anakartı nasıl açık duruma getireceğim?
    Tablet anakartı off durumundan on durumuna getirme Tablet anakartı off durumundan on durumuna getirme Tablet anakartı off durumundan on durumuna getirme Tablet anakartı off durumundan on durumuna getirme Tablet anakartı off durumundan on durumuna getirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 29 Eylül 2020; 1:50:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• marka modelden youteba bakın sokete bağlı onoff volume düğmeleri vardır.
  • babus0606 B kullanıcısına yanıt
    Dün çok araştırdım da bir şey bulamadım. En son çare olarak buraya yazdım

• tuş takımı belki flex kablolu soketli yapıdadır cep telefonlarındaki gibi anakarttta düğmeyi boşyere araıyor olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadece hanım eller -- 29 Eylül 2020; 14:51:18 >
  • hdmi takıp şarj aletini takınca şarz oluyor geliyomu... pili boşalt andorid start alabiilir marka modele oradan bakabilirsin.
  • babus0606 B kullanıcısına yanıt
    Elektronik Tamir yapan yere götürdüm. Adam bunda buton yok Flex kablo yerinden hemen bi kisadevre yapıp açtı. Şuan sıkıntı yok. Anakart açık durumda
    Tablet anakartı off durumundan on durumuna getirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 29 Eylül 2020; 16:12:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.