Bildirim
Tablet alıcam.Teşekkürler Şimdiden.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
200-300 TL arası çin işi güzel tablet bulursun. Fakat Türkiye' de bulabileceğini sanmıyorum. -
Yurtdışından sipariş vermeyin bence. Gümrükle felan uğraşmayın. Zor şartlarda parayı denkleştiriyorsunuz madem hepsiburada.com'da uygun fiyatlı tabletler mevcut orayı inceleyin derim. Bende çin'den tablet siparişi verdim neredeyse 1 ay olacak daha ürün elime ulaşmadı.. -
Moboo v.s markalar Çin'in mi? -
-
Logitab güzelmiş :) Android olması çok iyi android market'ten buna uygulama atabilir miyim_? Ayrıca "alr3ady"sana minnetlerimi sunarım teşekkürler bundan sonrada bana yardımcı olursan Teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: RichWarrior
Logitab güzelmiş :) Android olması çok iyi android market'ten buna uygulama atabilir miyim_? Ayrıca "alr3ady"sana minnetlerimi sunarım teşekkürler bundan sonrada bana yardımcı olursan Teşekkür ederim
rica ederim. Eğer yüklüyse market tabiki yüklersin istediğin programı
-
Saol hocam yeniden
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- en iyi kuranı kerim uygulaması
- fotoğrafı duvar kağıdı boyutuna getirmek android
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- yurtdışından tablet getirmek
- sms yönlendirme
- oneplus pad pro
- en iyi tablet markaları
- oppo pad 3 pro
- en iyi tablet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X