Şimdi Ara

Tablet alıcam.Teşekkürler Şimdiden.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğrenciyim harçlıklarımla para biriktirmeye basladım . Şu an 50 TL'm var (7 gündür biriktiriyorum)Ben pahalı bir şey almıcam 200-300 arası olcak
    e-kitap okucam Wİ-fi olucak ve usb si olucak ve oyun :) Şimdiden Teşekkürler .

• 200-300 TL arası çin işi güzel tablet bulursun. Fakat Türkiye' de bulabileceğini sanmıyorum.
  • Yurtdışından sipariş vermeyin bence. Gümrükle felan uğraşmayın. Zor şartlarda parayı denkleştiriyorsunuz madem hepsiburada.com'da uygun fiyatlı tabletler mevcut orayı inceleyin derim. Bende çin'den tablet siparişi verdim neredeyse 1 ay olacak daha ürün elime ulaşmadı..
  • Moboo v.s markalar Çin'in mi?

• Logitab güzelmiş :) Android olması çok iyi android market'ten buna uygulama atabilir miyim_? Ayrıca "alr3ady"sana minnetlerimi sunarım teşekkürler bundan sonrada bana yardımcı olursan Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichWarrior

Logitab güzelmiş :) Android olması çok iyi android market'ten buna uygulama atabilir miyim_? Ayrıca "alr3ady"sana minnetlerimi sunarım teşekkürler bundan sonrada bana yardımcı olursan Teşekkür ederim

rica ederim . Eğer yüklüyse market tabiki yüklersin istediğin programı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saol hocam yeniden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.