Şimdi Ara

tablet aldım birkaç sorum var yardımcı olurmusunuz acil !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/piranha-ultra-4-tab-4-cekirdek-9-tablet-p-BDULTRA4TAB indirilim olunca aldım bi tane memnun şuanlık sabah geldi tablet ekran parklaklığı v.s iyi 4 çekirdek 8 gb sd kart taktım işletim sistemi android lolipop ama dosya yöneticisi ingilizce yukardaki bildirim çubuğunu çekince ekran komple siyah oluyor bu normalmi bunun dışında gogle playde uygulamalar inmiyordu normal gogleden marketin son sürüm apksını kurdum düzeltdi

kısaca

1-) şu bildirim çubuğunu çekince ekran neden komple siyah olmakta bu düzeltilirmi yoksa bu normalmi
    2-) dosya yönetici komple ingilizce bu pek problem değil aslında es dosya yöneticisi pro apk indirdim onu kulanıyorum ama düzeltiliyorsa yapmak isterim
    3) en önemlisi ile youtubeyi açarken market güncelenmeden youtube çalışmayacak diyor aynı şeyi asphlat 8 de de dedi ne yapmam gerekli zaten market son sürüm

• updullah beyler tüm sorunları halletim bi yukarıdıkiler kaldı kalvye ile ilgili sorunlar yaşıyordum gogle playden bi klavye ughulaması kurdum halletim dosya yöntecisinide es dosya yöntecisi kulanacağım onun dışında en can sıkıntısı drumu haletmem gerekli youtube açında market güncelenmeden yotube çalışmayacak diyor aynı şeyi skype ve asphalt 8 dede dedi
  • Updullah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.