Şimdi Ara

Tablet alacagim, hic bir fikrim yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -hizli olmali,
    -ozellikle ebook okumak icin aliyorum, kindle I aratmamali. Mesela ingilizce bir metin okurken istedigim kelimenin anlamini bir tik ile ogrenebileyim bu cok onemli.
    -rahat film izleyebileyim, ipadlerde usb giris yok diyorlar bu yuzden androidler cok caszip geliyor hddyi takip izlerim diye dusunuyorum.
    -tema ile falan cok isim olmaz, internette de maillerime bakarim twitter falan iste bu kadar yapacagim Sey.
    -videolari sorunsuz izleyebilmeliyim.

bir de arkadaslar laptop yerine aliyorum tableti, elbette laptop konforu olmaz fakat yine de cok aratmamasi lazim. Oyun vs oynamiyorum.
    Ne dersiniz ? Herhangi bir ipad mi yoksa androidlerden biri mi ? Bir kac gun icerisinde almaliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benimde bir fikrim yok
  • yukari :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

Merhaba, aradigim ozellikler
    -hizli olmali,
    -ozellikle ebook okumak icin aliyorum, kindle I aratmamali. Mesela ingilizce bir metin okurken istedigim kelimenin anlamini bir tik ile ogrenebileyim bu cok onemli.
    -rahat film izleyebileyim, ipadlerde usb giris yok diyorlar bu yuzden androidler cok caszip geliyor hddyi takip izlerim diye dusunuyorum.
    -tema ile falan cok isim olmaz, internette de maillerime bakarim twitter falan iste bu kadar yapacagim Sey.

bir de arkadaslar laptop yerine aliyorum tableti, elbette laptop konforu olmaz fakat yine de cok aratmamasi lazim. Oyun vs oynamiyorum.
    Ne dersiniz ? Herhangi bir ipad mi yoksa androidlerden biri mi ? Bir kac gun icerisinde almaliyim.

http://www.ucuzcity.com/asp/product/18897/9-7-ARTES-i9701-IPS-16GB-MULTITOUCH-ANDR-4-0

bunu incele bence.

• kullanıcı desteği ve türkiye destekli çok güzel bir tablet istersen çok kısa zamanda ainol türkiye aracılığıyla gelecek flame modelını beklemenı onerırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

Merhaba, aradigim ozellikler
    -hizli olmali,

hocam aynı istekler bende de mevcut ve benimde oyunla işim olmaz ben açıkçası galaxy note 10.1 ile asus tf300tg arasında kaldım.Ama sunu söyliyeyim çözünürlük:ipad>asus tf300tg>galaxy note 10.1 performans:galaxy note>asus>ipad eğer kafana uygun cihaz bulursan haber et bende bakayım :)

• bende senin gibi almak için niyetlendim bir süredir araştırdım filan.
    ipad le motorola xoom arasında kaldım ama
    en son samsung galaxy tab 8.9 ü görünce onu seçtim.

neden?

ipad ve xoom çok büyük
    ikiside ağır
    ipadin dosya yönetim sorunu var
    içine bişey atamıyorsun itunes falan filan.
    ipadin usb si yok

glaxy tab çok ince ve zarif.
    ekran büyüklüğü tam ideal!!!
    hafif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop ile kac fps alirim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nexus 7 diyorum ve konuyu terk ediyorum
  • Ben sony tablet s kullanıyorum ve bence harika.....
    Yani dh de bir kulübümüz bile var... oraya bir bak. Istersen..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.