Şimdi Ara

Tablet alacağım , fikirlerinize ihtiyacım var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisini de şu an aktif olarak kullanıyorum. Spesifik bir karşılaştırma sorun varsa, cevaplayabilirim.

1- Uygulamalar İpad'de tablete özelken galaxy'de sanırım çoğu telefondan uyarlanmış. Bu uyarlanan uygulamalar nasıl? Telefondaki gibi tam verim alabiliyormuyuz?
    2-Galaxy note'a hafıza kartı taktınız mı ? Performansı nasıl?
    3- Uygulamalara çok ücret veremiyeceğim malesef. Bu yüzden android tercih ediyordum fakat yukarıda arkadaş sağolsun baya yardımcı oldu. Kuaiyong ile appstore'dan uygulamaları ücretsiz alabiliyormuşuz. Bütün uygulamalar için geçerlimi ve de problem yaratırmı (virüs vs).
    4-Isınma bakımından 2 modeli karşılaştırırmısınız. Note daha hızlı ısınıyor denildi ama ne kadarlık bi kullanımdan sonra ısınıyorlar mesela.
    5- Birini tercih edecek olsanız hangisi ve niye ?

HIT N RUN
  • 1 - iPad uygulama çeşitliliği, stabilizasyonu ve uyumluluğu bakımından tek geçilir. İki cihazda da, telefonlar için çıkan uygulamaları kurabiliyorsunuz ve takdir edersiniz ki, tabletler için çıkarılanlar gibi olmuyor çoğu zaman.
    2 - Evet taktım. Spotify müziklerimi orada saklıyorum. Memnunum. Hafıza / Fiyat performansı karşılaştırılırsa ; kesinlikle Samsung Galaxy Note 10.1 . ( çok uygulama - oyun kuran, müzik indiren dinleyen birisi iseniz özellikle. )
    3 - İkisinde de ücretsiz muadil aplikasyonlarla, ücret karşılığı satılan uygulamalardaki performansı yakalayabiliyorsunuz. Bu çok ta problem edilmemeli.
    4 - Isınmaları eşit. İki cihazda da ekstra erken ısınma görmedim, bir diğerine göre.
    5 - Bu sorunun cevabı sizde. Bizim hanede ikisi de kullanılıyor. Ben kişisel olarak note serisi cihazları kullanma alışkanlığına sahip olduğum için, NOTE 10.1 2014 edition tercih ettim. Yine olsa yine seçerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emincoo22

Ohoo bir sürü =)

1- Uygulamalar İpad'de tablete özelken galaxy'de sanırım çoğu telefondan uyarlanmış. Bu uyarlanan uygulamalar nasıl? Telefondaki gibi tam verim alabiliyormuyuz?
    2-Galaxy note'a hafıza kartı taktınız mı ? Performansı nasıl?
    3- Uygulamalara çok ücret veremiyeceğim malesef. Bu yüzden android tercih ediyordum fakat yukarıda arkadaş sağolsun baya yardımcı oldu. Kuaiyong ile appstore'dan uygulamaları ücretsiz alabiliyormuşuz. Bütün uygulamalar için geçerlimi ve de problem yaratırmı (virüs vs).
    4-Isınma bakımından 2 modeli karşılaştırırmısınız. Note daha hızlı ısınıyor denildi ama ne kadarlık bi kullanımdan sonra ısınıyorlar mesela.
    5- Birini tercih edecek olsanız hangisi ve niye ?

1-Telefondaki gibi verim alman imkansız.Kasar uğraştırır çözünürlüğü düşüktür.(yaşadım biliyorum)
    2-Hafıza kartınında birsürü modeli şeyleri var.Class 10 olcak daha bitmedi hd 1 2 3 falan bilmemne şeyler var bi araştırman lazım.Hızlı hafıza kartı alırsan çok fazla sorun yaşamazsın.Ama kendi hafızası gibi akmaz yavaşlık hissedilir illaki.
    3-İos da virüs yok kesinlikle virüs sorun yaşamazsın.Neredeyse bütün uygulamalar var.Çok çok yeterli geliyor.
    4-Isınma bakımından galaxy 10.1 daha çok ısınıyor ipad air e göre.Çünkü android var içinde.Android çok fazla güce rame işlemciye ihtiyaç duyduğundan dolayısıyla ısınıyor.Bazılarında az bazılarında çok ısınıyormuş.Biraz da ortama bağlı.Güneşin altında kullanırsan ısınır.Aralıksız 4-5 saat oyun falan oynarsan ısınma rahatsız edebiliyormuş.Ama ipad air ısınmaz ısınsa bile hissedemezsiniz.
    5-İpad air tercih ederim.Yukarıdada epey yazdım gene yazıyım.İçinde ios var bikere.İos hızlı stabil muhteşem görünümlü bol uygulamalalı kolay beleş uygulama indirilen muhteşem bir işletim sistemi.Galaxy 10.1 de aman exynos snapdragon falan sorunlar olacaktır.Bu yüzden kandırılabilirsiniz.Snapdragonlu falan der exynoslu verir.Samsung böyle kandırmayı çok seviyor maalesef.Kalitesi tasarımı falan ipad air kadar güzel değil.
    Yani ipad air al kafan rahat olsun kardeş.Yardımcı olduysam ne mutlu

• Gerçekten çok sağolun. Artik mağazaya gidince belli olacak herşey. Hala tam ortadayim bakalim hangisini alip cikacaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gerçekten çok sağolun. Artik mağazaya gidince belli olacak herşey. Hala tam ortadayim bakalim hangisini alip cikacaz

Fiyatlar birbirine yakın.GAlaxy note 10.1 in fiyatı ipad air dan 500-600 lira daha ucuz olsa galaxy al dicem ama fiyatlar yakın.İpad air alcaksan en az 32 gb al sonradan pişman olma.Çünkü hafıza arttıramıyon.Almışken en az 32 gb

Gerçekten çok sağolun. Artik mağazaya gidince belli olacak herşey. Hala tam ortadayim bakalim hangisini alip cikacaz

Hocam s pen gözünü boyadı senin .Tamam ilk başlarda s pen güzel gibi ama sonra bayıyor.Bilgisayar var mı sende hocam?Bilgisayar varsa galaxy alma derim.Office fotoşop vesayre şeyleri bilgisayarda yaparsın.Bilgisayarda daha ayrıntılı oluyor.Klavye mouse taksanda kasacak ve uygulaması dandik olacak.Bilgisayarın varsa ipad air al yoksa galaxy note 10.1 al.Bilgisayarın yoksa paralı uygulamaları beleşe indirmek neredeyse imknsız iki cihaz içinde illaki bilgisayar lazım.
    Yok ya goz boyama değilde gerçekten işime yarayacak olduğu icin ustunde duruyorum. Bide 1500un ustune cikamam şu an. Ipad air 32 wifi+ cellular butcemi zorlar. Olursa buyuk ihtimal 16 olacak yani.

Yok ya goz boyama değilde gerçekten işime yarayacak olduğu icin ustunde duruyorum. Bide 1500un ustune cikamam şu an. Ipad air 32 wifi+ cellular butcemi zorlar. Olursa buyuk ihtimal 16 olacak yani.

Cellular olmayanı alsan oluyor mu nerelerde kullanacaksın wifi yeterli olmaz mı sana ?
    3)ipad
    4)ipad
    5)ipad
    6)kesinlikle ipad air özellikle hiç ısınmıyor samsung bu konuda sıkıntılı kullanıcıları şikayetçi bu durumdan
    7)tartışmasız ipad samsungda hala laglar var
    8)samsung gerçekten iyi bir kamerası var
    9) bunu ben ekliyim şarj konusu en az 5 saat fazla kullanım sunar ipad bencr bu da çok önemli bir kriter.

Okulda tam verimli kullanamiyoruz ya wifi'ı

Galaxy note 10.1 wifi+cellular 16gblık kaç lira hocam
    Note 16+ cellular 1550
    Teknosadan yazdim fiyatlari. Bimekste daha ucuzda niye anlamadim paralelmidir normalmidir.

• İpadde hiç takılma yaşanmadığı doğru değil.Çoklu görev hareketiyle uygulamalar arası geçişte gayet de takılıyor.Ancak pek önemli değil,dosya paylaşımı noktasındaki sıkıntıları hariç tutulursa bnm için müthiş bir tablet.Not:2 3 saniyelik takılmalara şahit oldum cihazım mini retina.Çoklu görev hareketleri sayesinde home tuşunu nerdeyse hiç kullanmıyorum:)

Android telefonumla bilgisayarımdan kablosuz olarak istediğim dosyayı çekebiliyorum ama iosta böyle bir şey yok.Bkz:Acer cloud

O değil de geçen gün yolda giderken girdim bir siteye mp3 indirdim ve iphone'a lanetler okudum buna doğrudan izin vermediği için.Tablette ipad telefondaysa kesinlikle ios olmayan bir cihaz.Yalnız;note ve s-pen harikulade bir ikili:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ikaya_219

İpadde hiç takılma yaşanmadığı doğru değil.Çoklu görev hareketiyle uygulamalar arası geçişte gayet de takılıyor.Ancak pek önemli değil,dosya paylaşımı noktasındaki sıkıntıları hariç tutulursa bnm için müthiş bir tablet.Not:2 3 saniyelik takılmalara şahit oldum cihazım mini retina.Çoklu görev hareketleri sayesinde home tuşunu nerdeyse hiç kullanmıyorum:)

Android telefonumla bilgisayarımdan kablosuz olarak istediğim dosyayı çekebiliyorum ama iosta böyle bir şey yok.Bkz:Acer cloud

O değil de geçen gün yolda giderken girdim bir siteye mp3 indirdim ve iphone'a lanetler okudum buna doğrudan izin vermediği için.Tablette ipad telefondaysa kesinlikle ios olmayan bir cihaz.Yalnız;note ve s-pen harikulade bir ikili:)

İpadde takılma olmuyor hocam yanlışınız var.Yağ gibi akıyor.İphone da da kablosuz bişiy gönderebiliyodun wifi file transfer yani.Android telefonunuzdan hangi siteye girip mp3 indirdiniz çok merak ettim doğrusu.Normal sitelere android telefonla girince adam akıllı mp3 indiremezsin.Onlar pc ye uyumlu muzuklerdir.Androidde müzik indirme aplikasyonlarındaki müziklerin de kalitesi düşük.İphone da music box var direk indiriyorum ben muzikleri hocam.Telefonda fena kapışırlar ama tablette ipad açık ara alır bence.S pen falan goz boyamak için yapılmış.Sonuçta içinde android var kullanamayacan s peni doğru duzgun :)

• kavgala kullanıcısına yanıt
    Yanlışın var ne demek 2 saniyelik takılmayı algılayabiliyorum herhalde.Kastettiğim şey 4 5 parmakla yapabildiğimiz uygulamalar arası geçişteki takılma.

Ayrıca andoid ile birçok siteden doğrudan mp3 indirilebiliyor video mu koyayım yani inandırmak için ?

İphone da kablosuz olarak ne gönderiyorsun hocam hangi cihaza gönderiyorsun ayrıca?

Yanlışın var ne demek 2 saniyelik takılmayı algılayabiliyorum herhalde.Kastettiğim şey 4 5 parmakla yapabildiğimiz uygulamalar arası geçişteki takılma.

Ayrıca andoid ile birçok siteden doğrudan mp3 indirilebiliyor video mu koyayım yani inandırmak için ?

İphone da kablosuz olarak ne gönderiyorsun hocam hangi cihaza gönderiyorsun ayrıca?

Usta 4 5 parmak çok olduğu için 2 saniyelik bir gecikme söz konusu olabilir.Androidde insanı çileden çıkaracak kadar takılıyor.

Android ile hangi sitelerden müzik indirdin mesela?Video koymana gerek yok.

Müzik resim falan göndermiştim hocam.İphone dan pc ye pcden de iphone gönderebiliyorsun.Bunun için appstore de aplikasyonlar var hocam.

• kavgala kullanıcısına yanıt
    Şimdi m p 3 indirdur dan sıla vaziyetleri indirdim ve dinliyorum .

İphone ile nasıl kablosuz müzik attınız hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 19 Mayıs 2014; 10:08:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Şimdi m p 3 indirdur dan sıla vaziyetleri indirdim ve dinliyorum .

İphone ile nasıl kablosuz müzik attınız hocam?

m p 3 indirdur bu mu sitenin ismi?Böyle ayrımı yazacam?

wifi file transfer isminde bi aplikasyon falan var ona benzerler de var.Orda ip veriyo onu pc ye browser a giriyon sonra dosyalar gibi bişiy açılıyodu ordan attım.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.