Şimdi Ara

Tablet???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. ben ttnet kablosuz internet kullanıyorum. fakat hızından memnun değilim (6 mbps) ve apartmanımıza türkcell süper online'ın kabloları döşendi. akşama doğru bir temsilci gelip,anlattı. hızları 20 mbps'miş. Yani 3 katı...Ayrıca 24 ay taahhüte karşılık verilecek ekstra +10 veya +20 TL (tam hatırlamıyorum) ücret karşılığı Huawei MediaPad S7 Tablet veriyorlarmış. Sizce Tablet kullanmak nasıl? Kullananlara soruyorum; kullanışlı mı? içerikleri dosya atma,oyun oynama vb. yani sizce tablet almaya değer mi? ayrıca bu tablet diğer tabletlere göre özellik olarak iyi mi? yardımcı olursanız sevinirim.

Tablet???

• onların verecekleri tabletten hayır gelmez
  • Guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 lira mı 20 mi ona göre. Yani toplamda kaç lira tutuyor ?

Edit: Özellikleri çok iyiymiş.
    7 inç hem de 1280*800. Kitap boyutunda yani.
    Çift çekirdek 1.2GHz. Son oyunları hiç takılmadan çalıştırır.
    1 GB Ram varmış bu da gayet iyi.
    Pil süresi de güzel. Evde kullanacaksan pil önemsiz zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 7 Kasım 2012; 18:18:50 >
  • Kardeş yat kalk dua et 2 aydır 1mps internet kullaniyorum 360p video izlenmiyor

• Bilgisayarn varsa 1-2 kullanımdan sonra kenarı bırakırsın benden demesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

10 lira mı 20 mi ona göre. Yani toplamda kaç lira tutuyor ?

Edit: Özellikleri çok iyiymiş.
    7 inç hem de 1280*800. Kitap boyutunda yani.
    Çift çekirdek 1.2GHz. Son oyunları hiç takılmadan çalıştırır.
    1 GB Ram varmış bu da gayet iyi.
    Pil süresi de güzel. Evde kullanacaksan pil önemsiz zaten..

yaa onu tam olarak bilmiyorum ama ya +10 yada +15 20 değil eminim. bi de seçtiğin hızı geçince download hızı 3 mbps , upload hızı 1 mbps diyor ayrıca bi seferliğine mahsus damga vergisi varmış. seçtiğin internete göre mi, ne değişiyor ama fazla değil 20-38 TL arası değişiyor. kararsızz kaldım ama özellikleri gerçekten iyi.

kaynak:http://www.super online.net/yardim-detay?h=76

NOT: süper ile online arası boşluk sil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Bilgisayarn varsa 1-2 kullanımdan sonra kenarı bırakırsın benden demesi.

çok fazla evde durmuyorum. dursamda dersler oluyo.yani akşamları bi boş oluyorum onda da bilgisayar boş olmuyor :) zaten çok fazla oyun oynamıyorum artık (!) öyle internette filan dolaşıyorum,müzik dinlemeyi severim.öyle yani hızı da kablosuz olduğundan değişmeyeceği için bence pek fgazla sıkıntı olmaz.geçenlerde tanıdığımdan laptop almıştım ve çok işimi gördü.ve de laptop olduğu vakit memnundum...
  • Tablet kullanması güzel. Ben okula götürüyorum. Ders notlarını tablete yazıyorum. Tabi benim yaptığım işleri o tablet yapar mı bilmem. (Not: kullandığım tablet galaxy note 10.1)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Tablet kullanması güzel. Ben okula götürüyorum. Ders notlarını tablete yazıyorum. Tabi benim yaptığım işleri o tablet yapar mı bilmem. (Not: kullandığım tablet galaxy note 10.1)

ilginç sonuçlar çıktı. dediğim tablet ile seninkini vs yaptırdım

http://kiyas. la/tablet/karsilastir/Samsung-Galaxy-Note-10.1-vs-Huawei-MediaPad-S7-301w#top

NOT: kıyas. ile la arası boşluk siliniz...

• Toshiba thrive aldim bi heves 1100 tl bayilip pc n varsa cok gereksiz en fazla 1 ay kurcalarsin sonra kosede curumeyi bekler

• quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Toshiba thrive aldim bi heves 1100 tl bayilip pc n varsa cok gereksiz en fazla 1 ay kurcalarsin sonra kosede curumeyi bekler

pc var ama her zaman elimin altında değil,ben özellikle akşamları boş vakit buluyorum ve akşamları pc hep dolu oluyor
  • quote:

Toshiba thrive aldim bi heves 1100 tl bayilip pc n varsa cok gereksiz en fazla 1 ay kurcalarsin sonra kosede curumeyi bekler

öyle diyorsun ama bunu da tabletten yazıyorsun. ne ayak??
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

öyle diyorsun ama bunu da tabletten yazıyorsun. ne ayak??

Benim tableti aldigim zamanlar pc m vardi ve 2 hafta kullandiktan sonra o da sirf merak tan biraktim kosede duruyordu hic bir sekilde ellemedim bile. Ama 1 ay kadar once pc m bozuldu ve sadece nete girmek icin kullaniyorum ve iskenceden baska bir sey degil yakinda yeni pc alinca buda eski yerine gidicek gibi cunku oyunlari falanda sarmiyo bi yere kadar bilgisayarin varsa cok cok netim sadece nete girmek için acmiyacaksin bile tableti

• Superonline in servisi cok kotu bilgin olsun. 1 sene once 1 aylik bedava deneme surumunu tanittilar bizde aldik denemek icin. Yanlis hatirlamiyorsam 300tl borc cikarttilar. Komsumuz icralik oldu ayni durumdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Tablet kullanması güzel. Ben okula götürüyorum. Ders notlarını tablete yazıyorum. Tabi benim yaptığım işleri o tablet yapar mı bilmem. (Not: kullandığım tablet galaxy note 10.1)

ilginç sonuçlar çıktı. dediğim tablet ile seninkini vs yaptırdım

http://kiyas. la/tablet/karsilastir/Samsung-Galaxy-Note-10.1-vs-Huawei-MediaPad-S7-301w#top

NOT: kıyas. ile la arası boşluk siliniz...

Kıyaslama yanlış olmuş.

Doğrusu:http://kiyas. la/tablet/karsilastir/Samsung-Galaxy-Note-10.1-N8000-vs-Huawei-MediaPad-S7-301w

• Ben de fibere geçiyorum, bu tablet konusunda kararsız kaldım. Acaba almaya değer mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.