Şimdi Ara

Tab-nota-akor vb.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum konuyu müzik bölümüne açmalıydım ama burda yoğunluk daha fazla ..Beyler ben gitar için akor sitesi arıyorum akormerkezi.com diye bi site vardı fakat o mahkeme kararıyla kapatılmış.Önerebileceğiniz güncel şarkıların olduğu ve genelde türkçe oaln bi site var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatran -- 23 Mart 2011; 20:58:07 >

• Ya şu forumun bu huyunu sevmiyorum cidden yararlanmak isteyenler hiç kâle alınmıyor.
    Nerde bir Tipim nasıl,kız meselesi yok amcamın oğlu yok ebemin kankisi konuları var sayfalarca şey yazılıp çiziliyor.
    Ben her mesajımda bunları söymekten yoruldum artık lütfen birazcık duyarlı olun.En absürt konuya bile bi resim koymak için yarım saat uğraşanlar,2 dklarını harcasalar kesinlikle o konudakinden daha faydalı olacaktır.
  • turkcemuzik.com
  • Hocam dns falan ayarlayın?
  • mygitar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

turkcemuzik.com

bu sitede akor olduğunu bilmiyordum sağol.Başka????
  • Google.com
    Ultimateguitar.com
    Mxtabs.net
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatran

Biliyorum konuyu müzik bölümüne açmalıydım ama burda yoğunluk daha fazla ..Beyler ben gitar için akor sitesi arıyorum akormerkezi.com diye bi site vardı fakat o mahkeme kararıyla kapatılmış.Önerebileceğiniz güncel şarkıların olduğu ve genelde türkçe oaln bi site var mı??

gprotab.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: bionicle

Google.com
    Ultimateguitar.com
    Mxtabs.net

ultimate de sadece öne çıkmış türk şarkıları var çok kapsamlı değil..
  • Teşekkürler de benim aradğım site türk şarkılarını da rahatça bulabileceğim bi site olmalı atıyorum bi bulutsuzluk özlemi bi ilhan irem yazınca akorlarını bulabilmeliyim.
  • turkcemuzik kapsamlı bi sitedir hocam fakat bütün akorlara güvenmemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

turkcemuzik kapsamlı bi sitedir hocam fakat bütün akorlara güvenmemek lazım

Muhakkak ama her şarkıyı oturup çıakrmak yerine akoru çıakrılmış bir şarkıdaki hataları bulup düzeltmek zaman açısından daha büyük bir avantaj
  • Türkçe yeterli sayıda degil ama belki konuya girip dikkatini çeken olur songsterr çok iyi site, yabancı parçalar için konusmama gerek yok zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.