Şimdi Ara

Taahüt mü yenileyeyim , iss mi değişeyim ? [Hat Değerlerlerim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Taahüt mü yenileyeyim , iss mi değişeyim ? [Hat Değerlerlerim]

    Taahüt mü yenileyeyim , iss mi değişeyim ? [Hat Değerlerlerim]

    Arkadaşlar hat değerlerim bunlar ttnet yalın dsl 8mbps paket kullanıyorum , 79tl fiyat çekiyolar yeni abonelik için , netspeed düşünüyorum ama herhangi bir sorunda veya başka bişeyde ilgilenmiyolar ve zaten adamlar ttnet altyapısını kullanıyor , sokağımızda fiber veya kablonet yok ne yapmalı sizce bu değerleri başka bir internet servis sağlayıcıda yakalamam ve düzgün hizmet almam mümkün mü ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poset cay -- 18 Ocak 2019; 14:47:1 >







  • Tam net görememşe 5038 Mbps olarak okudum mak. Hızı buda 5 Mbpit demek gelen. Artı olarak 7 mbps çıkması olağan durumdur. Anlık hızlar değişir ama 10 mbps den yukarı çıkmaz. Hat değerleri 2004 yılında kalmış gibi. Bir türk telekomu arayın başka bir porta alabilirlermi sizi. Bu durumda adsl altyapısında hangi issye giderseniz gidin. Mak. 8 Mbps paket alabilirsiniz tabi şu halde 16 Mbps pakette verirler ama hız 8 den yukarı çıkmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknoloji41

    Tam net görememşe 5038 Mbps olarak okudum mak. Hızı buda 5 Mbpit demek gelen. Artı olarak 7 mbps çıkması olağan durumdur. Anlık hızlar değişir ama 10 mbps den yukarı çıkmaz. Hat değerleri 2004 yılında kalmış gibi. Bir türk telekomu arayın başka bir porta alabilirlermi sizi. Bu durumda adsl altyapısında hangi issye giderseniz gidin. Mak. 8 Mbps paket alabilirsiniz tabi şu halde 16 Mbps pakette verirler ama hız 8 den yukarı çıkmaz.
    9832 hocam aldığımda 8191 zaten çok ekstrem bi hız beklemiyorum yine aynı hızda başka firmalara geçsem daha ucuz netspeed gibi sorun yaşar mıyım sizce 800-900kbps yle torrent çekiyim video film izleyebileyim yeter bana oyun falan oynamıyorum
  • Bir dene derim netspeed 79tl 8icin cook para.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poset cay kullanıcısına yanıt
    Altyapı sahibinden hizmet almanız sizin için daha iyi olur zira ttnetten superonlineye geçip geri türk telekoma gelmiş birisiyim. En ufak problemde iss suçu altyapı sağlayıcıya atıyor bu durumda da türk telekom kendi hizmet vermiyorsa ilgilenmiyor..
  • Netspeed den uzak durun sormak isteyen varsa memnuyetle cevaplarım gidin büyük firmalarla anlaşın 1 yıllık tecrübem var bu firma ile asla uzak durun bulaşmayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Modemde görünen hızı almışsınız zaten.özelden teli yazarsanız port değerini kontrol ettirebilirim arkadaşa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabit internette sürekli sağlayıcı değişmeyi önermem iç tesisatını kontrol edin arıza kaydı bırakıp ankastreden ölçüm yaptırın sanki hat düzelebilir gibime geliyor.
  • Pusula@ P kullanıcısına yanıt
    Operatorde arkadaşıma kontrol ettireyim.hizmet aldığınız noyu yazın demek istedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.