|
Lokma Selçuk oldu Telekom Selçuk. |
|

|
Lokma Selçuk oldu Telekom Selçuk. |
|
|
|
Ben Netspeed vdsl kullandım. Genel olarak sorun yaşamadım. Canlı destek vardı. Hızda biraz oynaklık oluyordu, çok değil ama az 5-10 mbps gibi, akşam saatleri civarı. Arasırada anlık kopmalar oluyordu, ama uzun süreli kesinti yaşamadım. Oyun ve iptv deneyimim olmadı, o konuda yorum yok. Tercih sizin, tercihlere karışmıyoruz. |
|
|
|
|
TürkNET her zamanki gibi Haziranda, diğer TürkTelekom omurgasını kullanlarda genellikle Temmuz ayında yeni fiyatlara geçecek. bu rutinin haricinde TürkTelekom'un toptan fiyatlarına göre artık her firma yılda 2 kez ayarlamalı fiyat sunabilecekler. Kabul edilen son durum bu. TürkNet aralık ve haziranda , TürkTelekom omurgasından taşeronluk yapanlarda Temmuz ve Ocak ayında ZAM 'lı tarifeleri sunacak. Hatta fiber modem kirasından, ilk abanelik fiyatına kadar herşeyi zamlayabilirlerde. Her ne kadar rekabet ile fiyatları uygunda tutmaya kampanyalar sunmaya çalışıyoruz deselerde .. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 25 Mayıs 2026; 23:56:17 > |
|
kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”. -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir. - “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008 |
|
Ismini de veremem diyorsun yani |
|
Merhaba kıymetli hocam, Emekleriniz için çok tşekkür ederim. Fiyatlar güncel değil galiba. Ama akla gelmeyen pek çok ıss servisini kontrol etme şansı bulduk bu liste sayesinde ama. Sürekli değişim yaparak ucuz kalmayı bazı ıss ler nakil ücreti saçmalığı çıkararak boşa düşürmüş durumda. |
|
|
KablosuzOnline ücretsiz diyor ( Sormanız lazım) GöktürkNet ücretsiz diyor. FarkNet 850 EfsaneNet 1200 ( kurulum isteğe bağlı, istemezseniz - 500) ŞokNet 1100 Oris-Alfa grubu 1200 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 25 Haziran 2026; 23:24:8 > |
|
|
|
![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 22 Temmuz 2026; 10:31:39 > |
|