Şimdi Ara

Taahhütsüz ADSL Taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan TTNet kullanıyorum. Farklı bir firmaya geçmek istiyorum, fakat taahhütsüz olarak bu hizmeti gerçekleştiren bir yer bulamadım.

Superonline'ı telefonla aradım 12 ya da 24 aylık taahhüt istiyorlar. Onun dışında Biri'nin sitesinde herhangi bir açıklayıcı herhangi bir bilgi yok. Eski adıyla Smile ADSL'i istemiyorum.

Bunların dışında taahhütsüz ADSL taşıma yapabileceğim bir firma var mı?

• Ben Senin Yerinde Olsam TTNETİ BIRAKMAM herhangi bir hattın filan hız sorunu oldugu zaman diğerleri hiçbirşeyle ilgilenmiyor telekom bile ttnet abonesi isen adam yerine koyup gelip hatta bakıyor.ben senin yerinde olsam ttneti bırakmam.
  • Haklı olabilirsin, ancak son 1 yıldır TTnet'in yaşattığı sorunlardan bıktığım için ayrılmak istiyorum. Diğer firmalarda da aynı sorunları yaşamayı göz aldım. Yeter ki TTnet'ten kurtulayım.
  • o sizin tercihiniz genede eğer bina 10-20 senlikse kablolarında ek varsa kopmalar ve sorunlar cıkarır.Onu Değişmenizde Gerekebilir hat durumunu Paylaşırsan Kesin Bilgi Söylerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 6 Eylül 2012; 17:40:46 >
  • ben superonline a supereziyet çektiriyolar şuan bana santral yakın değilse evine ttnet ile devam et derim.
  • Bu konuyu açtıktan 1 hafta sonra ADSL hattımı komple kapattırdım. 1,5 aydır mutlu mesut bir şekilde mobil internet kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.