Şimdi Ara

Taahhüt Cayma bedeli ve hat taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hali hazırda türk telekom kullanmaktayım. Sadece tarifeden dolayı bir taahhütüm var. (cihaz vs yok )

Taahhüt normalde 23.03.2020 tarihinde bitiyor.

Şuanda cayma bedelim 55 tl olarak görünüyor. Aylık faturam ise 35 tl

Son ay cayma yapıldıgında cayma bedeli ödenmiyor diye bilgi var internette. Eğer bu doğru ise Hattımı ne zaman taşımam uygun olur?

23.02.2020 de taşıma talebinde bulunsam cayma bedeli ödermiyim? ayrıyetten cayma bedeli dışında bir fatura çıkar mı?

Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 1 Şubat 2020; 13:57:13 >

• Benim taahhütüm 22.03.2020 tarihinde bitiyor şuan cayma cezası 35 lira olarak görünüyor. Muhtemelen şubatın 22 sinde son aya gireceğim için cezasız olarak martın sonunu beklemeden ayrılabilirim. Eğer ki siz şuan ayrılırsanız faturanızın üzerine 55 lira ek bir ücret yansır, tahminimce şubatın 23 ünü beklerseniz son aya girdiğiniz için cayma bedeli çıkmadan ayrılabilirsiniz, ancak yine müşteri hizmetlerine danışmak lazım.
  • normnalde cıkamamsı lazım vodafonede filan cıkmıyor mesela. Ama tt bu bunlardan beklenir.
  • Son faturayi herturlu iteliyorlar galiba. Once faturasiza cevirip gecisi oyle yapmayi planliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Faturasıza çevirmek mantıksız eğer ki diğer ayı beklemeden çıkarsanız her türlü o cezayı ödetirler. Eğer ki ceza ödemek istemiyorsan son ayın ilk gününü bekleyip çıkarsan taahhütte son aya girdiğin için cayma bedeli ödemezsin. Ancak yine çıkmadan önce müşteri hizmetlerine danış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDMOD

Faturasıza çevirmek mantıksız eğer ki diğer ayı beklemeden çıkarsanız her türlü o cezayı ödetirler. Eğer ki ceza ödemek istemiyorsan son ayın ilk gününü bekleyip çıkarsan taahhütte son aya girdiğin için cayma bedeli ödemezsin. Ancak yine çıkmadan önce müşteri hizmetlerine danış.
    Ayin 23unu bekleyecegim taahhut bitmesi icin. Ama kullanmadigim ay icin yine fatura cikaracaklar bu yuzden faturasiza cevirmeyi dusunuyorum. Musteri hizmetleriyle gorustum kesin bir hukumle konusmuyorlar malesef. Faturasiza gecme talebinde bulundugumda soylerler heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.