Şimdi Ara

taahhüdü biten cayma bedelli hattımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • faturalı hattımı bugün önce kontörlüye ardından hemen yanındaki vodafone bayinden vodafone cepögrenci kontörlüye taşıma başvurusu yaptım hat şuanda kontörlü turkcele dönmüş arama yapılamıyor avans kontör vermiyormuydu turkcel sıfre 2222 yapmalıyımda oim için.

• hocam soruna cevap veremicem kusura bakma fakat bir sorum olacak sana, bugün bende faturalı bi hattımı ön ödemeliye çevirme talebinde bulundum, kimliğimin fotokopisini aldı tamam yarın işleme sokarız dedi eleman, ne kadar sürüyor bu işlem ? senin geçişin ne kadar sürmüştü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

hocam soruna cevap veremicem kusura bakma fakat bir sorum olacak sana, bugün bende faturalı bi hattımı ön ödemeliye çevirme talebinde bulundum, kimliğimin fotokopisini aldı tamam yarın işleme sokarız dedi eleman, ne kadar sürüyor bu işlem ? senin geçişin ne kadar sürmüştü?

anında işleme soktu ve kontörlüye geçti zaman dakik oldu anlıycagın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyalım

quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

hocam soruna cevap veremicem kusura bakma fakat bir sorum olacak sana, bugün bende faturalı bi hattımı ön ödemeliye çevirme talebinde bulundum, kimliğimin fotokopisini aldı tamam yarın işleme sokarız dedi eleman, ne kadar sürüyor bu işlem ? senin geçişin ne kadar sürmüştü?

anında işleme soktu ve kontörlüye geçti zaman dakik oldu anlıycagın.

anladım hocam sağolasın.
  • quote:

faturalı hattımı bugün önce kontörlüye ardından hemen yanındaki vodafone bayinden vodafone cepögrenci kontörlüye taşıma başvurusu yaptım hat şuanda kontörlü turkcele dönmüş arama yapılamıyor avans kontör vermiyormuydu turkcel sıfre 2222 yapmalıyımda oim için.

Kontörlüye geçtiğinde 8090 ı arayıp dil seçimi yapman lazım, yoksa aktif olmuyor kontörlü hat..
  • onu demişlerdi yaptım ve aktif arama yapamadım ve vodaya geçmesini bekliyoum bugün yarın taşınır.
  • quote:

onu demişlerdi yaptım ve aktif arama yapamadım ve vodaya geçmesini bekliyoum bugün yarın taşınır.

Faturali dan kontorluye geçen hat, sıfır kontorlu, aramaya ve aranmaya kapalı olarak açılır, herhangi bir yükleme yaptığında aktif hale gelir, hattın pasif durumda olması hattın taşınmasına engel teşkil edermi bilemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell cayma bedeli?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.