Bildirim
taahhüdü biten cayma bedelli hattımı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam soruna cevap veremicem kusura bakma fakat bir sorum olacak sana, bugün bende faturalı bi hattımı ön ödemeliye çevirme talebinde bulundum, kimliğimin fotokopisini aldı tamam yarın işleme sokarız dedi eleman, ne kadar sürüyor bu işlem ? senin geçişin ne kadar sürmüştü? -
quote:
Orijinalden alıntı: deniz c
hocam soruna cevap veremicem kusura bakma fakat bir sorum olacak sana, bugün bende faturalı bi hattımı ön ödemeliye çevirme talebinde bulundum, kimliğimin fotokopisini aldı tamam yarın işleme sokarız dedi eleman, ne kadar sürüyor bu işlem ? senin geçişin ne kadar sürmüştü?
anında işleme soktu ve kontörlüye geçti zaman dakik oldu anlıycagın. -
quote:
Orijinalden alıntı: konyalım
quote:
Orijinalden alıntı: deniz c
hocam soruna cevap veremicem kusura bakma fakat bir sorum olacak sana, bugün bende faturalı bi hattımı ön ödemeliye çevirme talebinde bulundum, kimliğimin fotokopisini aldı tamam yarın işleme sokarız dedi eleman, ne kadar sürüyor bu işlem ? senin geçişin ne kadar sürmüştü?
anında işleme soktu ve kontörlüye geçti zaman dakik oldu anlıycagın.
anladım hocam sağolasın. -
quote:
faturalı hattımı bugün önce kontörlüye ardından hemen yanındaki vodafone bayinden vodafone cepögrenci kontörlüye taşıma başvurusu yaptım hat şuanda kontörlü turkcele dönmüş arama yapılamıyor avans kontör vermiyormuydu turkcel sıfre 2222 yapmalıyımda oim için.
Kontörlüye geçtiğinde 8090 ı arayıp dil seçimi yapman lazım, yoksa aktif olmuyor kontörlü hat.. -
onu demişlerdi yaptım ve aktif arama yapamadım ve vodaya geçmesini bekliyoum bugün yarın taşınır. -
quote:
onu demişlerdi yaptım ve aktif arama yapamadım ve vodaya geçmesini bekliyoum bugün yarın taşınır.
Faturali dan kontorluye geçen hat, sıfır kontorlu, aramaya ve aranmaya kapalı olarak açılır, herhangi bir yükleme yaptığında aktif hale gelir, hattın pasif durumda olması hattın taşınmasına engel teşkil edermi bilemiyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- faturaya ek alınan telefon borcu kapatma vodafone
- turkcell sim kart yenileme
- turkcell data hattı
- telefon meşgul olmadığı halde meşgul çalıyor turkcell
- turkcell hat devir ücreti
- kapanan hat nasıl açılır
- 5g ihalesi ne zaman
- arama sonlandırıldı ne demek
- vodafone mobil imza
- ağda kayıtlı değil samsung
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X