Şimdi Ara

taa ne zamandan kalan sistem. fx8300, gtx950, 16gb ram, 970a DS3P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 taa ne zamandan kalan sistem. fx8300, gtx950, 16gb ram, 970a DS3P

2015'ten geçen seneye kadar kullandığım sistem. yeni sisteme geçtiğim için kaldırdım kutuladım. işlemci sorunsuz, ram sorunsuz, ekran kartı sorunsuz. ekran kartını temizlemek için her sene açtım bilginize.

anakart; ilk aldığımda sistemi kurdum, sigortamızdaki sorundan ötürü yandı. aldığım yere vatan pc ye götürdüm sıfırıyla değiştirdiler. bu sattığım gigabyte marka anakart, kullanıcı hatası olduğu halde sıfırı ile değişmiş anakarttır. ama bu da iki sene önce trip atmaya başladı. mesela her gün sistemi açıyorum, bir gün kafasına esiyor açılmak istemiyor, dual bios uyarısı verip baştan başlıyor. tribe girdiği zaman bazen bi sefer bazen beş sefer bunu yapıp düzeliyor. bunu bazen 1 ay hiç yapmıyor, bazen haftada 2-3 yapabiliyor. o yüzden anakarta güvenim TAM değil kanka. belki bu şekilde yıllarca gider, belki alan kişi taktığı anda patlar bilmiyorum. tamir işine hiç girmedim, kimseye göstermedim bilginize.

kutu içeriklerini fotoladım. görselde görmüyorsanız yoktur.

amd fx8300 = 1500

msi gtx950 = 2000

hyberx 4x4gb ram = 2500

gigabyte 970a ds3p = üsttekilerin hepsini alana beleş, tek isteyene 500

https://imgur.com/a/on3rYI9

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba hocam fiyatınız çok uygun ürünler çalışır durumda mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam taşlama sanatı yapıyor arkadaş. Verdiğin fiyatlara Ryzen sistem alınır onu diyor. 2000 liraya Rx 570, 1500-2000 liraya Ryzen 5 3600 var. 4x4 GB DDR3 ram 2500 olur mu? 16 GB DDR4 ram o fiyat zaten. Yani kısaca bu paraya 3 kat iyi ve güncel bir sistem alınır demeye getiriyor ama açıkça yazmıyor.

ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

kaça gidecek hocam?

İlla ne etse olur dersen Fx8350 750 lira, seninkinin üstü, ama fiyat çok oynamaz artık bunlarda. 750 lira aşağı yukarı ederi. Ram de temiz kit 700 800 de o eder. Ekran kartı 1500 etmez, 1050 var üst modeli o 2000 lira etmiyor zira, koyuyorlar ilana aylarca satılmıyor. Sarı siteye bakarsan aldanırsın. Zira o ilan sadece, Gtx 1080 ti için 15 bin tl yazılan bir yer orası. Anakart sağlam olsa 700-1000 arası da o ederdi ama sağlam değilse kimse saatli bombaya 700 de 500 de vermez.

Yani elindeki ürünler sağlamsa, hani anakart dışında kalanlar sapasağlamsa 3000 TL veririm diyene yapıştır direkt hiç uğraşma. Bir kerede verip kurtulursun. Beklerim dersen 3500 4000 TL yazarsın, pazarlık falan eden olur belki.

Bu parçaları alacak kişi genelde kullanmak için değil arşiv için alır. Onlarca var bende çünkü ondan biliyorum. Satmaya değmeyeceği için 10 yıl sonra anı olacaklar. Ya da işte köy derneğine üye kaydı tutmak dışında hiçbir işlem yapılmayan internete bağlı bile olmayan bilgisayar lazım oluyor onlar falan alır belki.

ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

Tamamdır almak isteyen bana ulaşsın bakalım konuşuruz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.