Şimdi Ara

T9 Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tuşlu telefonla büyüyen nesiliz. Akıllı telefonlar çıktıktan sonra bile T9 klavye kullandım. Bu zamana kadar gelmiş geçmiş en iyi klavye uygulaması olan Touchpal google play store dan kaldırıldıktan sonra bile apk sını kullandım. Fakat samsung ONE UI 7.0 güncellemesine geçtikten sonra artık Touchpal apksını kullanamaz oldum. Samsung un kendi T9 klavyesi ise verimli değil. Mağazadaki hiçbir klavye de kullanmaya alıştığım T9 kolaylığını vermiyor. Touchpal gibi mükemmele yakın bi T9 klavye uygulaması arıyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı? yoksa biri mağazaya touchpal gibi T9 klavyesi geliştirip yükleyebilir mi? çok dua alır premium olsa bile satın alırım. Yardım lütfen.

• aynı durumdayım güncelleme yaptığım günden beri çözüm arıyorum ama bulamadım. çözüm bulan destek olabilirse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cincan35 C kullanıcısına yanıt
    Hocam Samsung members uygulaması üzerinden talep açtım. Adamlar bunun bir yazılım güncellemesi gerektirdiğini ilettiler. İstersen sende aç belki sayı artarsa bişeyler yaparlar. Anlamıyorum bari kendi klavyelerinde ki T9 3x4 özelliği düzgün çalışsa o da olmuyor. Şu an qwerty klavyede yazıyorum Amele gibi hissediyorum resmen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çözüm bulan olursa bana da haber versin. Valla çok dua ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye Makro tuşu atama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.