Şimdi Ara

T700 ses sorunu yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar T700 telim var sesi streo ama çok afedersiniz mok gibi hic cıkmıyo nası düzelticez bi yolu varmı t700 kullanan arkadaslr yrdım ederlerse sevinirimm

• Akustik yüklemeyi dene bir bence. Ben de T700 kullanıyorum sesi bana göre iyi.
  • Genelde tüm sony ericsson ların sesi orginal haliyle senin deyiminle "mok" gibi
    Yeni bir Acustic at telefonuna ve keyfine bak ,dostum
  • PEKİ ARKADASLAR NASI YÜKLİCEM BEN BU ACOUSTİC BİDE T700 İÇİN VARMI ÖYLE BİŞEY
  • a2Uploader_v22092009__RWF_5_.rar

A2uploader v22.09 'u pcne yükleyip ,GGSetup' ı kuruyorsun.A2uploader ı çalıştırıyorsun."FileSystemTool" butonuna basıyorsun. Teli kapayıp "C" tuşuna basılı tutarak usb kabloya bağlıyorsun.

Sırasıyla IFS/SETTINGS/ACUSTIC klasörüne geliyorsun ve yeni acusticlerin hepsini buraya sürüklüyorsun.

ACUSTİC dosyaları Açıklamaları

HOPARLÖRLE İLGİLİ DOSYALAR(farfield ile başlayanlar)

farfield_play -Hoparlör sürücü mp3 vs. çalarken çıkan sürücü
    farfield_ring -Sinyal çağrılardaki hoparlör sürücü modu
    farfield_fm -Radyo sesini hoparlöre verdiğimiz zaman çıkan ses sürücüsü
    farfield_call- Aramalarda konuşma sırasındaki sırasında hoparlör sürücüsü
    farfield_call_PHF_mic ->Aramalarda microfondan duyulma netliği sürücüsü
    farfield_rec -sürücü ve mikrofon video kaydı için bir diktafon üzerinde.Ses kayıt netliği

KULAKLIKLA İLGİLİ DOSYALAR(PHF ile başlayanlar)

PHF_play, PHF_2_play, PHF_3_play, PHF_4_play - Kulaklıktan müzik dinlerken çıkan ses sürücüleri
    PHF_call, PHF_2_call, PHF_3_call, PHF_4_call - Kulaklıktan konuşurken duyulan ses yüksekliği
    PHF_ring, PHF_2_ring, PHF_3_ring, PHF_4_ring - Sessiz moddayken bir gelen arama yüksekliği

Sysconn_fm- Kulaklıklardan çıkan Radyo sesi yüksekliği
    BTL_play - BT kulaklık ile dinleme
    handset_0_call- sohbet dinamiklerinin ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 23 Şubat 2010; 22:42:21 >

• kardesler ben ikinci el bir t700 aldım. telefon acılmamıs ama sanki telefonun höperlörü patlamıs yerine kulaklığı bağlamıslar gibi....

kafam karısık. bana yardımcı olursanız sevinirim. iki güne kadar tamirciye götüreceğim...
    telefonu bosuna actırmak istemiyorum. şimdi t700 kullanan kardeslerimden cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperKolikGenc
    kardesler ben ikinci el bir t700 aldım. telefon acılmamıs ama sanki telefonun höperlörü patlamıs yerine kulaklığı bağlamıslar gibi....

kafam karısık. bana yardımcı olursanız sevinirim. iki güne kadar tamirciye götüreceğim...
    telefonu bosuna actırmak istemiyorum. şimdi t700 kullanan kardeslerimden cevap bekliyorum

kardeş ilk başta bi telefonunu güncelle .
    Eğer olmassa bide acustic at ii bişi.

Yine aynı sorun varsa hoparlör patlamış ve de servis yolu gözükecek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.