Selamın Aleyküm; Forum arkadaşlarım ve dostlarım sizlere bir sorum olacak dün t6060 model 5.1'i mi yerleştirirken front right hoparlörüm kafama düştü ve ben birşey olmamıştır diye fazla dikkate almadım daha sonra ses sistemini açtığımda o düşen hoparlör'de bazı şarkılarda cızırtı meydana geliyor ve çok sinir bozucu bir hale neden oluyor bir tanıdık pc'ye götürdüm bana dediği şu oldu hoparlör patlamış olabilir veya düştüğünde leyimlerde bir oynama olacağını söyledi bence patlamış olamaz sizce....ne yapabilirim Yardım Lütfen !!!
Fiziksel hasar olduğu kesin, kutunun sökülüp içine bakılması lazım, burdan konuşmak boş.
quote:
Orijinalden alıntı: 01myavuz
Fiziksel hasar olduğu kesin, kutunun sökülüp içine bakılması lazım, burdan konuşmak boş.
fiziksel hasar derken ne olabilir leyimden dolayı olabilirmi düşme sonucu acaba biraz daha açsak konuyu
konuyu açmak sorun değilde sonuçta kontrol edilmeden görmeden böyle uzaktan söylenebilecekler sırınırlı ve yetersiz kalır tavsiyem kendiniz açıp bakma şnsınız yok ise biler bir yerde kontrol ettirmeniz. tanıdık bilgisayarcınızda olduğuna göre en güzeli bu