Şimdi Ara

T60 alınırmı sizce

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000 Tl bütçem var lg g2 alıcaktım çok hoşuma giden bir telefondu ancak bulundugum ilde bulunmuyor bu telefon 32 gb lığı ise 1300 tl civarı benimde aklımda T60 var özellikleri şunlar
    5 inç
    1280 x 720 piksel çözünürlüklü
    13 megapiksel arka kamera 5 megapiksel ön kameraya sahip
    1.5 GHz sekiz çekirdekli Qualcomm 8939 işlemci
    16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 2 GB RAM
    2400 mAh batarya ile beraber işletim sistemi olarak da Android 5.0 Lollipop kullanıyor. FİYATI İSE 889 TL sizce alınırmı pişman olurmuyum alınmaz derseniz başka telefon önerilerinizide alabilirim

• aynen onlarıda dün gördüm sen öneriyormusun lenova vibe x2 yi omu t60 mı yoksa sony xperia z1 mi önerirsin
  • Ekran çözünürlüğü önemliyse lenovo vibe x2 ya da z1 ama z1'in ekran kalitesi iyi değil
  • Bencede operator cihazlari alinmaz G2 den t60 dusmeyin,hic olmadi indirime girmisken Z1 yada lenovo S90 falan bakmak daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    vatana baktım şimdi asus zenfone 2 nin 16 gb lığı gelmiş 1100 tl onumu almaya çalıssamki yoksa z1 bulmuşken onumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirato

vatana baktım şimdi asus zenfone 2 nin 16 gb lığı gelmiş 1100 tl onumu almaya çalıssamki yoksa z1 bulmuşken onumu

z1 ın tft ekranına bak sıkıntı etmezsen bence guzel telefondur,16lık zenfone 1100 etmez benım nazarımda,8lık hafıza dert olmaycaksa m4aqua alırım cok daha guzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

quote:

Orijinalden alıntı: kadirato

z1 ın tft ekranına bak sıkıntı etmezsen bence guzel telefondur,16lık zenfone 1100 etmez benım nazarımda,8lık hafıza dert olmaycaksa m4aqua alırım cok daha guzel.

Dediğin gibi en iyisi mağazaya gidip içime sineni almak görüpte
  • Hocam bence vibe x2 çok iyi bir cihaz ve ya lenova s90 ve ya lenova p70 bu cihazlar çok iyi cihazlar hem de daha iyi özellik leri bulunuyor
    Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.