Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.706
Cevap
45
Favori
204.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Odaklanma sırasında tık sesi geliyor.mekanik bir ses sanki elimle hissedebiliyorum.yeni farkettim böyle bir şeyi.normal mi bu.bir ses cıkması iyi ama yılların dijital bip sesi iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5erkan

Odaklanma sırasında tık sesi geliyor.mekanik bir ses sanki elimle hissedebiliyorum.yeni farkettim böyle bir şeyi.normal mi bu.bir ses cıkması iyi ama yılların dijital bip sesi iyiydi.

Bende de var o ses, sanki lens oynarken bir yere takılıyor gibi elimle hissedebiliyorum.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı ses ve his var. Nasıl çözülecek acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

Bende de aynı ses ve his var. Nasıl çözülecek acaba ?

Sorun büyük bir ihtimalle donanımsal ve kronik bi sorun, çözülmeyecek yani
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Ne güzel , birkez daha paramızı çöpe atmış olduk.

• Odaklanacak objeyi yakalaması uzunsa cıkıyor,kısa,kolay odaklamalarda çıkmıyor.
    Garantiye gönderen arkadaşlar bu şikayeti de belirtsinler bence.belki vardır bir çözümü.

• arkadaşlar kilit tuşu yalama oldu, çalışmıyor şu an. tap tap app yükledim, yakınlık sensörü sayesinde ekranı açıp kapatabiliyorum,, 1 haftaya yakın oldu telefonu yeniden başlatamıyorum da kilit tuşu olmadığı için,, ram şişmesi zaten oluyordu iyice arttı. ayriyeten şebeke sorunu yüzünden garantiye göndermiştim birkere o sorun hala devam ediyor,, garantiden geldikten sonra ekranda ölü pikseller ve ışık sızması vardı. şimdi tekrar garantiye göndereceğim telefonu. kilit tuşu için ücret talep ederler mi sizce? telefonu çok yere düşürdüm,, kasada birçok çatlak, ezik, çizik ve açıklık var. telefon kesinlikle ROOTSUZDUR

sorunlar:

Pil çabuk bitiyor
    Rehber durdu ve arama durdu hataları
    Dokunmatik hassasiyeti
    Ekranda ölü pikseller ve ışık sızması mevcut
    Şebeke çekmeme sorunu
    Mobil veride kopma sorunları
    Kilit tuşu çalışmıyor
    Donma ve kasma oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Claudio Marchisio

arkadaşlar kilit tuşu yalama oldu, çalışmıyor şu an. tap tap app yükledim, yakınlık sensörü sayesinde ekranı açıp kapatabiliyorum,, 1 haftaya yakın oldu telefonu yeniden başlatamıyorum da kilit tuşu olmadığı için,, ram şişmesi zaten oluyordu iyice arttı. ayriyeten şebeke sorunu yüzünden garantiye göndermiştim birkere o sorun hala devam ediyor,, garantiden geldikten sonra ekranda ölü pikseller ve ışık sızması vardı. şimdi tekrar garantiye göndereceğim telefonu. kilit tuşu için ücret talep ederler mi sizce? telefonu çok yere düşürdüm,, kasada birçok çatlak, ezik, çizik ve açıklık var. telefon kesinlikle ROOTSUZDUR

sorunlar:

Pil çabuk bitiyor
    Dokunmatik hassasiyeti
    Şebeke çekmeme sorunu
    Kilit tuşu çalışmıyor
    Donma ve kasma oluyor

Kilit tusundan kastın güç tusuysa bende de ayni problem vardi servise verdim.
    En iyisi telefonu teknik serviste diretip iade etmek parayi geri almak. Telefona ait ROM yok. Kronik sorunları var. 1gb RAM artik yetmiyor. İade yollarını deneyip Samsung e5 alicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

arkadaşlar kilit tuşu yalama oldu, çalışmıyor şu an. tap tap app yükledim, yakınlık sensörü sayesinde ekranı açıp kapatabiliyorum,, 1 haftaya yakın oldu telefonu yeniden başlatamıyorum da kilit tuşu olmadığı için,, ram şişmesi zaten oluyordu iyice arttı. ayriyeten şebeke sorunu yüzünden garantiye göndermiştim birkere o sorun hala devam ediyor,, garantiden geldikten sonra ekranda ölü pikseller ve ışık sızması vardı. şimdi tekrar garantiye göndereceğim telefonu. kilit tuşu için ücret talep ederler mi sizce? telefonu çok yere düşürdüm,, kasada birçok çatlak, ezik, çizik ve açıklık var. telefon kesinlikle ROOTSUZDUR

sorunlar:

Pil çabuk bitiyor
    Dokunmatik hassasiyeti
    Şebeke çekmeme sorunu
    Kilit tuşu çalışmıyor
    Donma ve kasma oluyor

En iyisi telefonu teknik serviste diretip iade etmek parayi geri almak. Telefona ait ROM yok. Kronik sorunları var. 1gb RAM artik yetmiyor. İade yollarını deneyip Samsung e5 alicam.

kiminin garantisi genpa kimininki kvk, benimki kvk. iadeyi nasıl yapabiliriz bi bilginiz var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

sorunlar:

Pil çabuk bitiyor
    Dokunmatik hassasiyeti
    Şebeke çekmeme sorunu
    Kilit tuşu çalışmıyor
    Donma ve kasma oluyor

kiminin garantisi genpa kimininki kvk, benimki kvk. iadeyi nasıl yapabiliriz bi bilginiz var mı?

Benimki kvk. Valla iade konusu tüketici kanununa gore. Dokunmatik sorunu var dedim. Gerekirse ikinci kez gonderirim

• Abovvv telefon ne kadar sorunluymus

• turkcell gencaver reklamı subliminal mesaj. Sanal tuşlar bir yerden tanıdık geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTLU CAN 34 -- 6 Mayıs 2015; 8:23:08 >

• Turkcell T50 nin ilk part üretimlerinde (2015 öncesi) sorunlar nadir.2015 le beraber satılanlarda kronik sorunlar epey fazla. bilhassa turbolarda.ben kendi cihazımda hiçbir sorun görmedim.odaklama hariç.Google kamera ile o da bi nebze düzeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTLU CAN 34 -- 6 Mayıs 2015; 8:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTLU CAN 34

Turkcell T50 nin ilk part üretimlerinde (2015 öncesi) sorunlar nadir.2015 le beraber satılanlarda kronik sorunlar epey fazla. bilhassa turbolarda.ben kendi cihazımda hiçbir sorun görmedim.odaklama hariç.Google kamera ile o da bi nebze düzeliyor

İlk parti ürünlerde ölü piksel çok fazla. Dokunmatik problemi de var

• dokunmatik zor algılama güncelleme ile düzeldi.yanlışlıkla dokunma ise launcherle ilgili.kötü bir launchere sahip t50.

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTLU CAN 34

dokunmatik zor algılama güncelleme ile düzeldi.yanlışlıkla dokunma ise launcherle ilgili.kötü bir launchere sahip t50.

Xperia z2 launcher ile kullanıyordum yine aynıydı. Bazen mesaj yazmak bile zulüm oluyordu.

• quote:

sorunlar:

Pil çabuk bitiyor
    Dokunmatik hassasiyeti
    Şebeke çekmeme sorunu
    Kilit tuşu çalışmıyor
    Donma ve kasma oluyor

yukarda yazdığım sorunları belirterek telefonu bugün garantiye verdim. turkcell bayisindeki görevli sorunları yazdığı kısmın en sonuna değişim talep ediyoruz yazdı. değişim alırsam iyi olur, iade edip paramı alabilirsem o daha iyi olur. bekleyeceğim mecbur 20 iş günü

• Arkadaslar herkeze gecmis olsun t60 lanse edildi 13mp sony kamera lolipop (bize vermedigi) 2 gb ram

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinw810i

Arkadaslar herkeze gecmis olsun t60 lanse edildi 13mp sony kamera lolipop (bize vermedigi) 2 gb ram

Şaka sandım bir an, hemen Turkcell'in sitesini açtım cidden açıklanmış.

http://www.turkcell.com.tr/tr/turkcell-t60?place=banner-1

T50'de yaşadığım sorunlardan sonra elimi sürmem.
  • zte camera 4.1.2 android surumu.Cihaz belli değil.sayfada= http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2626876&d=1394638316

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.