Şimdi Ara

T2X : Tron Ödül Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • T2X'e geçtiğimiz hafta YouTube'da bir videoda denk gelmiştim. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve denemek için biraz yatırım yaptım. Ödül programı şuan 37'inci gününde.

    Daha önce hiç böyle bir Tron ödül programına katılmadığım için, proje bana ilginç geldi. Hakkında Türkçe inceleme olmadığından, T2X hakkında haberdar etmek, basitçe incelemek ve tecrübeli arkadaşların detaylı inceleyip bilgilendirmesi için konuyu açıyorum.

    T2X basitçe şu şekilde işliyor;

    * İnternet sitelerine (https://t2xtoken.io/) giriş yapıp, eğer mevcut değilse Google Chorme TronLink eklentisini yüklüyorsunuz.

    * Cüzdanınızda mevcut olan Tron tokenları Auction kısmından, T2X tokena çeviriyorsunuz. Yani yatırımda bulunuyorsunuz. Tronlar her gece TR saati ile gece 03:00'da havuza yatırım işlemi tamamlanıyor. T2X Pool oranına göre, yatırdığınız Tron kadar T2X'e sahip oluyorsunuz.

    * Tron->T2x çevirme işlemi bitince; Stake kısmına geçip, çevirdiğiniz T2X'leri günlük vadeye koyuyorsunuz. Her 5 gün için 1 gün bonus veriyor. Örneğin cüzdanınıza 100,000 T2X varsa, 1 günde 700 kadar Tron kazanıyorsunuz. Vade bitince hesabınıza yansıyan ödülleri Tron cinsinden cüzdanınıza çekiyorsunuz. Ayrıca yatırdığınız T2X tokenlar cüzdanınıza geri yükleniyor.

    Not : Programa aşağıdaki referans kodu ile katılırsanız, T2X çevirme işleminden %5 fazla kazanıyorsunuz.
    https://t2xtoken.io/?ref=TNVSXPSBpA3aShavP31tbN22Zobfk6k7Sj



  • Birgünde havuzu boşaltırlar buz gibi kalırsınız, dikkatli olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.