Şimdi Ara

T10F İç Mekan İncelemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam abiler-kardeşler,bugünde iç mekan incelemesi yayınladım,T10F ile ilgili,fiyatlar belli olmadan çekmiştim,fiyatları üzdü almayı düşünüyordum tesladan sonra ama bu fiyatlara maalesef benim için ulaşılabilirliğini kaybetti

izlemek isteyenler için link-beğenirseniz beğenmeyi bir de rica etsem hypelamayı unutmayın kendinize iyi bakın

Bedo Driveyoutube
    Togg'un merakla beklenen fastback modeli T10F'in iç mekanını derinlemesine inceliyoruz! Türkiye'nin otomobili Togg'un "3. Yaşam Alanı" olarak tanımladığı bu yeni iç tasarım, T10X modeline göre daha ferah ve teknolojik detaylarla dolu. Videomuzda, T10F'in kokpitindeki 41.3 inç'lik uçtan uca ekran deneyimini, Snapdragon işlemcili dijital kokpiti ve Meridian Premium Ses Sistemi gibi öne çıkan özellikleri yakından görebilirsiniz.   Ayrıca, yeni koltuk ve direksiyon tasarımları, panoramik cam tavanın yarattığı ferahlık ve 505 litrelik bagaj hacmi gibi pratik detayları da sizler için değerlendirdim. Dış tasarımda başlayan lale motifi, iç mekan tasarımına da ilham veriyor.   Videoda iç mekan detaylarına odaklanmış olsak da, Togg T10F'in en çok merak edilen teknik özelliklerini de bu açıklamada bulabilirsiniz: Menzil: Uzun menzil seçeneğiyle 623 km'ye kadar (WLTP).   Şarj Süresi: DC hızlı şarj ile %20'den %80'e sadece 28 dakikada.   Hızlanma: Arkadan itişli versiyonda 0-100 km/s hızlanması 7.2 saniye, çift motorlu versiyonda ise 4.4 saniye.   Videodaki Zaman Damgaları: 0:00 - Togg T10F Giriş 0:20 - Dış Çekim 1:20 - Bagaj 1:51 - Arka Oturma Pozisyonu Ve Trimler 3:01 - T10F Ön Konsol Tüm Detaylar 6:20 - İç Ekran Özellikleri 10:00 İç Tanıtımı Devam Bu videoyu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın! Sizin Togg T10F'in iç tasarımı hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarda bekliyorum. #Togg #ToggT10F #T10F #İçİnceleme #İçMekan #Kokpit #YerliOtomobil #ElektrikliAraba #ElektrikliOtomobil #sedan
    https://www.youtube.com/watch?v=h-Zd9iho7NQ

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.