Şimdi Ara

T. Telekom Kampanyası Olan Ipod Ne zaman Gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar türk telekomun yapmış olduğu ipod touch kampanyasına başvurdum acaba ne zaman geri dönerler ne zaman gönderirler bilen var mı?

• nerden katılıyok
  • Güzel soru
  • ya ürünün resmini koyabilirmisiniz bu ürün telefon mu wirefone özelliği var yazıyoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kötü Kedi Şerafetttin

nerden katılıyok

Çekiliş falan yokki, parasıyla alıyorsun ama telefon parasına aylık olarak geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

Orijinalden alıntı: Kötü Kedi Şerafetttin

nerden katılıyok

Çekiliş falan yokki, parasıyla alıyorsun ama telefon parasına aylık olarak geliyor.

Ne kadara geliyor?

Normalde fiyatı kaç lira?
  •  T. Telekom Kampanyası Olan Ipod Ne zaman Gelir

T. Telekom Kampanyası Olan Ipod Ne zaman Gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu kampanyadan alınma Ipod Touch var ama Wirofon da kurdum , Hesap nasıl alacağım wirofondan onu bilmiyorum?
  • Dün başvuru yapdım geri dönüş yapmadılar yarın gidicem Telekom Ana bayine , kaldıysa ellerinde alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

Dün başvuru yapdım geri dönüş yapmadılar yarın gidicem Telekom Ana bayine , kaldıysa ellerinde alıcam.

Bende dün başvuru yaptım lakin henüz bir geri dönüş yapmadılar. İnşallah ellerinde kalmıştır
  • Bence arayın ,öyle bir sorun.Türk Telekom bu..Bahanesi boldur..
  • Şimdi aradım konuştum İnternet üzerinden online başvuru yapılmıyor sadece kampanya hakkında bilgi amaçlı başvuru falan dedi. Cihaz için başvurular telekom bayilerinden yapılıyormuş.

Ee peki bu internette ki başvuru ne oluyor? Hatta kurye ücreti için 10m seçeneği bile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

Şimdi aradım konuştum İnternet üzerinden online başvuru yapılmıyor sadece kampanya hakkında bilgi amaçlı başvuru falan dedi. Cihaz için başvurular telekom bayilerinden yapılıyormuş.

Ee peki bu internette ki başvuru ne oluyor? Hatta kurye ücreti için 10m seçeneği bile var

Göstermelik bir şey koymuşlar oraya . Rezalet ya 440375 'i mi aradın tam olarak hangi numarayı aradın bi söylermisin gece gece asabımı bozdular bir arıyayım.
  • quote:

quote:

Şimdi aradım konuştum İnternet üzerinden online başvuru yapılmıyor sadece kampanya hakkında bilgi amaçlı başvuru falan dedi. Cihaz için başvurular telekom bayilerinden yapılıyormuş.

Göstermelik bir şey koymuşlar oraya . Rezalet ya 440375 'i mi aradın tam olarak hangi numarayı aradın bi söylermisin gece gece asabımı bozdular bir arıyayım.

İlkten 444 0 375 aradım sonra burası değil 444 1 444 ü arayın dediler. Yani 444 1 444 ü arayacaksın. 2 saatte anca operatöre bağlandım zaten İlkten kafana göre basıyorsun sonra kadın sayıyor 1 mi 2 mi 3 mü diyhe. 3 basıyorsun kampanyalara sonra kadının anlatımının bitmesini bekliyorsun sana diyor işte geri şuna bas ileri şuna bas ana sayfa vb derken operatör diyor o dediğine basıyorsun bağlanıyorsun. bende burada iyi sövmüştüm. nedne direk olarak operatöre bağlan yok kii !!!!

• quote:

quote:

quote:

İlkten 444 0 375 aradım sonra burası değil 444 1 444 ü arayın dediler. Yani 444 1 444 ü arayacaksın. 2 saatte anca operatöre bağlandım zaten İlkten kafana göre basıyorsun sonra kadın sayıyor 1 mi 2 mi 3 mü diyhe. 3 basıyorsun kampanyalara sonra kadının anlatımının bitmesini bekliyorsun sana diyor işte geri şuna bas ileri şuna bas ana sayfa vb derken operatör diyor o dediğine basıyorsun bağlanıyorsun. bende burada iyi sövmüştüm. nedne direk olarak operatöre bağlan yok kii !!!!

Aradım konuştum telekom pazarlama bölümüne gidip taahüt vermem gerekliymiş Gerekli özelliklere uyuyorsam ve stoklarında cihaz var ise verirlermiş .)

• Arkadaşlar bu 19.90 normal faturanın üstünemi ek olarakmı geliyor ???
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aradım konuştum telekom pazarlama bölümüne gidip taahüt vermem gerekliymiş Gerekli özelliklere uyuyorsam ve stoklarında cihaz var ise verirlermiş .)

Ölme eşşeğim ölme.

• Bugün gidip aldım.
  • quote:

Bugün gidip aldım.

Aldın mı? Nasıl oldu o iş?
  • Saat 2 gibi gidip görüştüm bir kaç belge imzaladım taahütle ilgili sonra aldım işte.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.