Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: strategos
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.622
Cevap
151
Favori
405.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Style pakete o fiyatı isteyeceklerini hiç sanmıyorum hocam. Kafadan 200bin istiyorlar bu durumda ki Mantıklı değil. Rline direksiyonuda esasen dokunmatik olsada yıkladığınızda mekanik tuş gibi tepki veriyor o yüzden karıştırıyor olma ihtimaliniz var. R-line olsa idi direksiyondaki bariz R logosunu hatırlardınız. Hemen üstteki postta arkadaş opsiyonel pirit gümüs renk(14000₺), acc+front asist+proaktif yolcu paketi( 30000₺) cam tavan( 40000₺), film seramik kaput(11000) style troc’u(971000₺) 1105000₺’ye almış. Ben tek tek yazdım toplayınca 1066000₺ ediyor. Aşağı yukarı kşstesine göre 39000₺ fazla vermiş şu piyasada. Sizin dediğiniz yanında bedava almış😅 pardon bide 18inç kant vardı. Nerdeyse listesine vermişler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sametacikgoz S kullanıcısına yanıt
    Bir üstteki postta sizin araç hakkında birine ayrıntılı yazmıştım. Nerdeyse liste fiyatına almışsınız aracı, şu ortamda güzel fiyat, hayırlı olsun. Bi vagcomcuda da şerit takip, uzun far asistanı, tabela okuma, trafic jam gibi gizli özellikleride açtırırsanız aracın hiçbir eksiği kalmaz.Bende de sizinle aynı renk gümüş pirit/siyah tavan çift renk, acc+front asist+proaktif yolcu paketli araç var. Kasım başı 919’a almıştım. İlk fırsatta gizli özellikleri açtırıcam. Keşke dediğim ve eski aracım golfümde de olan tek opsiyon cam tavandır. Güle güle kazasız belasız kullanın

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

@matador_mirkhan

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Opsiyonlarda ergoaktif ön koltuklarda (masaj yapabilen) var. Bu da 25.000 tl ediyor. Onuda ekleyince dediğiniz gibi liste fiyatına verdiler. Bu aracı kasım ayında almaya niyetlenmiştim, şimdiye kısmet oldu. Sattığım araçta kasım ayından ocak ayına kadar çok iyi prim yaptı. Bu süreçte volkswagen sıfır araçlara çok az zam yaptı. Bu durumda benim gibi sıfır araç alacakların işine yaradı. Şerit takip, gizli özellik gibi detayları da garanti bitimine yakın açtırmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2 ay önceki piyasa ile şimdiki piyasa arasında çok fark var. 1.2 tsi cam tavan, sürüş kofor, ışık görüş paketli 68000 km deki golfümü trocım bayide hazır olduğundan biraz hızlı çıksın diye vavacarsın ön teklifindeki rakama yakın fiyat olan 553bine sattım. Satmamış olsam Vavacars aynı araca şimdi 630bin diyor. Piyasasıda sarı sitede 680bin min. Arac nerden baksan 130bin değer kazandı.vw o kadar zam yapmadı. Troc ogün bugündür daha yüksek fiyat bandında olmasına rağmen yüzdesel olarak o kadar değer kazanmadı. Bugün satsam golfü ve troc alsam (tabi liste fiyatına satacak şube ve o şube araç bulabilirsem) daha karda olurdum. Belkide o yüzdendir hala ısınamadım troca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 21 Ocak 2023; 19:4:0 >
    Üstte 2021 öncesi altta 2022 makyaj

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***

Evet dediğiniz gibi biraz da tesadüf oldu benim için. Şu an araç bulmak çok zor. Geçen sene tiguan 2016 highline aracımı sattım. 3 yıl bindim tiguana. Şimdi t roc genel anlamda tiguanı aratmıyor hatta daha keyifli sürüşü var. Çok daha dolu t roc. Prit gümüşte 2022 de gelmiş.

• tyler39 T kullanıcısına yanıt
    Cuma günü teslim aldım benimkinde de yoktu fakat sarı sitede bir tane aracın motor resminde kapağın olduğunu gördüm. Neye göre var neye göre yok bilemiyorum.

• potansiyel suçlu P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun siz nasıl bi konfigürasyon aldınız ve kaça?

Tiguandan geçip, konfor açısından rahatsızlık duymadınız mı?

Sürüş performansı bence de güzel t-roc un,1.5 tsi büyük artı.

Konfor ise kötü aracın. Bilsem bu kadar sert olduğunu, kesin almazdım.

• Tiguan da sert bir araçtı. Yüksek araçlar olduğu için sanırım süspansiyonları sert yapıyorlar yol tutuşu iyi olsun diye. Ben şimdilik memnunum. Sanırım birazda beklenti ile ilgili.

Merhaba. Bugün bayiden teslim aldığımız aracımızda da kapak yoktu. Style donanım. Aynı soruyu sordum. Güvenlik için artık koymuyorlar dedi. Tiguende de artık yok gibi birşey dedi. Mantıklı bulmadım tabi. Ama aracımı 25 km kullandıktan sonra birşey fark ettim. Sizde de oldu mu merak ediyorum. Motor bence aşırı ısınıyor. Motoru yormadıgım bir 25 km sonrası kaputu kaldırdığında suratıma Ağustos Adana sıcağı vurması çok normal gelmedi. Kaput demirini 5sn den fazla tutamadım. Acaba bu aracın motor sıcaklığının yüksek olması normal midir ? Bu yüzden mi plastik olan kapakları söküp teslim ediyorlar erimesin diye !

Not. Daha önce 1.2 TSI Golf kullanırdım. Belki yaz aylarında uzun yol sonrası bu sıcaklığa yakın olmuştur. Ama bugünkü yaşadığım durumu yaşamadım.

Pazartesi bayiyi arayacağım.

• Merhaba, hayırlı olsun. Bana servisten verilen bilgi: “2022 model önceki seri araçlardan farklı olarak turbo bağlantı yeri, motor suyu haznesi, klima borusu vs. birkaç değişiklik yapılmış. Buna bağlı olarak tam kapak kullanılamamış olabilir. Motorun performansını iyileştirme amaçlı böyle değişiklikler yapılıyor.” Sistemden ekstra parça olarak da aratmışlar ancak çıkmamış. R-line bir aracın fotoğrafını attılar o da bizimkilerle aynıydı.

200 km aralıksız bir sürüşüm oldu hararet göstergesi sabit orta seviyelerdeydi ancak kaputa bakmadım. Bir sürüş sonrası kontrol edip dönüş yaparım. @potansiyel suçlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyler39 -- 22 Ocak 2023; 11:13:13 >
    Teşekkür ederim size de hayırlı olsun. 18 jant, Adaptif hız sabitleyici, ön bölge asistanı, proaktif yolcu koruma paketi, ergoActive ön koltuklar, çift renk.

• potansiyel suçlu P kullanıcısına yanıt
    Aracınızda direksiyon üzeri vites kulakçıkları var mı? Ve ne kadara mal ettiniz?

• Selam sizce en iyi renk T-roc da hangisi? Bence opak bir giri var o çok iyi.

Evet var fiyatı ne siz sorun ne de ben söylim biraz durumum karışık o yüzden söylemem

• Herkese iyi akşamlar aracımda kablosuz carplay kullanmak için amazondan carplay dongle sipariş ettim. Ürün beklediğimden iyi çıktı direksiyon üzerinde bulunan dikte tuşu siri ile çalışmaya başladı. Herkese tavsiye ederim. Çin de en ucuz 750 ye geliyor innial kart kampanyası ile amazondan 950 liraya mal edebilirsiniz. farklı kart kampanyalarında daha ucuza gelebilir.

Mistaha Kablosuz CarPlay Adaptörü Dongle Kablolu Kablosuz CarPlay Kutusu Modülü 5G WiFi BT Bağlantısı USB Tak ve Çalıştır Fabrika ile Uyumlu Kablolu CarPlay Car : Amazon.com.tr: Elektronik

Kontrol edebildiniz mi ? Bayi ile görüştüm. Motor muhafaza sprey işlemi yapıldı. Biraz buharlasma olabilir normal. Fakat ısınması ile ilgili bilgisayardan uyarı vermediği sürece dikkate almayın denildi. Kaput sacları daha ince artık bundan dolayı içine bakma ihtiyacı duymuşsunsur diyorlar. Normalde de sıcaktır demeye getirdi. Bakalım yanmaz inş🙂

• Motor kapağı konusunu önceki sayfalarda yazmıştım. Yurtdışı forumlarda turbo şarjın kapağa temas ederek yangına neden olduğu yazılıyor. Bu nedenle kapağın mayıs 2022 sonrası araçlarda olmadığı ve olanların da geri çağrıldığı belirtiliyor. Ben kasımda aldım aracı. Servise sorduğumda yeni araçlarda yok denildi sadece. Bir sebep söylenmedi.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.