Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.920
Cevap
174
Favori
435.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, 2022 R-line modeliyle araniza katildim. Bugun fazla egimli uskudar yokusundan inerken fren yaparken arabada titreme farkettim. Boyle inanilmaz titreme degilde yani duz yolda frene basmaya gore farkli oldugunu gordum. Bu bir ariza midir merak ediyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fozdemir kullanıcısına yanıt

215/55/R17

• Arkadaşlar son zamanlarda saat ve tirp sıfırlamasını çok yapmaya başladı. Normalde hiç olmuyordu ama son bir aydır her hafta olmaya başladı. iki hafta sonra bakım zamanı geliyor ama aynı anda garantisi bitmiş oluyor.

Serviste güncelleme yapılıyor muhabbeti dönüyordu ama arabanın gizli özelliklerini açtırmıştım güncelleme yapılınca onlar kapanıyormuş. Zaten bulunduğum yerde zar zor açacak yer bulmuştuk tekrar uğraşmak istemem. Bir diğer sebepte servisin yaklaşık 3.800 TL isteyipte Bosch car servislerin yaklaşık 1.800 TL istemesi pek servise gitmeye sıcak baktırmıyor sonuçta periyodik bakım.

Daha önce saat ayarlarından GMT değişimi filan söyleyen yerler görmüştüm bu konuda bir ayar yapıp sonuç alan oldu mu yoksa mecbur güncellemeye mi yönlendirecek?

• arkin39 kullanıcısına yanıt

2020 (2021 Ocak) Highline Plus paket aracımla 2 haftadır aranızdayım ve Forumu okumaya çalışıyorum.

Benim de aracımda ilk fark ettiğim arıza Saatin zaman zaman sıfırlama yapıyor olmasıydı. Gerçi bir haftadır sıfırlamıyor. Yine ayarlardan uydu saatinin etkin olmayışı canımı sıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesudum -- 28 Eylül 2022; 22:38:5 >
  • Eski mesajlarda bagaj havuzu ile ilgili bilgiler vardı ve şimdi kontrol ettiğimde pek çoğunun Linklerini ölmüş olduğunu görüyorum.

2020 modeller için üst ve alt bagaj havuzu markası, modeli önerisi var mıdır? Alışveriş sitelerinde bol miktarda model çıkmış ama bazılarının koku getirdiğinden bahsediyorlar, bazılarının dayanıksız olduğunu söylüyorlar.

• Yazılımı serviste güncelletin, saat sıfırlama olayı gidiyor. 2 ayrı yazılım yüklüyorlar, biraz uzun sürüyor.
    Bagaj havuzu ve paspas için sahler öneririm.

Unutmadan, aracınız garantide ise, multimedya ekranı reset atıyor ise, serviste kayıt altına aldırın mutlaka. Garanti bitince bir sorun olduğunsa, elinizde kanıt olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 29 Eylül 2022; 1:35:16 >
  • Arabalar 3 yaşa gelince nasıl bir servis indirimi alıyor yada yakında fiyat alan var mı? Şimdi fiyat araştırmak istedim servis 3.842 Tl dedi ama arabanız 2 ekimden itibaren 3 yaş olduğu için indirim alacak o günden sonra aramanız durumunda sistemde görünür dediler.

Bosch servise sorduğumda 1.800 TL fiyat dediler.

Yakın zamanda serviste indirimli yaptıran fiyat alan var mı? Ayrıca gizli özellikler açıkken saat güncellemesi yaptırmamız durumunda özellikler kapanıyor mu?

• Mesudum kullanıcısına yanıt

YPS PLAST diye Denizlili bir firmadan bagaj havuzu aldım gayet memnunum.

• Android Auto yu kablosuz olarak kullanan var mı?

• ugarb kullanıcısına yanıt

araç desteklemiyor diye biliyorum.

Bu arada, ben arabaya her bindiğimde ya da radyoyu açıp kapattığımda ayar AM olarak geliyor, FM'i elle seçmek gerekiyor, sizlerde de böyle midir? Çözümü var mı?

• talamanca T kullanıcısına yanıt
    Bende olmuyor yeni yazılım attirin servisten düzelir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba, yakın zamanda camlara film kaplatan oldu mu? Bildiği güvendiği bir yer varsa iletirseniz sevinirim.

İnstada bir arkadaş var , canli troc el rehberi gibi maşallah ,onu takip etmeni öneririm... Bu konuyla ilgili deneyimi ve paylaşımları mevcut... Bir aparat lazım ,1500/2500 araliginda çeşitliarkalar var , USB ye takip.calitiriyorsun telefona kablo takmana lüzum kalmiyor.
    İnsta adresi: troc_turkiye

• talamanca T kullanıcısına yanıt
    Servislerde güncelleme mevcut, 2 yada 3 saatlik islemi var.

• kinqberq K kullanıcısına yanıt
    solargard tavsiye ederim , hem ısı hem UV korumalı

• merhaba

2021 model aracın üzerinde stok olarak gelen turanza t001 yazlık lastikleri değiştiren var mı ? Daha yumuşak hamurlu bir lastik takıldığında aracın konforunda artış yaşayan varsa yorumlarını rica ederim. Teşekkürler

• chn_krc kullanıcısına yanıt

Var! 9000 tl para verdim primacy 4+ (plus) aldım ve kayda değer değişim yok.

Aşırı sert süspansiyon var araçta!

Bir ben birde siz şikayetçisiniz bu durumdan sanırım.

Biraz yol gürültüsü azalsın derseniz primavy 4 S1 alın. 94V.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 5 Ekim 2022; 17:8:39 >
  • Smyrnac35 kullanıcısına yanıt

Ön ve arka camlar aynı renk tonu oluyormu peki? Bazı arsçlarda birebir tutturmuşlar.

• Smyrnac35 kullanıcısına yanıt

Çok bi fayda göremedim ordan

lastik basınçlarını 32 psi civarında kullanmama rağmen araç genel olarak sert geldi bana.Özellikle çukurlarda oldukça hissediliyor.Lastiklerden olduğunu düşündüm ancak dediğiniz gibi süspansiyonları oldukça sert ayarlanmış.Güzel günlerde kullanmanızı dilerim yeni lastiklerinizi.Teşekkürler yorumunuz için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.