Komple yağ değiştimi? Ne koydular? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (41. sayfa)

-
-
Hocam golften sonra nasıl geldi troc :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
golf daha premium t-roc’tan, iç dizaynı kullanılan malzemeler ve fonksiyonelliği.
ama t-roc motor gücü oldukça yüksek bir araç ve tiguain da aynı motor var aralarında kg olarak fark olduğu için ‘bastı mı gaza gidiyor’.
mesele golf’te ortada bardaklık yeri vs gayet ergonomikken, t-roc kullananlar bilir. öyle bir bardaklık yeri var ki ikisinin ebat olarak birbirinden farklı olması gibi bir saçmalık var.
golf’te kapı cepleri kadife ile kaplı basit bir şey t-roc’da yok. tavan ışığının düğmesi bildiğin evdeki prizlerin düğmesi. yani t-roc bana göre estetik yoksunu bir araç içerden. ama dışardan bakınca da yakışıklı, çevik.
golf aracım manuel diye ondan vazgeçtim. t roc alırken de param ucu ucuna yetti. kredisi bitince satar üst segmente geçerim diye aldım açıkcası.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet yağ ve filtre değişimleri yapıldı Castrol koydular sanırım.
Enterasan olan polen filtresi değişimi yapmıyorlar mis 15000 bakımında 500 tl istediler kıyamadım o paraya
Muhtemelen 5w30 veya 0w30 koydular sizin araca.
Kendi aldığım (0w20 motul) yağı götüreceğim, muhtemelen sıkıntı çıkaracaklar.
Yazılım filan güncellemediler sanırım?
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu zam furyasında 3 bini geçmiştir diyordum içimden soylediğiniz rakama sevinir oldum inanır mısınız bilmem. Bize en yakın Kartal Doğuş mecbur olmamakla beraber oraya bırakacağım. Umarım fiyat politikası farklı değildir.
Yazılım güncelleme var mı diye sordum eğer varsa bakım da otomatik yapılıyor bilgisini aldım yaptılar mı açıksa si bilemiyorum. sizin aldığınız yağı servis kabul etmez gibi geliyor
Saat sıfırlama sorunu ile ilgili yazılım bekliyoruz demişlerdi, belki gelmiştir diye düşündüm.
Ben yağ konusunda ısrar edeceğim, castrolu beğenmiyorum.
Herkese selamlar. Bir sorum olacak , iç aydınlatmalar açıkken , marşa basıp ilk çalışmada , marş alana kadar ampuller yanıp yanıp sönüyor mu? Normal midir acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya kusura bakmayın ama forum forumluktan çıkmış, ölü ozanlar derneği olmuş, arkadaş bilgilenmek sorun ve çözüm paylaşımı için gelip üye olunan yerde , ne soruya cevap veren var , ne ilgi duyan var birkaç kişi dışında... Buradan gelecek hayır , hiç gelmesin daha iyi... Çıkmak en mantiklisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Smyrnac35
Ya kusura bakmayın ama forum forumluktan çıkmış, ölü ozanlar derneği olmuş, arkadaş bilgilenmek sorun ve çözüm paylaşımı için gelip üye olunan yerde , ne soruya cevap veren var , ne ilgi duyan var birkaç kişi dışında... Buradan gelecek hayır , hiç gelmesin daha iyi... Çıkmak en mantiklisiAynı fikirdeyim.
Ben pek dikkat etmedim eski aracım astra da böyle bir durum olduğunda yakın zamanda akü biterdi :)
Bu hafta aracı kullanırsam dikkat eder yazarım
Saat sıfırlama sorunu kendi kendine mi oluyor tam anlamadım
Hocam bazılarına birden oluyor, tıpkı benim gibi , aracı çalıştırdım 5 dk.sonra ses var görüntü yoktu. Aracı stop etti. Çalıştırdım düzeldi ama saat sifirlamisti. Bazılarına kmlerce yol yaptiktan sonra ısınma kaynaklı yapıyormuş, büyük bir gürültüyle kapaniyormus
Bu da son mesajimdir... Bazi arkadaşları tenzih ederek yaziyorum.... Troc kaynaklı hiçbir sorununuza bu platformdan çözüm bulamayin inşallah ... 🙂
Merhaba,normal şartlarda farlar da (auto pozisyonunda ve gece olduğunu düşünerek) dahil böyle bir durum olmuyor.Araç belli bir süre kullanılmadan bırakıldı mı? Sürekli kullanıyorsanız aküyü kontrol ettirmekte fayda var diye düşünüyorum.
Sağlıklı sürüşler dilerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım benim 1 yil oldutam hiç karşılaşmadım.
Kendi kendine.
Yazılım bekliyoruz dediler ama pek inandırıcı gelmedi bana, umarım öyledir.
O sıfırlama değil, reset atma. Hoparlörlerden patlama sesi gelip reset atıyor ekran. Androidauto dan diye şüphelendim ama değil. Gerçi bu aralar yapmıyor, ilginç.
Ben aracı ilk aldığımda yazın bir iki defa olmuştu ondan sonra olmadı acaba sıcaktan falan mı oluyor havalar soğuyunca karşılaşmadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X