Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (304. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.070
Cevap
208
Favori
537.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
25 oy
Sayfa: önceki 1...152...301302303304
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkür ederim çok şükür bir yaralanma olmadı hanımın tokası kafalıga vurdu Allah'tan önemli bir şey olmadı malesef cezalar telefon kullanmakta olanları caydırmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygr -- 15 Mayıs 2026; 15:40:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben yanlış anlamışım, karşı aracın sürücüsü için uyarıda bulunduğunuzu düşündüm 

Eşinize de geçmişler olsun, en beteri bu kadar olsun.

Aslında cezayla hizaya gelme işi onayladığım bir şey değil; ancak maalesef vurdumduymaz, bencil insanlardan da ahlaklı olmalarını beklemem çocukça olurdu. Gönlüm isterdi ki elden geldiğince karşı tarafın hakkına da, kurallar dahilinde saygı gösterelim ama şimdiye kadar olmadı. Eğer doğruysa artırılan cezalarla birlikte trafikte bir haberde kazalar yazıyor, bir başkasında ihlaller azaldı diyor. Bu da bir gelişmedir.

Geçmiş olsun dileklerimi ikiniz için de tekrarlıyorum, iyi akşamlar.

Dileklerinize teşekkür ederim 20 sene öncesinde trafik polisleri bütün kentte varlığını gösterirdi ekipler kalabalık yerlerde dolaşır gerektiğinde ceza yazarlardı arar olduk .

Aslinda belli guzergahlarda sadece gidip gelseler trafik rahatlar, kuralsizliklar azalir. Yanlis parklara, sokak baslarina ceza yazsinlar, cogu kor nokta kazalari da azalir. Ancak bizde en buyuk sorun asiri.surat olarak algilanip, radarla ceza kesiliyor. Bu kadar kuralsizlik varken asiri hiz icin koyarsin sabit radar direklerini. Yavaslanmasi gereken yerde yavaslanir, .mesafe arasinidaki hizi da alirsin kayda olut biter. Mesela kuzey marmara da hizi azaltmak istiyorsan radara ne gerek var. Belli km'lerde mesafe arasi olctun mu 140 ustunde bir arac goremezsin zaten.

İstanbul ölümlü kaza oranları

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***

Turkiye geneli 2026

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygr -- 17 Mayıs 2026; 15:50:9 >

• arkadaşlar merhaba, motordan ıslık sesi gibi ses geliyor. 6. ayda araç 2025. karşılaşan oldu mu

?

Hava filtresi çevresinde çıkışlardan birinde sorun olduğu , ıslık sesine benzeyen bir ses geldiği yazılmıştı. aynı konumudur bilmiyorum

• Selam t roc ilk bakim 25 mayis ta 15000tl istanbul erel de yaptirdim

Arızalı ise gaza bastıkça turbodan da ıslık sesi gelir. 6. ayda pek mümkün değil ama. Öyle ise garantiden düzeltirler.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.