|
Size bir ara tepki gösterdim fakat yine de akıcı yazılarınızı okumak adına engellemedim. Kendimce haklı olsam da genele açık ortamda tepki göstermekle size karşı ayıp oldu, üzgünüm. Yazdıklarınızı okudum. Çok araç tecrübem yok, 10 yıl kadar Ceed tecrübesinde sol dirseğimi kapı koluna dayayarak, direksiyonu da sol elimle ufaktan destekleyerek kullanıyordum. Bu araç ondan biraz daha geniş olduğundan olsa gerek, sol kolumu kapı koluna dayadığımda parmak uçlarım dahi direksiyona anca dokunuyor. Ben ise yerden yüksek araçlar arasında sürüş pozisyonunu en rahat, kolayca bulduğum tek araçtı. Bu noktada sizinle ayrışıyoruz. Aldıktan sonra bende hayal kırıklığına sebep olan konu, ön direğin eğiminin aracı bayide incelerken daha eğimli gelmesiydi. Aracı alıp yola çıktıktan sonra ön direkler fazla dik geldi, hatta kendimce "Yahu ben nasıl inceledim bu aracı" diye kızmadım değil. Aradan geçen zamanda direğe alıştım (Mokka'da bir türlü daha dik ön direklere alışamamıştım). Direksiyonu, sürücü ekran siperliğini taşmayacak şekilde ayarlamıştım, böylece direksiyon biraz aşağı konumdaydı. Fakat özellikle uzun süreli sürüşlerde kürek kemiklerimde ve sırtımda ağrı oluyordu. Direksiyonu en son ayarladığımda hafif yukarı aldım. Sürücü ekranına baktığımda "direksiyon göbeğinin üstü kenarı ile sürücü ekranındaki gri renkli dekoratif parça hemen hemen aynı hizada. Ağrılar da kalmadı, sürüş daha rahat ama hâlâ sol elim kapı kolundayken direksiyona dokunamıyorum, uzak kalıyor. Cam nozüllerine ayar yapılacağını tahmin ediyorum, bakmam lazım. Wsapp gruptakilerin çoğu sileceklerden memnun olmadığı için (ben de dahil) değiştirdi. Eğer önleri değiştirdiyseniz, arka silecekleri de değiştirmeyi düşünmenizde bence fayda var. O durum şimdiye kadar her aracımda oldu. Belki de ayna ile cam arasında takılan basit aparatlardan alıp, suyun ayna üzerinden akıp gitmesini sağlamak lazım. Son paragraf için bir şey diyemem. 4 ayda daha dün su tuttum arabaya, dolayısıyla dış temizliği konusunda üzerine düşmüyorum, dediğiniz bölgelere de bu sebeple dikkat etmedim. Her hafta araç iç temizliği yaparken plastik trimler ve ihtiyaç varsa camları temizlediğimden sebep, dediğiniz bölgelere dikkat etmedim. Leke, kir gördümse siilmiş, geçmişimdir büyük ihtimal. |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt