evet 45.00 bakımı (3. bakım) aracımı sabah teslim ettim. güleryüzlü güzel arkadaşlar. sağdan gelen sesi ve radyonun kapanma hatalarını belirttim. (radyo durduk yere bu fonksiyon devre dışı deyip kapandı.) donma var mı diye soru arkadaş 1 2 kez oldu dedim ama kapanma daha büyük sorun diye belirttim. sürüm güncellemesi yapılacakmış görünen o. ıslık sesi içinde motor soğukken mi sıcakken mi diye sordu, sabahları işe giderken duyuyorum dedim. videoya çeksem iyiymiş. gerçi her sabah duyuyorum illa çekeriz bi gün. ama keşke onlar da duysa da iş uzamasa. Yurtdışı forumlarda da bu sesten bahsedildiğini de belirttim. ve istanbul için gelelim fiyatlara, AV - giyimkent: 10.000 TL AL - Basınexpress: 9.100TL MZ - Florya: 7.600 TL -> Motor yağında %50 indirim kampanyası var. Kaçırmayın derim. Ocak sonuna kadar. umarım faydalı olmuştur. iyi sürüşler efendim :) |
*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (213. sayfa)
-
-
Bilgiler için teşekkürler. Bir çok arkadaşa faydalı olacağını düşünüyorum.
Yazılım sürümü de muhtemelen 0330 yaparlar. En son ki versiyon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
inş. bakalım. araç çıkınca bilgilendirme yapacağım tekrar
-
multimedia 330 a güncellendi.
sesi duyamadıklarından bir şey yapmadılar.
videoya çekip getirin dedi halledelim. (isteniyormuş)
Motor yağı
Filtre
Cam suyu
sızdırmaz conta
7600 TL
-
Güncellemede kayda değer bi değişiklik var mı ve güncelleme öncesi varsa sıkıntınız düzeldi mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Para tutan motor yağı ve filtre. Fiyat yine de yüksek . Birde %50 indirimli hali bu.
Garanti de sanırım sizin araç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 9 Ocak 2025; 15:44:53 >
Selamlar, 2022 model Ocak 2023 trafiğe çıkışlı aracıma 2. yıl bakımı yapılacak. Yağ, yağ filtresi, hava ve polen filtresi, sızdırmaz conta ve cam suyu. 13.500 fiyat verdiler… Herhangi bir yazılım güncellemesi de yokmuş.
Multimedya da sürüm ne gözüküyor?
Bazı bayiler varsa da yok diyor.
2023 ve önce ki yıllardakinde 0330 sürümü son sürüm.
Multimedyada yazılım 0306 gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyler39 -- 10 Ocak 2025; 8:0:5 >
Garantiniz bitmediyse yaptırın yoksa ücret alırlar. Multimedya da ara ara donma yaşıyorum vs deyin. O zaman yaparlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kafaya takarsam dinlersem asfalt kalitesine gore bende duyuyorum bazen. Umrumdads degil acikcasi.
Evet, sizin için son sürüm 883'tür.
Geçen hafta gittiğimde carplay çok yavaş bağlanıyor zaman zaman da atıyor dedim ama hiç oralı olmadılar kablodandır falan deyip geçiştirdiler çok da üzerinde durmadım.
Bu arada 30 Aralık’ta 30 bin 2 yıl bakımını yaptırdım. Yağ+filtreler+fren hidroliği 12.350 tuttu. Yere vuran ışıkların görüntüsü bozulmuştu onları da garanti kampsamında değiştirdiler. Bir de akünün voltajı düşükmüş garanti karşılamıyormuş değişmesi gerek dışarıda veya burada dediler aküyü de değiştirdim. Akü değiştikten sonra start stop çalışmaz oldu tekrar baktılar kodlanması gerekiyormuş akünün bişeyler yaptılar düzeldi. Start stopu düzgün çalışmayan arkadaş varsa aküdendir
Start stop sürekli kullanıyor musunuz ? 2 yılda akünün bitmesine şaşırdım.
Sürekli açık ve sürekli şehir içi kullandığım için erken bitti muhtemelen. Baya da paraymış nerde kaldı start stopun yaptığı kar
Genelde kapalı kullanın. Uzun beklemelerde aktif edin.
Garantiye almamalarına şaşırdım. Voltaj düşüklüğünü biz mi yapıyoruz sanki.
Hangi akğden taktılar ? 2 tip Akü ellerinde oluyor diye biliyorum. Biri uygun fiyatlı eco serisi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 10 Ocak 2025; 18:31:1 >
Ben de garantiye girmiyor mu iki sene de akü mü biter gibi sordum da akünün aktif kaldığı süre vs yi araç kayıt altına alıyormuş start stopun ne kadar devreye girdiği veya ışıkların vs ne kadar açık kaldığı kullanım ile ilgiliymiş o nedenle garantiden değişmiyormuş. Değişik bir durum aslında akü garantili ürün ama sanırım üretim hatasına karşı garantisi. İyisinden taktık dedi:) start stop için diğeri verimli olmuyormuş.
Eco serisi ürünler iyi olmuyor. İyi yapmışsınız.
Yetkili servisin dolaylı yoldan dediğine göre start stop kullanmamak gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X