Şimdi Ara

T-Rap Club (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
378
Cevap
1
Favori
18.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fulltıme konuyu acmıssın burakıp gitmisisn

• @KINGSTAR-TR
    @BLueWoLf_TR
    @mu_pro
  • http://youtube.com/watch?v=xAMdemQ1-X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 5 Eylül 2007; 1:23:57 >
  • benide ekle kardeşş:)

sansar salvo,kurşun bahtiyar,raziel nisroc,da poet,kadıköy acil,giyotn,rapozof,merdiven,a.p.o.,cash flow,beat pazarı,alaturka mavzer(civcivli hali:))ayben,azra,beta,cb,emir,yener,emre baransel,dj sivo,eko fresh,fuat ergin,despo,esin,mafsal,firar,patron flex,indigo,inzibat,karaçalı,kila hakan,gekko,canka,pit10,pusat,mihenk taşı,mozole mirach,sitem depresif,MT,şehinşah,rahdan vandal,rapizm çağla,rapozof,rare mc,sagopa kajmer,sahtiyannn,buura,bora,yunus emre vs. vs.

hepsini dinlerim aklıma gelenler bunlar:)

TRap4Ever!!
  • video acılmıyo
  • Benide Ekle..
  • Kadoköy Acilde takilan yok mu yaw hic?
  • Beni de ekleyin...

Sago Gazlaaa...
    Kolo Gazlaaa...
    DH Gazlaaa...
  • I'm rapkolik benide eklersen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

Kadoköy Acilde takilan yok mu yaw hic?

kadıköy acil hayvanat bahçesindenmi bahsediyosun

sırtlan civciv fln

BATI İSTANBUL RECORDS İHTİLAL
  • benide ekleyin

Sorsan Bende İsterim Güzel Günler Elbet Ama Çözüm Değilki Mutlu Bir geleceği Sade Düşlemek..
  • girmek istiyom
  • bu da ceza işte Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisine , yetmez Dünya tozpembe gibi gelene , ölmeyecek gibi yasamini sürene Alni ak sirti pek karni tok Sükretmek lüksü aramamak zor gelir, Masum hayalleri karalamamak , Yasaklanan kapilari aralamamak Üsengeçlik ,art niyet arayamamak, Aradigin zaman hic dost bulamamak, Iyi günde ve zor günde aranmak Zor günde insana yaranmak Acilan yaralari kapatarak acaba sonuna Ne kadar kar kalacak hayaliyle beklemek Maddi degil Manevi düsünmek Tek gerek , Ama zor kor hor kullanilan kalbi almak Çok zor icra edilen her kötülük Serle sonuclanacaktir Bunu biliniz , eksimis lokum tarzi fikirler degismez, Örümcek beyinler bunlara karsi anti tez , Dogruluk en büyük silahtir , En güçlü savunma Zoru yapmak , Zoru kazanmak , Zoru Basarmaktir .. Dogru olan Zordur ! (YeaH YeaH!!...)
    (Ayben)
    Dogru olan zordur zordur anladim .... Zoru basarmaktir dogruluk ...
    (Ceza)
    Tek denemede olabilecek kapilari acabilecek Aydinligi bulacak köse bucak gezip bulunamayan Bir anahtar örnegi olmayan Karsiliksiz islere bakamayanlari kilitlemek Gereken engerek yilanlari gibi etrafimi saran Yalan zincirini kiracak çilingiri buldum iste Hiphop! Bos düsünceler bos kitap gibi Hakarete benzeyen hitap gibi seylerden uzak olayim Ben sairim ben ressamim Zor olani basaranim Dikkat edin haram olmasin hayat ! Keyif çatmak artik oldu bayat ...
    (Dr . Fuchs)
    Das leben ist ein spiel Ein Ratsel pas auf du hast so viele Fragen Du kannst vileich weglaufen Aber Vergiss nicht Das schwerste ist das Richtige im leben willst immer nur Das gute keine qual keine wohl Das musst wieter streben. Morgen ist eine neuer tag, Neues spiel Neue welt neues leben alles ist scmutzig Na loss leute wier mussen weiter gehen. Nakarat
    (Dr . Fuchs)
    Asil hayat gerçek bir bilmece Kulaklarimda bir yanki Hece hece,saatlerce iskence sürünce 365 günü görünce Düsününce basarmak var aklimda Günler yillar gecti Hayatim neredeyse bitti indi sifiri sindirdi Giydirdi Bu günlere nasil gelindi sorma sakin Akin gibi gelen sorular var pesimde Birakmak kolay kaçmak kolay,Basarmaksa gerçekten olan olay Saçma sapan hayatim baktim ki uçurumun ucunda Yüksek tepelerden bakan bir kartal gibiyim Süzülmek var aslinda ama hayir Geri dönüp Basarmak var aklimda Tam bu sirada gene arkamdan esen bir rüzgar uçuruma itmekte Bana seçme sansi yok Bana bu dünyada rahat yok . hayir yokmu?_ hayir yok Insanlar zatenSerefsiz olmus Bosversene hadi güvensene o zaman Baksana lan bu dünyada kaç günlük ömrün kaldi ? Göçmen kuslar gibi kisa bir macera bu Dünya sana bana kalmaz bunu bil Sil aklindan gelen kötü seyleri Zarlarin üzerindeki rakamlar kadar ömrün kalmis olabilir Hergün ayni , Yeni bir gün yeni bir pazarlik yeni bir oyun Yeni bir pislik yeni bir dünya yeni bir hayat Yeni bir batak olacak Taaki günes batana dek sürecek Hergün böyle mi devam edecek? Böylemi sürecek dostum söylesene Gözlerimin içine baksana hersey iyi olsun diye Ugrasmaktayim Ne kadar basaramayacagimi bilsemde Devam etmeliyim,Bu sürgün yasamin kölesi olmadigimi göstermeliyim Istedigi gibi yönetemeyecegini hic olmassa hissettirmeliyim Bilmeli ki insanlar onlarin önlerindeki iyi veya kötü kapilardan Seçme sansi oldugunu.Sislerin içersinde Gerçek kimligini arayan isiklarmis Havasiyla dolasmayin,Bilin ki Gerçek zoru basarmanin anahtari Kendinizde saklidi
    quote:

Orjinalden alıntı: Sert_Musluman

Benide Ekle Benide Ekleee

Sagopa Kajmer'den İnciler
    Ben hayatı oyuncak bile sandım ama yanıldım çünkü çocuktum yola çıkmış yeni yolcuydum (Hade Hade Hooy)
    Forsa bedenim elime hediye her planda ortalıkta pirana duygular (Köle Gibi)
    Dünya döndü durmaz oldu zordu ferini kesti Tanrı nokta koydu oydu adına köle denen (Köle Gibi)
    Karda yalın ayakla gezinen onca körpenin ayaklarında bir yaraydı sanki rap karabiber duası (Köle Gibi)
    Hayat bir damla suyla çölde serap görenin aşkı (Lingulistik)
    Kalem elimde parça parça haykırır bu kağıda (Lingulistik)
    Dünya malı uçan halı bin ve de düş bitecek ol emin kurduğun her düş (Al 1′de Burdan Yak)
    Duvarlar Üzerime geldikçe kendime 10 parmaklı bir surat yaptım (Nedense)
    Ben ne savaşlar verdim kendime bir Rabbim şahit sor ne zaman, vurdum kendimi en son katilim oldum her gece nedense (Nedense)
    Ezeliyat değil reali rabbani mühim 3 sefil hicvardan yaprağa akar kardan yaşlar hava buz kirpiklerim don tutar (3 Sefil Şair)
    Anakronik bi kronik rapte tek kalemle mühürü basan o adamın adı bu şakası olmayan bir sert kafiye a.k.a Sagopa key meydey meydey hey (İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim)
    Çaldı zil ve rap ceketini çayıra saldı bil bu şarkı herkesin hissedenler dinlesin (Kambur Kelimat)
    Ey rapin oğlu gözlerinde yaş düellosu ve kötürüm oldu ince ruhlar ordusu, son arzusunda anlaşıldı ölümün korkusu (Kör Savaşçı)
    Soyut bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı (Pesimist 2)
    Bense kalbimin satırlarındaki şu cümle mültecileriyle boğuşur haldeyim (Pesimist 3)
    Bir sabah ve birde akşam oku bu şiiri iki gözümde ön sözüm (Pesimist 3)
    Kum kalemde dalga şehiti güneş doğar gözüm yanar (Pesimist 3)
    Yıllatılmış senelerin nöbetçileri değil miyiz (Analiz)
    Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağını ben kestim, katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete (Analiz)
    Dudaklarımda bal yok, oysa tek dilekti mutluluk (Karikatür Komedya)
    Sönen mumun emanetiydi gözüme sanki karanlık, dönen şu dünya sanki taş ve biz içinde çorbalık (Karikatür Komedya)
    Katıksız iyiyi bulana dek mi sürecek tek devamlılık (Karikatür Komedya)
    Esefle kınamadır rapim, fasih, dekolte konuşurum, yolumdur önüme konulan;yürürüm,görürüm,söverim,severim (Değişebilir Her An Adres)
    Ben raperken orada donabilir iliklerin (Değişebilir Her An Adres)
    Mis kokulu yalanların duş vakti geldi ama evde sular kesik (Değişebilir Her An Adres)
    Düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim (Maskeli Balo)
    Birisi acıyı çekti, öteki acıyı servis etti (Uğurla Bahtiyarları)
    Rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini, gitme gelme aleminde tek ve son seferdeyim (Uğurla Bahtiyarları)
    Neyleyim ki güneşi bir günümde kördeyim (Minimalite)
    Yaşarım iskeletler diyarında, bir et parçasıyım. varımı yoktan aldım (İskeletler Diyarında Bir Et Parçası)
    Tasanın etrafında gezgin olmuş insanlar kısacık molalarda tanıdılar mutluluk denen kelimeyi (Bir Pesimistin Gözyaşları)
    Kuvvete dayanamayan adalet aciz, adalete dayanamayan kuvvet zalimdir (Bir Pesimistin Gözyaşları)
    Makam arabalarına yol ver geçsin, emri vaki olmuş her yolcu (Didaktik Kitaplar)
    Emre dayalı yamalı jön hayatlar içerisinde itaatin emanetindeyiz biz, biz kimiz (Manzumu Mazlum Dinledi)
    Tek kurşun bitirebilse gari bu hayatı bari bin kurşun atın da gönlüm doysun ahali (Üfle Güneşi Sönsün)
    Son söze gerek yok, ilk sözün faili meçhul, kulların arifi rapi serdi önüne rehine kaldı cümlelerin, noktamı ben koydum, el senin yaz (Rap Gafil)
    Ben tekilim,tekelim, tekeline tekme, tekerin olsa kaza sebebi, patlak, kaltak düştü bu yola tek yüzü çatlak (Rap Gafil)
    Hayallerim yok oldu, koyduğum yerde yoktu hiçbiri tek yabancı bendim evde ve bir yalancı mumdu doğan güneş (24)
    Sagopa yüz bela tadında komutan ve karavebada,tek safhada yoluna düz gider bu pesimist hardrhymer (Etki Tepki)
    Duvarda çerçeveydi yaşanan anılar, bir tebessüm etse göz dolar, taşar sular ve ruhumu sel basar ve kalbimde bir küçük çocuk yaşar (Etki Tepki)
    Çekilişsiz, kurasız hediyeyi sundum, al ve aç paketleri, içine sevgi koydum (Propertions)
    42 İstanbulumda solurum,Samsun toprağım, kanımda hiphopım,raple doğanım ben Sago Key (Yokluk İçinde Varlık Çeksem)
    Hayat kızgın boğa ben kırmızı pelerin (Romantizma)
    Gözlerimde bir filimsin, göz çukurlarımda uyuya kalmış bir bebeksin, bende ninninim, uyu (Bebeğim Öldü)
    Suretim şarap misali eskidikçe değeri arttı (Vasiyet)
    Rapimtraksın,sen reel değilsin (Vasiyet)
    Benim kalemi bir kişi yıktı,kalemimi kırdı, sözlükte sevgiliydi anlamı (Leyli)
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar öz (Rak Benadam)
    Okyanuslar mürekkebim ağaçlarsa kalemim benim (Batıl Rhyme)
    İnecek var,durdurun Dünya’yı (Sagopa Yaşlı Planet)
    Beni sevmek için programlanma,devrelerini yakarım (Kendime Sarılır Donarım)
    Sagopa Key: Rapte iç karartan ilk buluş (Anektod)
    Darmadağın armağanım kaos karmalarındayım karmakarışıklaşmaktayım (Pavlov’un Köpeği)
    Tekmelerdim dağları kalbime yuvarlandı taşları (Pavlov’un Köpeği)
    Varlık ruhu terkeder,gözün gözümden ayrılınca,bendeki aşk altın misali,ağırlığınca (Baytar)
    Bu devranın binlerce sevgi müşterisinden biriyim (Baytar)
    Dertle anlaş deva bul,üzüntü kalbi sömürür (Baytar)
    Beynime kumanda takmış oynamaktalar,ama çakılmadım (Sansür Perdesi)
    Küfür etmektense bırak Sago sayfa boş kalsın (Şikayetname)
    Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü (Kürdan Kollar)
    Aşk bir mülteci, göçüp gider, bilmez değer (Kürdan Kollar)
    Hayat denen ekmekten bir dilimdim ben de yendim (Dil Yaratmakta En Asil Silahlarını)
    Kendine gelmek için hergün en az bir kere bir dizemi oku (Dil Yaratmakta En Asil Silahlarını)
    Söküğüne yap yama yamyam budala (Trakonya)
    Zulüm taşıyla kanatı verdi başımı felek kahpesi (Soğuk Küvet)
    Gözler sözlerin sertliğiyle yaşa bulanıp ah çekti (Soğuk Küvet)
    Sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili (Soğuk Küvet)
    Hepinizin Sago bilgisi yetersiz vitaminlerimle bugünlere geldiniz (Pesimist 3)
    Emre dayalı yamalı jön hayatlar içerisinde itaatin emanetindeyiz biz, biz kimiz (Manzumu Mazlum Dinledi)
    Yağmur sakladı gözyaşlarımı kopya kalplere damladı damlam (Kopya Kalpler)

• benide eklermisin
  • Sansar-Yok (süper Bir PArça Herkese Tavsiye) Psikoz Albümünden

Yok yok işte sade ben varım
    Çok fazla oldu çetele tuttu mutluluk
    Basma kalıp duygularına basmaz oldum kankayım
    Sigara yok müzik yok bende orada değilim
    Kavga yok dövüş yok barışta yok tabi
    Felsefe yok düşünmek yok yaşamak yok
    Yaşamaya çalışarak yaşamak küçük bir kaçamak
    Elindekinden olmak elinden tutulmamak
    Birkaç saniye için birkaç ömür yakmak
    Yüzyıllarca yaşamak istiyorsan bir zar at
    Hayatlarda kumar masasında tek zar
    Gecemde efkar kafamda esrar içimde ısrar
    Yüzümde hasar duran gönlüm azar
    Yani böyle piskopat yazar böyle yazar
    Neyse yani açılalımda okyanusta açılalımda ne farkı wsear
    Ama hepsi ders hergünüm bi ders sınıfta kaldım

NakaratX2
    Saygı yok umut yok arkadaş yok kader yok ışık yok hiçbişey yok
    Sevgi yok bi ses yok mutluluk yok bir çift göz yok varoluş yok yok !

Yazmak için ışık yaktım yoksa odam karanlık
    Zamansız oldu gelişin amansızdı gidişin
    İşimi bitirin dişimi sıktım olmadı
    Arabesk hayatım yinede rap yapardım
    İnsanım..dostlarım ALLAH’ım yazdığım duyduğum umduğum sevdiğim gördüğüm
    Bildiğim günlerim sildiğim boş verdiğim o kadar çok ki doldu taştı yandı baştı
    Haşhaştı içimi kenevir oldu içimi kemirir oldu her an yaram derine insin
    Arandığım zamandan yinede yoktan varolan benim ve varolan yok
    Dostlarım yok umduğum yok zaten bir bok bildiğim yok hiçbişey yok harbi hiçbişey
    Harbidende hiçbişey yok ulan bi s**im yok a*ına koyayım

NakaratX2
    Saygı yok umut yok arkadaş yok kader yok ışık yok hiçbişey yok
    Sevgi yok … yok mutluluk yok bir çift göz yok varoluş yok yok !

Hiçbişey yok ..

Kralların dünyasında yaşıyosun ama kral gibi yaşayıp köpek gibi ölmektense köpek gibi yaşayıp kral gibi öLürsün!..

• ZeN-G
    GuSSy
    ...McMonsteR...
    kaancix
    -MaStamindZ-
    MesthLeS
    kmghakan1290
    JusTéLové
  • Ceza Sezan Aksu konserindeydi süper geçti
  • Baba Benide ekle Oraya İmzayı Alıorum
  • benide ekle forever t-rap tama ilk rock dinliyodum bi hata yaptım ama ozaman küçüktüm şimdi aklım başıma geldi rap forever sadece t-raple kalmam ben bütün hiphop rapi dinlerim kanka beni de ekle lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.