Şimdi Ara

T-Rap Club (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
378
Cevap
1
Favori
18.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekle Benide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PUsLaM YoK -- 30 Temmuz 2007; 1:38:49 >
  • çoğalacak tabi biz knight rap clup olarak 500 hedefliyotuz ok

• 500 kişi olması için konu dışında falan topic linkini vermek lazım.Yada sadece kngiht online bölümüne mesaj atmayın imzamızdan reklam yapailiriz
  • add me
  • hadi kardes

• @GORKEM93
  • benide eqLe kardes
    sago4eVer
    şimdi tüm sarkıLarını yazarsam kırLıLık oLur ama en sefdıqım 3 4 cumLesını yazayımü
    hayat en yakın dostumdur hep yanımda yurur,birgün beni terk etse kemıkLerım uzuntuden curur[kurdan kollar]
    Hileden uzak bu adama sille vurmaya çalışmak" densiz bir kıvranıştır.. Sagodan bir duble diss,yazın ortasında karakıştır !
    PeS eTTiMMi SaNDıN?TaaRRuZuMuN YöNüNü SeN Ne BiLiRSiN?SeN Ne BiLiRSiN NeYi BiLDiNKi YöNüNü BiLeCeKSiN!!![sago&kolera-ne bilirsin]
    SoGuKLuK iÇiMi üRPeRTTi,DaMaR KaNıM DoNDu.Bu YeNi BaŞLaMaSıNDaN KoRKTuĞuM KaÇıNCı SoNDu..sago koLera-ne bılırsın]
    halim yalın son sireni benım ıcın calın,resmini cekmelısın her anın,kanıdı oLmalı her feryadın,beni burdan alın canım sıkkın yarimi alıp yaramın ucuna bırakın yarim kaLbim yarım!![rak benadam] vs. vs tum sarkı sozLerı war bnde arşivv

• @juniorbrs

• selam nasılsınız
  • Fuchs ft Berna Çılgın Dershane Sound Track

• Benide ekle dostum Ama Knight oynamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 4 Ağustos 2007; 13:32:21 >
  • @THESHUCK
  • ko oynamıyorum ama

rap forewer yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirman

ko oynamıyorum ama

rap forewer yani

Aynı kaptan knight ve rap
  • benide eklersen sevinirim hocam

• @baskan06
  • €kl€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee€€Bıraz fazla heycan yaptım sry
  • benide eklersen sevinirim.
    BNu arada imzaya 2 yada 3 ten fazla lbune gırmek yasakmı?

• @1suddendeath1
    @ikizmert

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.