Şimdi Ara

T E M A_______G A L E R İ S İ__(ÖNİZLEMELİ)_______________________________________________ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
25.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3rd temaları da buraya ekleyip altına 3rd diye yazabilirsin...
  • Emekleriniz için çok teşekkürler. Eğer elime önizlemeli geçerse katılmaya çalışıcam.
  • yeni arkadaşların destek olmasını beklerdik. burayı sadece ben bile hazırlarım ama katkı sağlayacak arkadaşlar farklı şeyler sunabilir bize diye bekliyorum. hey yeni arkadaşlar sadece yararlanmayalım katkıda bulunanalım.
  • elinde metallica teması olan varmı?
  • arkadaslar bu *.jpg ler kendi yapitimdir. eskiden yapmistim, pek bir isciligi yoktur fakat telefonun ekranina koydugunuz zaman inanilmaz bir efekt katiyor.

T  E  M  A_______G  A  L  E  R  İ  S  İ__(ÖNİZLEMELİ)_______________________________________________
     T  E  M  A_______G  A  L  E  R  İ  S  İ__(ÖNİZLEMELİ)_______________________________________________

boyle gorunduklerine bakmayin, telefonunuzda arkaplan yapin, goreceksiniz.
    *resimler orjinal boyutundadir, guvenle farkli kaydedebilirsiniz.

• metallica temasını buldum.isteyen arkadaşlar indirebilirler.

indirmek için tıklayın

indirmek için tıklayın

• Gusel devam edio bu topic elinize saglık
  • muhteşem bir tema... symbian 9 3rd için n80, n91, 3250...

http://www.hemenpaylas.com/download/753290/sea.sis.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufyusufyusuf -- 18 Haziran 2006; 0:41:20 >
  • bir başkadır benim memleketim, benim bayrağım...

http://www.hemenpaylas.com/download/531898/Turkeyflag.sis.html
    http://www.hemenpaylas.com/download/624783/TURK_Ne.sis.html
    http://www.hemenpaylas.com/download/684836/Bayrak_Ve_Ataturk.sis.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufyusufyusuf -- 18 Haziran 2006; 0:56:39 >

• destek yok mu yaw...
  • YA BİRADER BENDE 3230 VAR..BU TEMALARI ONA NASIL YÜKLERİM
    KABUL EDERMİ Kİ
    NE YAPMAM LAZIM
  • arkadaşlar n80 için uygun temalarınız varmı?teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanips
    YA BİRADER BENDE 3230 VAR..BU TEMALARI ONA NASIL YÜKLERİM
    KABUL EDERMİ Kİ
    NE YAPMAM LAZIM

tabiki de kabul eder. telefonuna baglanti yardimiyla yollayip kurman yeterli olacaktir.
  • biri 2. sayfada verilen black surfer 41 temasını 3230 a uygun hale getirebilirmi çok gzl bi tema ama benm telefnm açmıo lutfen yardmcı olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemark
    biri 2. sayfada verilen black surfer 41 temasını 3230 a uygun hale getirebilirmi çok gzl bi tema ama benm telefnm açmıo lutfen yardmcı olun

arkadasim malesef o bir n70 temasi s60 olmasina ragmen 3230 olmaz. bu ayni 3rd ed temalarin 3250 ye olup n91 e olmamasi gibi birsey yani ikon uyumsuzlugu soz konusu. bunda da oyle n70 menu gorunusuyle 3230 farkli olduklari icin kabul etmiyor.
  • merhabalar ya ben bu temeları açamadım bigisayarda nasıl açacaz sisli dosyayı nasıl kurcaz hallemedim cahilliğime verin:(
  • bilgisayarda açmıycanki.telefonda açacaksın bilgisayarda açamazsın zaten.bluetooth veya usb kabloyla telefonun içine atıyorsun.sonra üzerine tıklayınca telefona yükleniyor zaten
  • bi cahillik daha linklere tıklayınca sayfa görüntülenmiyo onu nasıl halledicem ne yaptıysam olmadıııııııı ben de istiyorum bu temaları tele nasıl atcem son soru
  • quote:

Orjinalden alıntı: dactly

bi cahillik daha linklere tıklayınca sayfa görüntülenmiyo onu nasıl halledicem ne yaptıysam olmadıııııııı ben de istiyorum bu temaları tele nasıl atcem son soru

[cLone]:: adli vatandasin temalarini yuklemek istiyorsan, ki bu ben oluyorum. linke tikladiginda acilmaz download linki cunku orada **** vardir onlarin orjinali hemen paylas olacaktir. linki kopyala, adres bar yapistir, **** olan yeri dedigim gibi duzenle enter bas.
  • yok komutanım ben beceriksiz bi erim ne yaptıysam olmadı linki yapıştırıyom gene olmuyo ben mi malım ne yaaaaaaa
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.