Şimdi Ara

T-Design Cam Çaydanlık 29,90TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
6.107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye-Tefal'e yazdım..bakalım doyurucu cevap gelmezse uluslararası sitesine de yazarım...

quote:

Merhaba,
    Boyner mağazalarında satılan T-design markasının Tefal ile ilgisi var mıdır? Zira bu markanın amblemi(rengi, yazı stili, başındaki T harfi) ve bazı satıcıların söyledikleri bizde bu T-design markasının "Tefal" olduğu algısını yaratıyor. Lütfen aradaki bağı açıklar mısınız?
    Örnek ürün:http://www.boynerevde.com.tr/urun/t-design-akasya-kesme-tahtasi-417850-516430346-100013880-635.html
    Saygılarımla,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• evet hocam tefaloutlet te gözüküyor. ama orada aynı zamanda krups rowenta gibi markalar da var. mesela tefal ürünlerinni üstünde made in france yazar. t design da böyle bişi olacağını hiç sanmıyorum. hocam yazsan bie karşına yine bu tefaloutlet çıkacak. o da normal tefal de 444 40 50 diye bi numara. Groupe SEB İstanbul diye bir fiirma gözxüküyor aslında. yani ben çözemedim açıkçası. pierre cardin olayına benzetiyorum normalde fransız moda markası ama türkiyede bebek arabaısndan tut havluya kadar ismini basıyorlar
  • Termos hikayesinde canımdan bezdirmişti beni...Kargo görevlisine tutanak tutturmayı başaran bir arkadaş var mı buralarda bilmiyorum...
    Morhipo o konuda çok sorunlu çıktı açıkçası...Kırılan termosu geri alıp yenisini göndermek yerine parayı iade etmeyi seçti ve beni kaybetti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

evet hocam tefaloutlet te gözüküyor. ama orada aynı zamanda krups rowenta gibi markalar da var. mesela tefal ürünlerinni üstünde made in france yazar. t design da böyle bişi olacağını hiç sanmıyorum. hocam yazsan bie karşına yine bu tefaloutlet çıkacak. o da normal tefal de 444 40 50 diye bi numara. Groupe SEB İstanbul diye bir fiirma gözxüküyor aslında. yani ben çözemedim açıkçası. pierre cardin olayına benzetiyorum normalde fransız moda markası ama türkiyede bebek arabaısndan tut havluya kadar ismini basıyorlar

Bu sen grubu Tefal'in kendisidir herhalde artık bak İngiltere'de de aynı grup çıktı:
    http://www.tefal.co.uk/Consumer+service/Contact+Us/Contact+Us.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: capricorn79

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

evet hocam tefaloutlet te gözüküyor. ama orada aynı zamanda krups rowenta gibi markalar da var. mesela tefal ürünlerinni üstünde made in france yazar. t design da böyle bişi olacağını hiç sanmıyorum. hocam yazsan bie karşına yine bu tefaloutlet çıkacak. o da normal tefal de 444 40 50 diye bi numara. Groupe SEB İstanbul diye bir fiirma gözxüküyor aslında. yani ben çözemedim açıkçası. pierre cardin olayına benzetiyorum normalde fransız moda markası ama türkiyede bebek arabaısndan tut havluya kadar ismini basıyorlar

Bu sen grubu Tefal'in kendisidir herhalde artık bak İngiltere'de de aynı grup çıktı:
    http://www.tefal.co.uk/Consumer+service/Contact+Us/Contact+Us.htm

evet hocam galiba öyle. bu fransız firmaları yurtdışında temsil konusunda problemli. baksana bu seb grup nerdeyse tefalin hepsini almış. sonuçta ortada tefal diye bişi kalamamış. gerçi koskoca eskilerin grundig i bile arçeliğin oluyorsa herşey olabilir

• Cam çaydanlık kullanışsız bişey hem çok narin hem de o boyun kısmı çaydan sararınca temizlenmiyor, ozona yatırmak lazım ama ondan sonra da zehirli çay içersiniz, çamaşır suyu kalıntıları kolay kolay temizlenmiyor.

• 1 tane de ben sipariş verdim. Haber için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Helal kardeş

• Boynere paranızı kaptırmayın yazıktır

• Daha öncede içeriği t-desing olan camlı bir kampanya yaptılar kapıma geldiğinde ürün yerine kırık cam parçaları gördüm. Haberiniz olsun.
  • 2 adet termos almıştım önce teslim aldım kargocuyu beklettim ikiside kırık geldi güç bela kargocu tutanak tuttu vs. Sonra para iadesi beklerken çek tanımlamışlar müş. Hiz. konuş vs. derken sıkkım sıyrıldı kırık gelen ürünün yenisinide yollamıyor indirim de diye galiba bu da ilginç...

• quote:

Orijinalden alıntı: nahro1

Boynere paranızı kaptırmayın yazıktır

nerden alışveriş yapalım mesela
  • Fiyat yine aynı. Üstelik kargo ücretsiz. Daha önce morhipodan almıştım. Yere düştü kırıldı. Bu sefer 2 tane aldım. Mutfak ürünlerinde kargo bedava.

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=mttd0000036&categoryId=60003716

düzenleme, link düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih06 -- 21 Şubat 2015; 8:36:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

Fiyat yine aynı. Üstelik kargo ücretsiz. Daha önce morhipodan almıştım. Yere düştü kırıldı. Bu sefer 2 tane aldım.
    http://www.hepsiburada.com/m/t-design-cam-caydanlik-p-MTTD0000036?productId=mttd0000036&categoryId=60003716

nasıl ücretsz
  • Mutfak ürünlerinde kargo ücreti alınmıyor. Kırık geliyor diye daha önce yorumlar olmuş, kırık gelirse iade ederseniz bir kaybınız olmaz, nasıl olsa ücretsiz kargo.

• capricorn79 C kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=mttd0000036&categoryId=60003716

bu ürün ücretsiz kargo bununla değiştirirmisin.
  • Teşekkürler bende hb den aldım...

• Bütün tefal shoplarda aynı fiyat zaten.

Bu arada t-design kimseye önermem. Çok kalitesiz. 15tl ye sattıkları seramik bıçak hemen kırıldı. Almayın, aldırmayın. Evime sokmam bir daha t-design. Süsleyip, püsleyip kaliteli gösteriyorlar.
  • Aynı görüşteyim...T-Design ürünleri kaliteli değil...
  • Ürün Adı : TD0000036 Cam Çaydanlık
    Ürün Detayı : -Elektrikli, doğalgaz veya cam(seran) ocaklarda kullanıma uygun
    -Direkt olarak ocak ateşine dayanıklı
    -Cam hazneler, Amerikan ASTM standartlarına uygun olan BJTY borosilikattan imal edilmiştir
    -Metal kısımlar 18/10 Pazlanmaz Çelikten imal edilmiştir
    -1 L demlik haznesi ve 2 L su haznesi ile toplam 3 L hacim

sıcak su ilave ederken dikkat edilmesi gerekebilir soğuk cam yüzeyde sıcak su etkisi "çıt" şeklinde çatlamaya sebep olacaktır büyük ihtimal.
    Ateşe sayanıklı demişler cam zati dayanır arkadaş
    Anneye gösterip onayladıktan sonra alacaktımda yorumlardan sonra pekte alasım kalmadı açıkçası :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.